Barvanje! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Gradnja

Sporočilo

AKP -> Barvanje! (3.9.2007 11:00:20)

Na novo bi radi prebarvali dnevno sobo. Pa me zanima kje ste dobile ideje za barvne kombinacije, kje ste kupile barvo in če ste same barvale? Dnevno bi si rada pobarvala z eno barvo, jedilnico pa z drugo pa ne vem kako bi skombinirala barve. Pohištvo je barve bukve kombinirano z modrim in in sivim. Če bi bila dnevna oranžna kakšna bi lahko bila jedilnica. Prosim za predloge in ideje.

pikica*13* -> RE: Barvanje! (3.9.2007 11:17:26)

Mi imamo dnevno sobo oranžno (samo en del stene in pod oknom) kombinirano z barvo bele kave, jedilnico pa tudi  bela kava in dve steni rdeči.

Lp

AKP -> RE: Barvanje! (3.9.2007 20:24:27)

Hvala Pikica. To je dobra kombinacija. Imaš mogoče kakšne slike, da bi videla kako to izgleda.

Anonimen -> RE: Barvanje! (4.9.2007 9:22:57)

barve skombinirala v svoji glavi, barve dala nekaj zmešat, nekaj zmešane kupila recimo jupol trend, nekaj pa zmešala sama s pigmenti, nekaj pobarvala samo s pigmenti :)

jaz ne bi barvala vso dnevno mislim vse stene v eno barvo ampak samo kako črto al pa eno steno. recimo dnevno v oranžno, jedilnico v kako živo zeleno.

2mama -> RE: Barvanje! (9.9.2007 20:58:36)

mi imamo dnevno zelo nezno marelicno, jedilnico pa dve steni tudi v taki, dve pav oranzni.

Stran: [1]