majali -> RE: ne spimo več -prosim za nasvete!!! (7.9.2007 12:09:42)
|
Tudi jaz prosim za nasvet, mnenje...!!! Mi smo bili glih stari 4 mesece, do sedaj je ful velik spal - od ene 9ih zvečer pa do 6ih zjutraj, edino včasih je ratal lačen že okrog 4ih. Tudi podnevi mi je dosti spal. No, zdaj se pa že par dni zbuja ob pol2eh, 2eh in potem sploh ne zaspi več do zjutraj, najprej malo jamra in ga pustiva, na koncu pa že panično joka ali pa totalno budno gleda okrog. Jest noče, tudi pri nama v postelji joka...Tudi podnevi je ratal bolj ...hm, siten, dobro je edino, če se skos ukvarjava z njim, ga crkljava in zabavava z grimasami... ne vem, ali je to ena faza, ali sva ga razvadila (glede tega razvajanja sem malo zmedena - eni 100% trdijo, da se ga do 1leta še ne da 'razvadit', no vsaj navadit na ful akcije... drugi spet totalno prepričani, da ga sam razvadiš - in to so mi rekle patronažne - in da ga moram pustit, naj se kar malo joka. Pol pa še tisto o neuslišanem joku in kako dojenčki potem obupajo in preprosto nehajo jokat, in razvijejo nek manjvrednostni občutek...brrrr, tega res nočem!!!) No saj, sem brala drug forum o bolj zahtevnih otročkih in vidim, da pri nas še ni tako hudo. Morda pa res počakaš, da samo mine ali mali zraste...
|
|
|
|