bambi
|
O punce moje hvala za besede, vidim da res ljudje različno gledajo na stvari. Tudi jaz sem vedno mislila, da kaj takega se pa meni ne bi moglo zgodit, ko je prijateljica imela podoben problem sem ji rekla, da jaz bi mu pa take povedala, da me nikoli več ne bi pogledal.... Imam zelo oster jezik ko je treba. NO, sedaj pa vidim da ni vse tako lahko. Jaz sem mu že jasno in glasno povedala, da z menoj ne bo nikoli, da sem poročena in da ljubim svojega moža, sploh pa ne bi bila nikoli z njim, kljub temu da je lep moški. Ima namreč ženo, otroke, svoje življenje, v katerega jaz ne bi mogle že zaradi družine poseči. No, problem je pa v njem, ker se dela gluhega. Jaz bom še malo počakala, če bo nadaljeval, mu bom res zagrozila s prijavo, v tem primeru vem da bi morala menjat službo, ker so razmere pri nas žal takšne. Mojim nadrejenim se malo postranskega užitka ne zdi nič slabega, jaz pač imam drugačno mnenje. Sicer sem v službi zelo zadovoljna, sama si določam koliko bom delala in kako, zato ne bi rada menjala službe, ta "nepridiprav" pa je tudi tak strokovnjak, da ga ne bojo menjali, to vem. Zato mi je hudo, ker vem, če bom ukrepala, tudi v službi ne bo več tako kot je bilo. Sedaj se mu lahko še izogibam, ker sem na sodišču, žal pa je to še samo 2 meseca. Bomo videli kako bo potem. Včasih sem prav jezna na moške, koliko problemov lahko povzročijo, čisto brezveze.... Bambi
|