[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (24.11.2004 17:58:24)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

india -> KLIZMA/KLISTIR...ste ga dobile? (24.11.2004 17:59:12)

nikoli dobila,....lp,miška

sa -> KLIZMA/KLISTIR...ste ga dobile? (24.11.2004 18:11:14)

Lp,rodila sem v S.G.,klizme nisem dobila tk da me ni moglo niti motit..boljse pa nevem kaj bi lahko bilo ker je bilo vse ok,:zmeden2:upam da sem vsaj malo pomagala:rozica:

lan -> KLIZMA/KLISTIR...ste ga dobile? (24.11.2004 18:13:32)

Lani sem rodila v Lj. in bila klistirana.Meni je to dobra stvar,ker je ženska med porodom bolj sproščena in se ne boji,da bi ji kaj ven ušlo,razen otročka seveda.Ni ti zoprno fajn potisniti.
Klistirana sem pa bila kakšne 4 ure predno sem rodila.Motilo me ni nič pa sem se kar malce bala tega.Nič ne boli,meni je bil prav smešen občutek.

Anonimen -> KLIZMA/KLISTIR...ste ga dobile? (24.11.2004 18:21:21)

-rodila pred enim letom v Kranju
-ja, uro preden so mi dali umetne popadke, cca 6 ur pred porodom
-ni motilo (bolj bi motila misel, da gre lahko med porodom kaj ven)
-nič

Lp

Jančika_ -> KLIZMA/KLISTIR...ste ga dobile? (24.11.2004 18:23:10)

Celje, klistirana. Lahko bi odklonila, pa mi še na misel ni prišlo. Da bi sem jim potem tam pokakala:ups:...ne ne. Klistir sem dobila okoli devetih zjutraj, opoldan je bil mali zunaj.

dix -> KLIZMA/KLISTIR...ste ga dobile? (24.11.2004 18:31:01)

S klistirom postanejo tudi popadki močnejši in pol še pod tuš, ki tudi ojača popadke, tako da je manjša verjetnost da dobiš umetne.

Teni_ -> KLIZMA/KLISTIR...ste ga dobile? (24.11.2004 19:19:10)

Rodila sem lani decembra v MB porodnišnici in nisem dobila klizme.

LP,
Mojca:rozica:

tina.nika -> KLIZMA/KLISTIR...ste ga dobile? (24.11.2004 19:35:37)

Klistirana - ob 11h, ob 15h pa sem rodila - Celje

NinaŠ -> KLIZMA/KLISTIR...ste ga dobile? (24.11.2004 19:53:01)

Isto kot lan, le da sem rodila na Jesenicah. LP

malika -> KLIZMA/KLISTIR...ste ga dobile? (24.11.2004 20:07:36)

Rodila letos janurja v Mb in nisem dobila ničesar(mislila sem, da zato, ker sem morala strogo ležat-zaradi odtekle vode)

Kaj bi lahko bilo boljše? Nimam pojma. meni je bilo to Ok.-recimo:zmeden:

mehurčica -> KLIZMA/KLISTIR...ste ga dobile? (24.11.2004 20:26:33)

Imela sem CR, ampak če bi rodila naravno, bi si želela biti klistirana.

Anonimen -> KLIZMA/KLISTIR...ste ga dobile? (24.11.2004 20:39:43)

Rodila sem pred dvema letoma in pol v Kranju.

Dobila sem klistir, dva dni pred porodom (s carskim rezom), potem pa mi dva dni itak niso dali nič za jesti, ker niso vedeli, če ne bo mogoče potreben CR - in je bil.

Motilo me ni niti malo, takrat sem mislila, da bo šlo še vse po naravni poti, in fino se pokakati tudi kar naravno odleže.

Boljše bi lahko bilo, da bi hitro in neboleče rodila, he, he...

Urša -> KLIZMA/KLISTIR...ste ga dobile? (24.11.2004 20:44:28)

Rodila letos v Lj, za klistir sem bila prepozna (ob prihodu v porodnisnico bila 7cm odprta). Bi ga pa drugace zelela, ker mi je blo zelo neugodno ob...khm... pa sej so tm tega navajeni, samo vseeno.

Anja -> KLIZMA/KLISTIR...ste ga dobile? (24.11.2004 21:51:07)

Nisem dobila (hvala bogu) drgač pa rodila že pred 4. leti

LP Anja

BARBARA R. -> KLIZMA/KLISTIR...ste ga dobile? (24.11.2004 22:01:49)

:angel: junij,Kranj
:angel: da,tri ure pred
:angel: obupen in boleč občutek
:angel: morda bi lahko iznašli boljšo tehniko izvedbe

:muca:

Ro-La -> KLIZMA/KLISTIR...ste ga dobile? (24.11.2004 22:05:46)

Rodila v Mb, niso me klistirali, prav tako mi niso dali odvajalne svečke.

Anonimen -> KLIZMA/KLISTIR...ste ga dobile? (24.11.2004 22:19:04)

Isto kot Romci, vendar sem si med porodom obupno želela, da bi me klistirali, ker me je bilo prav strah, da bi poleg otroka spustila še kaj drugega. Babica me je zaradi tega kar kregala, ker sem baje otroku oteževala pot ven.

Ušlo mi sicer ni, ampak drugič bom prosila za klistir.

mammika -> KLIZMA/KLISTIR...ste ga dobile? (24.11.2004 22:21:56)

Ja sem ga dobila OBVEZNO brez tega sploh ne vem če bi šla rodit :)-:)-:)-:)- bi mi blo kar mal neugodno, čeprav med porodom lih ne misliš na to kaj ti lahko uide.Bolelo nič rodila sem pa na Jesenicah

Nogavička -> KLIZMA/KLISTIR...ste ga dobile? (25.11.2004 0:07:57)

Hojla,

rodila sem junija letos v Ljubljani. Klistirana nisem bila, ker sem šla že pred prihodom v porodnišnico 4x na WC. Je rekla sestra, da potem res ni potrebe.

Sem se pa kar bala tega, ker sem to že enkrat doživela - pred operacijo slepiča in mi je bilo grozno.

L.p.
Tea

Erdbeere -> KLIZMA/KLISTIR...ste ga dobile? (25.11.2004 7:28:55)

Dobila je pa grozno ker ko imaš popadke kar boli...kot najhujše bolečine ob menstri...pa jest ne vem a je normalno da to kar teče ven iz tebe, namreč jest sem še po eni uri neprestanega kakanja še kar kakala...tko da sem pol po uri štirideset končno rekla da se je nekak umiril...pa je še vseeno pri porodu mal ušlo...pa sem mela celo nosečnost dobro prebavo tko da ne vem...je pa drugač kar fino da to dobiš...tud drugič ga želim

Annny -> KLIZMA/KLISTIR...ste ga dobile? (25.11.2004 8:10:55)

Rodila na Jesenicah z EA- dobila klistir.
Mislim, da je bilo cca. 4 ure pred porodom.
Občutek sicer ni bil prijeten- pol ure sem bila na wc-ju, ampak v končni fazi sem bila zelo vesela, da sem to opravila, ker bi se počutila zelo zoprno, če bi mi med porodom kaj 'ušlo'. Sploh pa zato, ker sem rodila z EA in nisem čutila niti tega, kdaj moram lulat (že tako sem enkrat dobila kahlico:)-).
Skratka- jaz sem za, že zaradi boljšega občutka.

LP

Stran: [1]