RE: Septemberke 2006 (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih



Sporočilo


adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (20.3.2008 10:54:19)

Dan!

O, pa je nekaj izgubljenk pokukal gor.

Julam kaj boljše? Božčki mali, skoz jih kaj lovi.
Tudi pri nas je postalo aktualno večerno branje. Sama je zagrabila. Sem ji kupila knjigici za lahko noč in imajo na vrhu zajčka oz. medvedka, ki pripoveduje kaj se dogaja pred spanjem. Je čist zagrabla, na koncu zraven pomaha, da lupka, zapre knjigo in gre spat. Zvečer je res milina, ko gre sama spat ob 19h[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Incabinca [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] čestitke za službo! In nov ritem uspeva? Bo izvedljivo?

Pupika upam, da ti uspe najti primerno službo čimprej.
Ti zobki so pa pri vas še hujši kot pri nas. Zgleda, da bomo pa s petkami imeli težave prav kmalu. Se kar nekaj praska tam not. In pol je konec zaenkrat, ne? Jih je "samo" 20, ne?
 
Ajne lepo, da se še kaj pofočkaš, da te še tempo ni povozil. Kulk še imaš do pravosodnega?

Včeraj sem izvedela, da tudi pri nas otroci veselo hodijo na kahlico vsako jutro. Sem mislila, da tega tu ne počnejo in Sara jim veselo sledi. Je pa že tudi kakala in lulala na školjki z nastavkom. Tako, da počasi bo že. Če ji bo v interesu, ker drugače je v nič ne pripravim, če ni takšnje volje.

Mene je pa včeraj križ zagrabil[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], sem morala tableto uzet, da sem lahko šla popoldne v vrtec na delavnico. Je pa na srečo zagrabila in je bilo do večeraj ok. Danes je malo bolje, ni pa to to. Tako, da bom malo počivala, kulk mi bo ratal, da res ne obležim čez praznike.

S prvim začnem pa res delat. Spet nove finte, da ne moreš začeti sredi meseca, pa saj mi kar paše. Si še privoščim malo svobode, pa pisanje diplomske je treba otvoriti, nujno. Tema še enkrat potrjena, zdaj pa na delo.

lp




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (20.3.2008 11:48:29)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




incabinca -> RE: Septemberke 2006 (20.3.2008 18:31:24)

Hej!

Glede cepljenja - sem danes klicala v ZD in so mi povedali da ni nujno, da se ravno pri 18. mesecih cepi, pomebno je samo, da je cepljen v roku enega leta od zadnjega cepljenja. Dobi se pa vabilo po pošti, tako da ni nič za skrbet.


Papa




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (21.3.2008 7:49:07)

Jutro!

Bom tako kot aprilske babnce danes še js vam postregla z dišečo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/kava.gif[/image], da vas prebudim...  :) Tam potem pišejo kot utrgane in jim js enostavno ne sledim več.

Mali še spi, js pa sm že v akciji. Včeraj sva bila pri P in opravila pregled za vrtec, danes se greva vpisat. Sem pa kr skupaj zlezla, ko me je začela dobesedno napadat, zakaj ravno sedaj (bolezni....) In si ni dala dopovedat, da prej ni bilo prostora... Sej bomo vse držale pesti, da so vse viroze in bolezni v vrtcih za to rundo že mimo, a ne? V najslabšem primeru, ga lahko še vedno ven vzameva, js pa res trkam, da se nam bo vse izšlo tako kot je  treba...

