RE: Septemberke 2006 (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih



Sporočilo


žiža -> RE: Septemberke 2006 (18.9.2007 9:03:41)

SUPER TEJČA [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
eno veselo in lepo nosečnost ti želim. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image]
Ja dailn tudi jaz sem že imela podobno izkušnjo. Niti predstavljala si nisem, da bi me lahko kdo "zasledoval" tukaj na RR. SEm mislila že vse skupaj pustiti, pa se mogoče pod novim vzdevkom prijaviti. Ampak mi je malo brez veze se sekirat zaradi takih osebkov. SEj nič takega ne pišem sem gor, kar ni res.
Upam, da je tista vaša učiteljica tolk pametna, da vajinih konfliktov ne bo mešala med odnos z Renejem.




julam -> RE: Septemberke 2006 (18.9.2007 9:10:33)

dalin, si me prehitela z novičko, pa tko fino se mi je zdel ... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




dalin -> RE: Septemberke 2006 (18.9.2007 9:16:04)

IZVIRNO SPOROČILO: julam

dalin, si me prehitela z novičko, pa tko fino se mi je zdel ... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]


[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zardeva.gif[/image]




dalin -> RE: Septemberke 2006 (18.9.2007 9:17:05)

Žiža tudi jaz sem hotela po tistem nick spremeniti,pa ga ne bom.Naj še naprej bere kaj pišem,me prav malo briga[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image].




julam -> RE: Septemberke 2006 (18.9.2007 9:24:48)

dalin, sej tebe pa res ni težko izsledit - verjetno ni prav veliko mamic s 4 fantki s takimi in takimi imeni v vašem okrožju. No, se pa strinjam, če nimaš kaj skrivat, naj ženšče kar bere in si printa tvoje poste! samo, da dečko ne bi pri tem nasrkal!




dalin -> RE: Septemberke 2006 (18.9.2007 9:36:38)

IZVIRNO SPOROČILO: julam
samo, da dečko ne bi pri tem nasrkal!


Za kompletno šolo,je boljše da ne[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]





dalin -> RE: Septemberke 2006 (18.9.2007 11:14:18)










[image]http://www.ani3.dk/maaneder02/ny1/CA6HO9O1.gif[/image]  
   
  
  26.08.  BOROVNIČKA    - Nik 
  01.09.  YENNIKA           - KlemeN 
  02.09.  ZALA ADL          -  Zala 
                 NATAŠI              - Timotej 
  03.09.  TANYKA             - Rene
                 BUCHKA             - Filip

  04.09. X_SREČKA_x     - Vesna
                 INCABINCA       - Lovro 
  06.09.  JULAM               - Amadej 
  07.09.  ZVEZDA06         - Ema 
  08.09.  NEN                   - Neža 
  09.09.  BUDA                 - Tilen 
  09.09.  ADRIJANA.SARA- Sara
 10.09.    PRINCES            - Lia
               KA_TY                 - Tilen
 11.09 .    žIŽA                    - Urban
 12.09.  MATEJCICA          - Tomaž
14.09.    ANIKA_24          Lana 
 15.09  . ALENKA11         - Aleksej 
             *ANČ*                - Tristan 
               KALIPSO            - Zara
 16.09.    MAJA 81            - Lara Marie
 22.09.    SOncICA            - Benjamin 
              TEVŽA                 - Matevž
 23.09.    SANJAS               -Maks Oliver
 25.09.   ROSE22             - Neja
 26.09.   AJNE                  - Ajda
 27.09.   DALIN                 - Žan 
             DEJANAX           -   Vita       
            MIRIJAM             - Tobija
 30.09.   TEJCHA             - Tilen
 03.10. *LINA*             - Tristan




    19      [image]http://www.ani3.dk/alfer20/yg39.gif[/image] in

      12    [image]http://www.ani3.dk/alfer20/yg28.gif[/image]                       










adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (18.9.2007 11:49:04)

DAN! Sem že napisala post, pa mi ga ni hotelo naložiti, tako da sem vse izgubila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Sem pa prej napisala, da se vreme izbolšuje - vzamem nazaj.

Mi smo danes boljše spali in tudi tečna še ni bila, pa nobenga izpada zaradi trme, upam, da se dan nadaljuje v tem stilu.

Žiža sem par dni nazaj razmišljala, kako ste kaj vi, tako da sem zelo vesela, da si se javila in da nam sporočaš, da se ok. Glede darila za rd, pa je Sara dobila nike copatke, ker druga tako ali tako ne rabi. Bo dobila, ko bo potreba po čem. Aja, pa knjigico od bombažkov je dobila, ker ji je bila na obisku pri Lani zelo všeč. Saj zdaj se še ne zaveda, tako da nima smisla. Je pa bolj tehični tip, se je v pikapolonici najprej pognala za traktorjem in sem jo komaj vstran dobila.

