lysa -> Holle žitni kosmiči (3.9.2007 14:59:21)
|
Nabavila sem Holle žitne kosmiče za dojenčke, in sicer ovseno, proseno, riževo, pšenično (gris) in pirino. To so kosmiči demeter, polnovredni, dodan le vitamin B1. No, pa sem svojemu malemu pri 6-ih mesecih dala prvič proseno kašo (z mojim mlekom). Krči. Pa sem poskusila z riževo. Krči. Pa sem počakala nekaj dni in zadevo ponovila. Spet krči. Pa sem počakala nekaj tednov. Poskusila znova z ovseno, pšenično ... Spet krči. Nato sem te kosmiče popolnoma črtala iz jedilnika in sem mu dajala le sadne in zelenjavne kašice. Pred nekaj dnevi, pri njegovih dobrih 8-ih mesecih, sem zadevo ponovila s proseno kašo, ki jo je pojedel le nekaj žličk. In spet smo imeli krče. Sedaj pa mi je bilo vse skupaj že malo čudno, ker je imel krče po brezglutenskih in glutenskih žitnih kašicah, medtem če je jedel kruh ali kekse, pa ni bilo krčev. Naslednji dan sem zato šla v trgovino in kupila Grisolino in mu pripravila kašico sedaj že trikrat in nobenih krčev! Sedaj mi pa ni jasno, kaj je narobe s temi Holle kosmiči?! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Je imela katera podoben primer? Je mogoče težava v tem, da gre za polnovredna žita in so malemu težje prebavljiva?
|
|
|
|