Kdaj boste barvale pirhe? Danes, jutri? Mi dva s Tilnom jih bova dans zvečer in kar bo, bo. Kupila barve, ki se menda kar napacajo na jajčka in mislim, da bo lahko tudi mali sodeloval. Namesto potičke bom spekla marmorni kolač (tak mini), šunko sem pa kupila že kuhano, hren je kr v kozarčku... Zdej mi manjka le še cini mini košara in lep prtiček, da bosta junaka lahko jutri nesla žegn. Drgač pa imamo vsako leto pri naših v nedeljo zajtrk, tekmovanje v razbijanju jajčk, pa potem iskanje zajčka med grmovjem okrog hiše. Letos bo verjetno zaradi tega, ker ni več mame, precej bolj turobno. A sem mnenja, in vsi ostali tudi, da moramo "tradicijo" peljat naprej zarad tamalih lumpov. Drgač bi tak bilo vse brezveze...

Nč, zdej pa je mojega kapučina zmanjkalo in grem dat prat ter pospravit posodo iz pomivalca, potem bo pa že tako čmrlek pokonci.

Lep dan!











pupika -> RE: Septemberke 2006 (21.3.2008 11:03:14)

Ojla babnce

Vidim, da ste bile danes kar aktivne pri pisanju. Danes ponoči je bilo malo boljše, samo mi je spet začel full piti vode, tako da je ponoči šlo okoli 5 flašk, to pa je veliko. Komaj čakam še zadnjo trojko da mu do konca ven pokuka, joj potem bodo pa verjetno že kar petke na delu, upam, da ne bo tako hudo kot pri trojkah, ker so bile štirice v primerjavi s petko res mala šala.

Jaz sem imela danes zopet en razfgovor za novo službo in mislim, da jo bom dobila, ker me je spraševal, kdaj lahko pridem k njim delat, delo ni težko, samo natančna bi morala bit in veliko odgovornosti bi imela, delovni čas mu ugaja, ker si sam skombiniraš kdaj prideš in greš, tako da bi si jaz izbrala od 7-15h, me moti samo to, ker bi morala it za en teden v romunijo na izobraževanje, tole pa niti ne diši.

Adrijana super za Saro in kahlico, so kar hitro začel tilče naši pamžeki, saj je za njih tole zaenkrat igra, pri nas seje Gal včeraj polula v plenico, ko je sedel na kahlici, seveda ga pa moram vedno slečt in to do plenice, ker drugače se sam ne more in nima nekjega potrpljenja.
Adrijana upam, da bodo te bolečine v križu kmalu minile, ker vem kako to boli, jaz se po daljšem sedenju takoj ne morem zravnati, šele čez nekaj časa, pikula je tega kriv samo naš mali črviček, ker sem ga tolko prenosla, no saj ga še vedno samo malo manj.

Incabinca [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za novo službo, javi kako je v novi službi.

Tejcha saj viroze bodo in so v vrtcu, jaz ti predlagam, da ga ne jemlješ ven iz vrtca, ene par viroz bo morall prebolet in to bo to, mi smo bili doma vsakih 14 dni po teden dni. Sedaj pa je že od sredine januarja v vrtcu, joj že trkam, da se ga kaj ne prime, ker so nekateri že bolani.

Sončica upam, da se mali kmalu pozdravi . [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za vašega malega ko jer zmatran, da gre sam v sobo, nam je uspelo, da gal sam zaspi na postelji, no jaz ležim zraven njega in da imava popolno temo, ker drugače bi se on igral,skakal,....potem pa me drži objeto in se moram prav počasi izpulit iz njegovega objema, da ga ne zbudim.




tevža -> RE: Septemberke 2006 (21.3.2008 12:24:07)

sicer nimam časa, a tole moram pripeti....grozna prometna nesreča.

Jeseničanki je voziček ušel iz rok na cesto, po kateri je tedaj pripeljal 43-letni voznik avtomobila iz Radovljice. V neizogibnem trčenju je otrok utrpel posebno hude poškodbe.

Kot so sporočili iz Operativno komunikacijskega centra Policijske uprave Kranj, je v četrtek okrog 11. ure 43-letni Radovljičan z osebnim avtomobilom vozil po Cesti železarjev iz smeri Slovenskega Javornika proti centru Jesenic. Pri vožnji naravnost je nenadoma z dovozne poti z njegove desne strani na vozišče pripeljal otroški voziček, v katerem je bil 15-mesečni otrok. Voziček je na dovozni poti ušel iz rok 48-letni Jeseničanki, ki je voziček z otrokom potiskala pred seboj.