Jaz grem še komaj kam s Saro, samo afne gunca, pa vsepovsod bi bila, pa vse bi pobrala, pa pobegnila... tako, da sem včasih prav živčna, ko jo izgubim iz vidnega polja. Nikoli ne veš kakšni ljudje so v bilžini. Tako, da jo bom verjetno začela doma puščati, ko bom šla po nakupih.

Tudi jaz sem bila že parkrat izsledena tu gor, vendar vedno v pozitivnem smislu. Sem se pa tega že zavedala, ko sem si nick izbrala. A ga je že katera vmes menjala? Menda se nam ja ne boste poskrile[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] - saj se vse pozabi in preboli, prej kot slej. Pa upam, da ne boste imele kakšnih resnih težav.

Tevža že stojima v vrsti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], sva pofočkani? Soseda je dala pametno izjavo - ZDAJ JI SKUPAJ TIŠČIMO, ČEZ PAR LET JIH BOMO PA NARAZEN VLEKLI. Če so pa tako luštni, ko se objemajo in lupčkajo. Tudi Sara ima že kar nekaj izbrancev. Pa saj še ima čas, da se odloči[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] - še kakšnih 30 let, bi rekel ati.

Naj še povem koga sem opazila zjutraj tu gor - BOROVNIČKA se nam boš kaj javila? Te že pogrešamo!

Nataši hitro okrevanje, pa vsem drugim bolnikom seveda tudi! Je spet čas prehladov, tako da se lahko kar pripravimo tudi mi. Prej kot slej bo kaj.

Pametna knjiga - slučajno sem včeraj zasledila temo o njej in se je ena full pritoževala, da je razočarana nad njo. Jaz ne bi vedel, bom poiskala temo, če jo bom našla. Pa saj vedno se najde kdo, ki je zadovoljen in kdo, ki je razočaran.

Spet sem se razpisala, bom mogla kaj sproti napisati, če ne se vsega preveč nabere.

BY




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (18.9.2007 12:25:15)

Pozdravček !!

naš mali tud full rad pleše. Tudi ko sliši melodijo na telefonu začne migat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

adrijana z vodo si prav naredila. to otročke menda full mine trmuljenja. Drugače je pa tudi pri nas full kriza zdaj par dni s spanjem- OBUP in upam da bo kmalu bolje ker sva tok neprespana da je za znort.

smrkamo pa mi tudi še vedno in za povrh vsega je še učka prehlajena.

TEJCHA tudi z moje strani [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] in seveda bodi zdrava in srečna [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]

Ali katera ve, kdaj naši otročki lahko kosatnj jejo?

lep deževen pozdravček, smo takooo zaspani





julam -> RE: Septemberke 2006 (18.9.2007 13:15:13)

na hitro, imam eno kratko pavzo, medtem ko pišem za službo in čakam, da se mali bolnik zbudi (je enega zdravilnega udaril, spi že 3 ure in pol).

Natasi: jaz mu bom kostanj dala, ko ga bom imeli. Saj nima kaj bit, razen napenja lahko. Mu ga bom pa ponudila v dopoldanskih oz zgodnjih popoldanskih urah, da vidim, kako bo reagiral. Glede na to, da nima tezav s prehrano, mislim, da bo OK. Če pa se bojiš, pa le previdno in postopno!

O trmi, metanju na tla, cviljenju za vsako figo pa ne bom zgubljala besed. Naj mu bo, ker je bolan in sam sebi odveč!





yennika -> RE: Septemberke 2006 (18.9.2007 13:19:06)

Hej,

javlja se vam spet bolna mamica.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]Ja, spet me je zabasalo, rotavirus namreč...pa ni dolgo nazaj, ko sem ga imela.Ne priporočam![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Malek pa pokasiral respiratorni infekt v vrtcu, poem pa še rotavirus-ne vem a sem ga jaz od njega al on od mene.V glavnem sma doma ta teden.Jutri imava kontrolo, pol pa na šiht če bo ok.

