|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obarvan izcedek po brisu..
3.9.2007 10:48:28   
Anonimen
Lp!

Ali je normalno, da po g.pregledu kjer ti vzamejo bris, imas rahlo obarvan izcedek? Koliko dni ga obicajno imas da je se normalno? 1 dan? mogoce vec? Sem pa noseca.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: obarvan izcedek po brisu..
3.9.2007 10:57:54   
Jančika_
Jaz sem ga imela 2 dni, takega nežno roza. Me je pa takrat okrenk grabila panika, čeprav sem vedela, da je to od brisa, ker sem pred tem imela 2 spontana splava in me je pogled na izcedek čisto vrgel iz tira.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.9.2007 14:36:19   
kesi
Je normalno, mene je ginekolog sam opozoril na to, da se lahko pojavi obarvan izcedek, ki traja nekje dan, dva.

KESI

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.9.2007 17:19:21   
eva78
tudi mene je ginekologinja opozorila,da je možna rahla krvavitev in da je to le od brisa. K sreči je pro meni ni bilko, sicer bi bila sigurno panična.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.9.2007 19:08:39   
buba1131
Meni pa je moja g. rekla da v nosečnosti ne jemljejo brisa (papp).
Ali je pri vas šlo mogoče za bris ck (bakterije)?

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.9.2007 19:34:34   
Magi*
na prvem pregledu običajno naredijo bris po PAPu, če je od zadnjega brisa več kot ?? let. res ne vem koliko.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu buba1131)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.9.2007 9:07:16   
eva78
Buba1131, meni je vzela PAP bris, ker je od prejšnjega že minilo precej časa. Sicer pa mislim,da ga nekateri ginekologi vedno vzamejo na 1.pregledu v nosečnosti, nekateri pa tudi ne.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?