Voziček je po trčenju odbilo 11 metrov naprej

Kljub temu da se je voznik osebnega avtomobila poskušal izogniti vozičku z zavijanjem v levo, ga je zadel s sprednjim desnim delom vozila. Po trčenju je voziček z otrokom odbilo približno 11 metrov naprej. Malček, ki je ostal privezan v vozičku, pa je pri tem utrpel posebno hude telesne poškodbe. Voznik osebnega avta ga je skupaj z oskrbnico odpeljal v Splošno bolnišnico Jesenice, od koder so ga s helikopterjem prepeljali v ljubljanski klinični center.
[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

meni bi se kar zmešalo!

[sm=pikapoka2.gif] za malčka! [sm=smiley31.gif]

lepe praznike....in izkoristite jih maksimalno.

aja, bravo za službico!

uživajte, mlade dame [sm=rozica.gif]





zvezda06 -> RE: Septemberke 2006 (21.3.2008 12:38:03)

da se še jaz malo javim...
polno zaposlena sicer...
hudo za tole nesreco- res- drzimo pesti za dojencka...

hotela sem samo reci:
pupika- izkoristi moznost- Romunija je krasna dezela, bos videla. Ne se ustrasit tega izobrazevanja. Pa se dobra preizkusnja zate in tvojo druzino...
No, hotela sem povedati, da sem bila ze veckrat v Romuniji, ker moj oce tam dela, in je res krasna dezela- mesta zelo lepa, na nivoju in precej bolj razvita kot pri nas. Amerika jih je preplavila s svetlobno hitrostjo (tudi kar se tice trgovin, hitre prehrane, nacina zivljenja...)

no, prihodnjic pa kaj vec o nasi pupi:)

zdajle dokler spi sibam pirhe okrasevat pa v najlonke dajat, da jih bom potem skuhala v cebulnih olupkih...
lepe praznike vsem




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (21.3.2008 18:34:48)

Dan!

Da se malo pofočkam. Hvala za lepe želje, so pomagale, križ je bolje - ga še čutim, samo ni tako hudo in lahko skoraj normalno funcioniram. Imam pa  drugo zdravstveno stanje - dober, da nisem začela službe, bi direktorica tak mislila, da je z mano nonstop nekaj narobe[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] - sinoči mi je začelo glas pobirati in zjutraj sem bila čisto brez. Tako na suho se mi še ni zgodilo, razen maturanski izlet in intenzivne pevske vaje, kjer je to tako nuja. Boli me ne, sam glasu pa tud od nikoder. Tako, da po telefonu me nihče nič ne sliši[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Si bosta moj in Sara odpočila, ker dret se tako ne morem, pa še se še tako trudim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Eh, saj bo mimo, sam ne vem kdaj.

Pupika - upam, da res dobiš službo. To usposabljanje boš pa že zdržala, samo da ni redno na urniku in bi morala večkrat kam odpotovati. Mogoče ti bo pa še pasalo, pa bo potem bolj sladko, ko nazaj prideš.

Tevža sem slišala za to nesrečo dopoldan po radiu in me je kar mrazilo. Upam, da bo otrok okreval. Se ti pa lahko kar zmeša, ja.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Soncica kako je pri vas, se je kaj izkazalo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image]Ena velika pikapoka, če bo kaj pomagalo. Upam, da.

Tako, Sara se je odmočila in naparila v tušu, pa glavo si je polivala. Tako, da lahko mami dokonča delo. To pa je prednost prenosika, otrok v kabini, mami na RR[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Lepe praznike vsem skupaj! Jutri bomo pa jajčke dopoldan barvali, če bo to uspelo s Saro uskladit.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (23.3.2008 19:18:00)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (24.3.2008 21:39:03)

Čer!