Dalin, moje sožalje za zasledovalce!Teh mrhovinarjev je povsod polno...tudi mene so že izsledili in to tisti, ki te sicer vsak dan srečujejo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], pa potem dosti, ja preveč, vejo o tebi povedati.Se tolažim s tem, da sem jim očitno zanimiva in radi prebirajo mojo literaturo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]Lahko branje je to, bom rekla kar rumeni tisk.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Plešemo pa mi trenutno najbolje na Toni je pa ribo ujel, Gremo na bahame-ja po kom kaj rad posluša turbo folk[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Po mojem je po dediju[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].Aja pa še od DJ otzi-Burger dance.To pesmico smo odkrili na morju, ko so imeli otroci vsak večer mini disco.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Aja, ste se kaj posluževale nedeljskih voščilnic preko radia net fm.Gre za brezplačne voščilnice, ki jih lahko pošlješ kar preko mejla...vsa navodila pa so tukaj:
http://radionet.si/index.php?option=com_content&task=view&id=3101&Itemid=75
Vse čestitke se snemajo in potem lahko še večkrat poslušaš...midva z maleckom sma zjutraj zopet prisluhnila njegovi čestitki in se skupaj zavrtela.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Tevža-super fotka-se boš odkrila??

lp




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (18.9.2007 13:27:22)

Ojla!

Žiža in ostale čvekice, ki ste se opogumile, WB!

Hvala za čestitke,:) Počutje je pa vedno nosečniško - utrujenost in objemanje wc školjke. Zdej smo veselo novičko že tudi malo bolj okrog razbobnali.

S Tilnom sva s cepljenja, nove mere so bolj za med lahkokategornike, sam ženske niso komplicirale. Veliki smo 76cm in težki 8660g. AD3 bi pa naj še dajala to zimo... ti, ti mami... midva sva namreč porabila le eno stekleničko, potem pa jih niti iskat nisem šla več. Recept pa dobim vedno... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]in ko sem vprašala, če jih je potrebno iz kakšnega posebnega razloga še naprej jemat, je rekla, da ne, da jih pač vsi otroci tako dobivajo... Res ne vem, kaj naj si mislim. Za zobozdravnika pa tudi mi ne bomo prejeli vabila, ampak se je treba it kar naročit.

Še nekaj obljubljenih slikc:

Nč ne bo, shrani.si nekaj zeza... Kasneje, zdej grem pa za južno pristavit.






yennika -> RE: Septemberke 2006 (18.9.2007 13:29:19)

Tejcha, boš mogla kar na www.slikomat.si zavit.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (18.9.2007 13:34:37)

Yennika, Amadej in vsi ostali bolančkani (zihr sm še koga sfalila), čimprej se pocajtajte! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image]

Hja, tale shrani.si ima očitno slabe dneve...

Kak točno pa zgleda tale rota reč? A ne obstaja proti temu neko cepljenje? Se mi zdi, da smo enkrat že imele hudo debato glede cepljenja tamalih. A za odrasle ne velja?




yennika -> RE: Septemberke 2006 (18.9.2007 13:45:08)

Tejča,ti bom na zelo hitro odgovorila...rota reč zgleda tako, da ne veš a bi se vsedu na wc školjko al bi jo objemal.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]Se vidi, da sem že kar bolš, ker lahko pred PC-jem sedim...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Upam, da me ne bojo zdaj sodelavke izsledile in mi poslale komisijo na vrata.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]Hecam se, sem si vzela dopust!




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (18.9.2007 14:00:40)

Yennika, sej se ti ni treba opravičevat, :)

Aja, še neki glede pregleda dans. Čimveč temnega mesa??? No, tole me je skor kap. A ni bilo do sedaj čimbolj mehko, čimbolj nevemkaj... Piška, puranček, mlada teletina, zajček.. A zdej pa kr orng šnicli?

No, če bo uspelo, da se oktobra dobimo, je naboljš, da se zmenimo kar za golaž.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  Midva sva ZA srečanje!!!

Ideje? Kje, kako? Kdaj?




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (18.9.2007 14:03:29)

Yennika, pa si ti čist zihr, da maš rota virus? Da ni kakšen, ki bo imel čez cca 9 mesecev tam ene 3 kg? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] js prav čakam, da se še katera pofočka z novim [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image].

No, se vidi, da mali spi, kosilo se kuha, js mam pa spet "preveč časa".

Grem še mal za  knjigo, imam drug teden izpit, pa mi še kar neeeekaaaaj manjka...

Papa




dalin -> RE: Septemberke 2006 (18.9.2007 20:08:50)

Samo toliko da na drugo stran ne pademo.




Anonimen -> RE: Septemberke 2006 (18.9.2007 23:01:04)

mater dalin, a takole gre tole z anonimnostjo ?

Takrat, ko sem sama najdla RR, ni nobeden imel pojma kva je to...dones pa srečam lahko cel kup bab tud v Kitajski, pa se pogovarjajo kaj so na tem in tem forumu brale.....

