mogant
|
alpog edino slika s kahlicami je bila posneta tik preden so zboleli, Nik je na levi... na sliki res zgleda, da je Tim (na sredini) ta suh, ampak je Nik že takrat mel cca 500g manj kot Tim in Gal... ostale fotografije so pa vse letošnje in ko je prišel Nik iz bolnice je imel po mojem cca. 2kg manj kot Gal in Tim... zdej se mu še malo vidi, ampak ni več tako izrazito, 5.6. in 7. fotografija je Nik na levi, zadnja 8. fotografija z avtomobilčki je pa na sredini, in šele zdej ta teden lahko rečem, da je spet v svoji stari formi, Tim in Gal sta pri hoji, še malo hitrejša, ampak ni več velike razlike! spanje pa, hja, zdej par dni kar so lahko rečem popolnoma zdravi, edino ponoči še sem pa tja kak zakašlja, malo boljše spimo, tako, da sva jih dala v svojo sobo... še do prejšnjega tedna sta spala dva v isti posteljci (140x70) skoraj 16 mesecev, po mojem smo rekorderji , no in zdej ko jih je blo treba ločit ni blo prostora v najini spalnici za tri posteljce in tako so se bili primorani izseliti ... in uau celo eno noč se je zgodilo, da nama sploh ni blo treba tja (ZGODOVINSKI DAN iz pon na tor 20.1., starost 16m, moram še v album zabeležit), pa to še ne pomeni, da so spali, so se kar nekajkrat zbudili, sem tudi ene parkrat že vstala iz postelje, ampak nisem prišla do njihove sobe, ker so zgleda sami najdli dudo in zaspali naprej... drugače pa baby fon se kar pogosto oglaša, je pa v povprečju treba k njim v sobo tam od trikrat do petkrat na noč in to je za nas že res SUPER NAPREDEK, ampak kaj ko vem, da je to samo do naslednjega prehlada IZVIRNO SPOROČILO: tatam Ponavadi sedita en čas,potem pa malo gresta naokoli in medtem seveda spustita kjer pač pride Fantje,kaj češ že kar vidim, da bo pri nas ista zgodba , našim je tudi tako odveč nekje sedet pri miru, joj kaka zguba časa je to.... Navt se bomo zmenli enkrat, da se spoznamo še v živo
< Sporočilo je popravil mogant -- 23.1.2009 14:44:14 >
|