Prazniki pri koncu, še sreča, ker je nevarnost, da me raznese. Sama hrana cele dneve in povsod kamor prideš...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Pri nas sneži, da joj. Spet imamo vse belo.

Novost pri nas - Sara je dala svojo dudo kužeku in zdaj spimo drugo noč brez. No, vrgla jo je mami, ko je videla, da je spet pregrizjena in sem izkoristila priložnost. Pa mogoče celo uspe. Če jo vprašaš kje je duda - hov,hov[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Noč je bila ok, ob 4 se je zbudila, pa se je malo igrala, afnala, jamrala, potem pa po kakšni uri nazaj zaspala in zjutraj potegnila do sedmih. Zaspi malo težje in moram večkrat nazaj, pa saj se bo navadila. Vidim pa, da ima še pogosteje roko v ustih in danes je pri kosilu celo prst sesala. Če bo pa temu tako, pa takoj dobi dudi nazaj - sam ne ji povedat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Sem se razpisala.

Soncica upam, da ste bolje in vam bolezen ni pokvarila praznikov. Poročaj kaj ob priložnosti.

Prilepim še eno sliko pisanja po jajčkah. Malo sva jih pobarvali za vzorec in potem sem ji dovolila, da piše po njih. Ostanke flumastrov pa še vedno odstranjujemo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]... Jutri pridejo obljubljene slikice, ker nekaj nagaja in jih noče naložiti.

Mirno noč in prijeten povratek na delo in druge obveznosti!









adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (25.3.2008 8:10:07)

Jutro!

Uživam v kavici in zraven še prilepim obljubljene slikce, potem pa za delom.

Lep MATERINSKI DAN VSEM!!!!!!!!!!!!!


Najprej popisati...
[img]http://www4.slikomat.com/08/0325/vzb-P32200.jpg[/img]

...in lepo zložiti v košarico...(da ne govorimo o razbitih, še dobro, da so kuhane)
[img]http://www4.slikomat.com/08/0325/hqn-P32200.jpg[/img]

Pa še kuža Nero, ki je podedoval mojo dudo - vidite kaj ima med tačkama? Še ena noč brez je uspela[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]!
[img]http://www4.slikomat.com/08/0325/eh-Neri.jpg[/img]




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (26.3.2008 12:59:46)





[image]http://www.ani3.dk/maaneder02/ny1/CA6HO9O1.gif[/image]  
   
  
  26.08.  BOROVNIČKA    - Nik 
  01.09.  YENNIKA           - KlemeN 
  02.09.  ZALA ADL          -  Zala 
                 NATAŠI              - Timotej 
  03.09.  TANYKA             - Rene
                 BUCHKA             - Filip

  04.09. X_SREČKA_x     - Vesna
                 INCABINCA       - Lovro 
  06.09.  JULAM               - Amadej 
  07.09.  ZVEZDA06         - Ema 
  08.09.  NEN                   - Neža 
  09.09.  BUDA                 - Tilen 
  09.09.  ADRIJANA.SARA- Sara
 10.09.    PRINCES            - Lia
               KA_TY                 - Tilen
 11.09 .    žIŽA                    - Urban
 12.09.  MATEJCICA          - Tomaž
14.09.    ANIKA_24          Lana 
 15.09  . ALENKA11         - Aleksej 
             *ANČ*                - Tristan 
               KALIPSO            - Zara
 16.09.    MAJA 81            - Lara Marie
 22.09.    SOncICA            - Benjamin 
              TEVŽA                 - Matevž
 23.09.    SANJAS               -Maks Oliver
 25.09.   ROSE22             - Neja
 26.09.   AJNE                  - Ajda
 27.09.   DALIN                 - Žan 
             DEJANAX           -   Vita       
            MIRIJAM             - Tobija
 30.09.   TEJCHA             - Tilen
 03.10. *LINA*             - Tristan




    19      [image]http://www.ani3.dk/alfer20/yg39.gif[/image] in

      12    [image]http://www.ani3.dk/alfer20/yg28.gif[/image]                       











Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (26.3.2008 14:59:44)

Adrijana, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]


Očitno se zaradi zatišja tu gor nobeni  ne ljubi klofat...

