cmokec -> RE: carski rez- STRAH (2.9.2007 15:13:59)
|
Tudi jaz sem imela pred zanositvijo operacijo na maternici, zaradi katere sem imela CR. Za otročka sva se morala kar potruditi, ker nisem mogla zanositi, zato je bil CR najmanjše zlo do otročka. Res se ga nisem bala. Oba sva želela delno anastezijo in sva imela tudi obljubljeno. Prišlo pa je na koncu tako, da je bil prisoten drug operater, ki zaradi operacije na maternici ni želel le delne narkoze. To pa zato, ker je rekel, da se malo boji, kaj bo notri našel in če bi imela kaj za popravit,bi mi tako morali dati masko. In sva se z mojim poslovila, jaz pa v operacijsko. Malo sem imela strah, da ne bom čutila reza, ampak je bilo vse super. Ko ti dajo masko za dihati, je tvojega zavedanja konec. Nslednji trenutek me je že anasteziologinja ščipala v lica, da sem se odzvala. Prišel je tudi moj, da mi je poročal o dojenčku. Nato sem bila en dan na intenzivni, nato so me remestili v sobe. po enem tednu sva odšli domov. Bolečina je bila huda, ko sem se zbujala,ampak so mi takoj dali dve inekciji, pa je bilo dobro. 4 dan sem bila že brez zdavil proti bolečinam in sem bila fit, kot prvič po naravnem porodu. Zaradi bolečin so mi sicer sestre naročile, naj jim takoj povem, če me bo bolelo in mi bodo dale inekcije. S tem ni bilo problema, sem bila na račun tega čisto dobra. Brez dojenčka sem bila v intenzivni, v sobi sva bili pa skupaj. Še najbolje, da pač sprejmeš, da je CR edina pot do otročka. In to brez popadkov. Srečno. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image]
|
|
|
|