RE: Groza ta tašča... (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

mojamura -> RE: Groza ta tašča... (4.9.2007 11:11:34)

IZVIRNO SPOROČILO: daddy

IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

bi živela s svojo taščo?

Če ti lahk jaz odgovorim - ne, ne bi. Ampak tudi s svojimi starši ne bi, niti z nikomer drugim pod isto streho. In s tem sem razčistil čisto na začetku najine zveze. In ja, s taščo ( tudi tastom seveda ) se razumemo normalno.

jaz živim v isti hiši kot tast in tašča...in ja tudi z mojimi ne bi živela, če bi imela izbiro in seveda finance bi se že spakirala...ampak tako sem pa primorana živeti tam

verjamem pa da če bi mi živeli čisto za sebe bi se tudi s taščo in tastom odnosi dosti zboljšali

Anonimen -> RE: Groza ta tašča... (4.9.2007 12:55:45)

IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

bi živela s svojo taščo?

Ja, jaz bi, pa kaj zdaj.. Same ste si krive, ker se pustite, da delajo z vami kot s smetmi.. Ni pa treba biti tako žaljiv, da tukaj na forumu žalite tašče... Ko bi se javila vsaj kakšna, ki bi žalile vas snahe... U bi bilo dobro ja..

lemavrica -> RE: Groza ta tašča... (4.9.2007 13:02:46)

Ne razumem zakaj bi morala bit prijazna in spoštljiva do svoje tašče če ona ni do mene. A samo zato ker je rodila mojega moža. Mislim da ne. Spoštljiv si lahko do osebe, ki je spoštljiva do tebe, ne pa do nekoga samo po "službeni" dolžnosti.
Sama nebi nikoli živela s njegovimi starši in tudi ne s svojimi starši. Sva imela možnost da bi živela pri njih v hiši, ampak sva se skupno odločila da ne in sva se raje zapufala za kar nekaj let, vmes preživela marsikaj grdga na račun tega stanovanja ampak imava vsaj nekaj 10km varnostne razdalje od obojih staršev.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]