|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Šibka menstruacija
2.9.2007 22:34:00   
Anonimen
Pozdravljene, včeraj sem dobila drugo M po ss. Ponavadi imam zelo, zelo boleče in šibke do zmerne. Včeraj sem imela šibko, vendar nekakšne oranžne barve, danes pa zelo šibko in črne barve. Nič nimam bolečin, kar mi je zelo čudno. Kaj bi to lahko bilo. Je pa M, ker imam redno na nekje 32, 33 dni.
Skrbi me, da ni kaj hujšega glede na barvo izcedka. Kaj mislite, ima katera podobne izkušnje?

Hvala in lp.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Šibka menstruacija
3.9.2007 9:46:45   
enia
Jst mam tud zlo šibke M zadnje čase in sem ravno bila pri G, jo vprašala, če je to kej narobe, daj o mam samo 2 dni in baje ni nč hudga to. Za barvo pa ne vem ... mogoče, če pokličeš G.

Zakaj vztrajava v tem, če nama lomi srca v prah?
Zakaj človek sploh moli, če obstaja od prej še strah?
Zakaj sklonjene glave, če bi lahko vzravnana odšla?
Zakaj so rože na oknih, če ne zaradi upanja?
(Neisha - Zaradi upanja)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.9.2007 14:33:15   
Anonimen
Enia, hvala za odgovor. Danes so se stvari malo spremenile, in sicer; že cel dan imam zelo boleče krče in dokaj močno M, tako, da izgleda, da so bile tisto "priprave" na tapravouser posted image .

Lp.user posted image

(odgovor članu enia)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.9.2007 15:24:53   
LONEK
Jaz pa imam v bistvu vsak mesec redne menstruacije (28-30 dni), prejšni mesec pa se mi je zgodilo, da sem dobila 26. dan rjavkast izcedek 28. dan pa komaj normalno menstruacijo. Sedaj pa ne vem ali je prvi dan menstruacije na dan izcedka ali krvavitve.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.9.2007 16:28:54   
enia
urskaj, no dobro, potem so ble pa mogoče res samo priprave na M. user posted image

Lonek, mislim, da se že izcedek šteje kot prvi dan M.

Zakaj vztrajava v tem, če nama lomi srca v prah?
Zakaj človek sploh moli, če obstaja od prej še strah?
Zakaj sklonjene glave, če bi lahko vzravnana odšla?
Zakaj so rože na oknih, če ne zaradi upanja?
(Neisha - Zaradi upanja)

(odgovor članu LONEK)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.9.2007 21:26:56   
Anonimen
Se strinjam z Enio.

Lp.user posted image

(odgovor članu enia)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?