zvezdica05 -> so moja čustva normalna? (3.9.2007 14:48:38)
|
Naj vam razložim svojo situacijo: Stara sem skoraj 30 let. S fantom sva intenzivno delala na tem, da dobiva otroka pol leta. Jaz sem spremljala svojo ovulacijo, vsak dan se brala spletne strani o dojenčkih - slovenske, hrvaške, angleške... Celo voziček sem si že izbrala, čeprav še niti noseča nisem bila. Vedno, ko sem naredila test in je bil negativen, sem bila zelo žalostna, celo jokati sem znala ob takih momentih, tako sem si želela dojenčka. Pred nekaj dnevi sem naredila test in je bil pozitiven. (Izračunala sem si, da sem sedaj v 5. tednu.) Logično bi bilo, da bi bila srečna do neba in nazaj, da bi kipela od energije in neizmerne sreče, a jaz ne čutim ničesar. Ne čutim sreče, ne čutim ljubezni do te male pikice, ki raste v meni, ne čutim nobene evforije... Skratka, kot da sem otopela. Kar panika me grabi, kako bom jaz vse zmogla z otrokom, koliko se bom zredila.... A mi lahko, prosim, napišete vaše občutke, ko ste izvedela da ste noseče... In prosim, ne me obtoževat, ker resnično potrebujem vzpodbudne besede.
|
|
|
|