Izgeda, da se je tale RR kar razširil med mamicam....

Drugače pa mene prav nič ne zanima, kaj si drugi mislijo. Itak ne govorim grdih stvari, povem tisto kar se pač dogaja, če ima pa kdo željo in bi me tako rad spremljal naj pa me....Mu vsaj ne bo dolgčas.


Mi imamo celo javno dostopen blog, s fotografijami, komentarji ipd.......in če imam kaj za pokazat, zakaj pa ne ?




Dajanax -> RE: Septemberke 2006 (18.9.2007 23:18:42)

Bentiš....se že pol ure j### z geslom za vstop na RR, zadnjič sem nekaj spreminjala, zdaj pa ni in ni prijelo in sploh sem skor doktorirala iz nastavitev...grrrrrrrrrr...za popiii...

Seveda sem zdaj že ,al preveč razkurjena da bi kaj lepega napisala, po dolgem času.

No pa sam na hitro: naša mala Vita pa od danes hodi - vsaj mislim, da se zdaj že temu lahko tako reče. Se že kar sama spusti in naredi tud 10 korakov, preden se prekucne na roke. Je še kr precej pijanček. A pa še tole, naučili smo jo sestopat iz višjega položaja - z ritko naprej. Tako da jo zdaj že lahko skor brez skrbi pustim samo na postelji, sedežni. Seveda se še zna zgoditi da se čist na rob vsede pa bi lahko padla.

Mislim, da je tudi že poklic izbrala. al bo veterinarka al pa hlevski pomočnik [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Skoraj vsak dan namreč moramo obiskati soedove krave, zajce, kokoške, pava, ovčke. Tako da ko doma listamo knigico že veselo oponaša kužka, ovčke, krave, konje, pujske, mačke, ne vem pa kako naj oponaša zajčke ko so pa takooo tiho?!?!?![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

OK, lepo se imejte grem pančkat še jaz!!




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (19.9.2007 0:49:55)

Dobro jutro!

Dežuram in čakam, da se vrnejo gasilci domov. Cel dan so črpali vodo iz OŠ, sedaj pa so javili, da dve hiši ogroža plaz in so šli v akcijo. Morm priznat, da me kar pošteno zvija ob vsem, kar se dogaja.

V naši okolici je vse pod vodo, kar strah me je, kaj vse nas še čaka...

Zdej pa grem na kavč vegetirat, ker bo Tilen zjutraj naspan in željan novih dogodivščin, js bom pa tak al tak cela zbita...

A pri vas je vse OK?




nanny06 -> RE: Septembrke 2006 (19.9.2007 8:38:46)

POZDRAVČEK!!!
js mam tut septemberčka 06  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].. 
me neki zanima..  a ste tok prjazne pa mi mal povete kje so kašni fajn čeveljčki za fantka, kašna pametna izbira!!
hvala
 
lp




tevža -> RE: Septemberke 2006 (19.9.2007 8:46:10)

hoj!

tale dež je pa naredil pravo opustošenje....groza.... sicer se v centru CE ni zgodilo nič, a ko sem gledala posnetke po TV, je šel kar mraz po meni [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley3.gif[/image]. še dobro, da so se padavine končno umirile. upam, da ni katere tole deževje preveč "zadelo". [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image] 

danes peljem Matevža k P, saj ima spet zeloooo suho kožo, predvsem po nogicah (ima take male "luskinice"). že tako ima posebno kremo, ki mu jo zmešajo v lekarni, a očitno zdaj spet ni dovolj. najbrž bova spet dobila advantan. upam, da ni kaj drugega.

dajanax, lina, lepo da sta se spet malo oglasili. kje pa so princes, pa zala adl in ostale?? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden2.gif[/image] ku-ku????

zdaj pa greva malo ven, da vidiva kako visoka je savinja.

lep dan.....




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (19.9.2007 8:50:33)

oj

No mi smo pa prav lepo začeli z vrtcem. Danes je že 4. dan ko ni joka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

viti pa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za samostojne korake. Naš Timotej je pa kar na ziher, bo že ko se mu bo zazdelo. Važno da mu navihanosti in nagajivosti ne zmanjka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

TEjcha mi smo z dežjem full dobr odnesel, nismo imeli nobenega problema. So pa full reveži sploh ne moreš verjet da se to dogaja pri nas, ponavadi smo o tem gledali po TV [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]





NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (19.9.2007 8:51:43)

nanny pozdravček,
mi smo našli full luštkane v Cicibanu na letališki v lj




Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>