Posoda za indukcijo - Rutar (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

karmenca1 -> Posoda za indukcijo - Rutar (2.9.2007 13:16:25)

V katalogu sem zasledila 4-delno posodo Fissler (99 EUR), ki naj bi bila primerna tudi za indukcijo. ali jo katera mogoče že uporablja, kajti ko sem preverjala ceno pri uvozniku ni navedeno, da je uporabna tudi za indukcijo. In ker je Rutar  pač Rutar... se rajši pozanimam, ker sta 2 seta poceni nekvalitetna seta v kuhinji dovolj. Hvala.

mayy -> RE: Posoda za indukcijo - Rutar (2.9.2007 14:09:55)

Posoda za indukcijo je dražja, lahko jo pa preveriš z magnetom. Če se magnet prime na dno posode je posoda prava. Jaz vedno nosim s sabo magnet.

MarijaPo -> RE: Posoda za indukcijo - Rutar (2.9.2007 14:34:30)

Zal ni trik samo v magnetu. Ce je debelina dna premajhna, se slabse kuha (indukcija manj prime, lahko kdaj razlozim kako deluje indukcija). Najbolje je posodo preveriti doma, ampak to je velikokrat nemogoce. Jaz te posode kupujem v IKEAi in so zelo zelo kvalitetne, zal pa tudi tam niso noro poceni.

karmenca1 -> RE: Posoda za indukcijo - Rutar (2.9.2007 18:36:15)

Živjo!

Hvala za odgovore, niti se mi ne gre toliko za ceno, pomembnejše mi je razmerje cena/kvaliteta. Nebi več kupovala najcenejše, pa tudi ne najdražje. Neka srednja varianta bi bila najboljša...

Mogoče nisem razumljivo napisala, kakšna posoda je primerna za indukcijo, vem, iščem pa tako kvalitetno :)

kobacaj -> RE: Posoda za indukcijo - Rutar (2.9.2007 21:41:08)

Ojla!

Jaz sem šla v Rutar, ker sem ravno to posodo želela kupiti, pa je rekla prodajalka, da je prišlo do tiskarske napake! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]  Ni namreč za indukcijo ampak navadna posoda samo za steklokeramično ploščo.

karmenca1 -> RE: Posoda za indukcijo - Rutar (4.9.2007 23:01:12)

Se mi je kar zdelo da bo kej takega.. čisto podobno Rutarju... Hvala za info! 

Stran: [1]