Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Imam par vprašanj glede... 2.9.2007 0:07:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz jo kopam in šamponiram po potrebi. Se je ze zgodilo, da sem jo 3 dni zapored kopala s samponom, ker se mi je valjala po crknjenih krtih in crknjenih pticih in driski in kaj vem cem. In ker je pes doma v stanovanju v stolpnici in ker spi na postelji, pac mora bit kolikor toliko cista. Pozimi jo veckrat kopam, kot zdaj poleti. No, ko je bila ful vrocina, se je itak vsak dan po dvakrat kopala v vodnjaku v Tivoliju itd. Proti bolham imaš ampule - frontline, exspot, advantix ... Pa razne spreje. Ampulo daš enkrat na mesec oz. na 3 (se razlikuje zaščita za klope/bolhe in odvisno od firme) na vrat (tekočina pač) in to učinkuje. Sijoča dlaka - pravilna prehrana, redno česanje, pa tudi šamponi.
|
|
|
|
RE: Imam par vprašanj glede... 2.9.2007 1:03:30
|
|
|
|
vika1
|
Ribica HVALA!
|
|
RE: Par vprašanj glede nege psa ... 2.9.2007 11:44:09
|
|
|
|
Slončica
|
glih včeri sem oba v kompletu oprala ker sta najdla neko crkovino,rekord v kopanju pa mamo 3 na dan-vzrok-spet crkovina.
|
|
|
|
RE: Par vprašanj glede nege psa ... 2.9.2007 21:46:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Kot mi je veterinar rekel, psa kopaš lahko le 1 x letno. Seveda tudi po potrebi, kadar je res nujno, drugače pa ne. Imaš za proti bolham ampule.
|
|
|
|
RE: Par vprašanj glede nege psa ... 2.9.2007 21:52:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Malena* Kot mi je veterinar rekel, psa kopaš lahko le 1 x letno. Seveda tudi po potrebi, kadar je res nujno, drugače pa ne. Imaš za proti bolham ampule. Kter pa ti je to trosil?
|
|
|
|
RE: Par vprašanj glede nege psa ... 2.9.2007 21:54:15
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Jaz osebno kopam psa približno 10x letno. Ostalo se pa strinjam z Ribico, lepše ne bi moglo biti napisano. Dlaka - ogromno na dlaki naredi kvalitetna hrana. In dobri šamponi, pa kvalitetni glavniki. Če je le možnost psa ne stričt, ampak trimat. Potem obstajajo raznorazni spreji za bleščečo dlako, ampak to so finese. Proti bolham in klopam uporabljamo Frontline. hrano pa belcando.
|
|
|
|
RE: Par vprašanj glede nege psa ... 3.9.2007 9:32:19
|
|
|
|
LoCa
|
poleg vsega naštetega bi dodala še gibanje. Naš ima lepšo dlako, če se dovolj zlaufa in je dosti zunaj (seveda se to en vidi po enem dnevu . je pa očitno manj lepa njegova dlaka, če nimamo časa ga vozit na dolge ture, da gre samo na potrebe)
|
|
|
|
RE: Par vprašanj glede nege psa ... 4.9.2007 9:05:33
|
|
|
|
tanaja*
|
IZVIRNO SPOROČILO: vika1 Kako pogosto lahko psa kopamo z šamponom,oz.sploh kopamo? Psa se kopa, ko je umazan oz.smrdi. IZVIRNO SPOROČILO: vika1 Ali obstaja kaj bolj pametnega kot samo ovratnica za proti bolham? Obstajajo ampule Advantix, Frontline, Exspot in Stronghold. Vse dobiš pri veterinarju. IZVIRNO SPOROČILO: vika1 L_P,daj prosim povej,kako dosežeš da je dlaka tvojega Azzuro tako lepa lesketajoča? Obstajajo šamponi za lesk in razni preparati in sprayi. Meni je najbolj všečna kozmetika All System, ki jo dobiš sicer samo na razstavah, drugače pa je dobra tudi kolekcija Cardigan (Zootic) in Biogroom (Eukanuba).
|
|
RE: Par vprašanj glede nege psa ... 5.9.2007 9:48:54
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Jaz uporabljam vso ''kozmetiko'' za psa od Jean Peau (http://www.hana-ana.si/nega/samponi.htm); edinole en sprej prav za irske setre od BIOgrooma, ki pa se ga pri nas ne da dobit...
|
|
|
|
RE: Par vprašanj glede nege psa ... 5.9.2007 18:39:43
|
|
|
|
Shania
|
Meni je najbolj všečna kozmetika All System, ki jo dobiš sicer samo na razstavah, drugače pa je dobra tudi kolekcija Cardigan (Zootic) in Biogroom (Eukanuba). All System se da naročiti tudi v Sloveniji.
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?