avstrija (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Urška// -> avstrija (24.11.2004 13:46:49)

Lep pozdrav vsem:nosecka:

Mene pa zanima ce so v Avstriji se kaksne druge tgovinice za bebice poleg Toysa in XXXL,po moznosti blizu Gradca ker sem iz MB.

en lep sonckast pozdrav in hvala za odgovore

papa

Urska in:duda:

bivka -> avstrija (24.11.2004 14:33:37)

Kika in C&A (oblačila)-oboje Graz!

Lp
B :nosecka: in :duda: :roza:

m_m -> avstrija (24.11.2004 16:02:22)

Kje je pa XXXL? Midva, ups, mi tije gremo drugi teden pogledat. Toys pa v Kiko, pa ta center tuki pred Gradcem. Pol pa še v Metro, če bo kaj pametnega, ne trofiš vedno, in v Ikeo, imajo včasih fajn poceni pohištvo tut za male.

Maja in :duda:

bivka -> avstrija (25.11.2004 0:01:41)

Za m_m!

Na poti v Graz so 3 trgovine XXLutz.
Prva je v Lipnici-iz avtoceste zapeleš za Lipnico in je ne moreš zgrešiti. Vendar ti te trgovine ne priporočam, ker je otroški oddelek velik le kakšnih 20m2 in je slaba izbira.
Druga je če zapelješ iz avtoceste za Klagenfurt. Voziš se približno 10 min in zaviješ v kraju Lieboch, dalje so table. Ta trgovina mi je zelo všeč, je zelo velika, kupiš pa lahko čisto vse kaj potebuješ za dojenčka (pajacki, vozički, pohištvo, flaške, igrače,....), ker je otroški oddelek resnično velikanski.
Tretja je v Grazu smer Puntigam.

Lahko pa pagledaš na :
http://www.lutz.at/

Priporočam tisto v Liebochu!
Pa uspešen nakup!
LP
B

m_m -> avstrija (25.11.2004 0:23:18)

Bivka hvala. Sem sploh prvič slišla za to trgovino. Jo bom kar takoj vključla v šopinglist. Madona, če vstanemo ob petih, ne vem če bo dost zgodi, da bomo vse na seznamu oblaufal. Bom mogla poskrbet za energijske rezerve. Kak rukzak čokoladic... :zmeden2:

bivka -> avstrija (25.11.2004 14:44:52)

Maja, tudi jaz se bojim, da bosta-boste težko obiskali vse trgovine. :zmeden:
Poročaj, če boš videla kaj pametnega!

Stran: [1]