S Tilnom sva imela danes na urniku skakanje po zdravstvenem domu in sva vse poštimala.
Posvetovalnica, lab.,  cepljenje. CTG... vse štima. Sam js zatekam, kar pa ni nič novega, počasi pa  začenjamo s tistim tapravim odštevanjem... še 20 dni bi se naj čebelica grela v mojem apartmaju, potem pa akcija...

Je pa Tilnu v lab. danes vzela kri kar med spanjem. Še trznil ni, ko ga je pičila, potem, ko je stiskala prstek, je malo zajamral, drgač je pa spal kot klada. Še dobro, da sem imela zraven voziček, ker bi drugače malo težko izpeljala vse, kar je bilo v planu.

Zdej grem pa počas kuhat. Danes bomo imeli krompirjevo solato in sojine polpete...




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (27.3.2008 14:04:14)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] kako žalostno je tu gor? Ste vse potihnile.

Tejcha sma sami ostali ali kako? Ko boš pa ti rodila, bom pa še samo jaz[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Ti bom pa na msn - ju težila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za Tilena oz. Tilna, ne vem katera varianta je pravilna, ni bilo nobene reakcije?

Midva sma imeli pa danes pregled na nevrološki, po tistem krču je obvezen. Pa je full dober občutek, ko se zdravnik res posveti otroku 100%. Imajo full igrač, Sara se je seveda takoj zaposlila in on jo je opazoval kaj zna in kaj ji ne gre. Malo mene spraševal, pa Saro, če ni bila za, ji ni težil. Jo full nežno skozi igro pregledal in ji razlagal kaj počne. Sem še jaz poslušala z velikimi ušesi.
Razultat - obvlada stvari primerne svoji starosti in še kaj več. Tako, da ni panike, me je pa malo stisnilo, ko sem se zavedala, da preverja, če je krč pustil kakšne posledice oz. se ne bi razvijala tako kot je treba. Ker je tako vse ok, nisva rabili delati drugih pregledov in sva bili že ob 8h zunaj. Potem pa malo potepanja in zdaj spi kot top.

Sem se spet razpisala.... ja upam, da se še pojavite nazaj, ko vas malo vrže nazaj v ritem (rečmo, da so prazniki krivi) in bo ostalo kaj prostega časa.

Drugače pa ostanite zdravi in pazite na svoje pajacke!




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (27.3.2008 14:39:18)

Ojla!

Tilen => Tilna, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Sem se navadila že na vse možne variante, da tud ne popravljam več. Domači so se naučili, to je pa najvažnejše.

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za pregled!

Ja, očitno sva res ostali sami. Js ne bom nikamor ušla. Mi je tale RR tak mal za odklopit.

Danes smo dobili odločbo za vrtec in "pademo" v 2. plačilni razred, tak da bi se, Inca, js na tvojem mestu res pozanimala, zakaj toliko plačuješ. Pri nas se vse računa od bruto dohodka mojega, moji dohodki se sploh ne upoštevajo (z razlago: ker sem se študentka - to si pa menda ti tudi, a ne?)... Štartamo pa s 1.4.


NČ, mali še spi, grem zalaufat en stroj cot, pa narezat zelenjavo za v rižoto, potem bo pa tak spet hitro akcija.

A tabolančkani junaki so se že vsi pozdravili?

Lp
js











Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (27.3.2008 14:39:52)

Aaaaaaaaaaaa, Tanyka, vidiiiim te! Kak je s službo?




Tanyka -> RE: Septemberke 2006 (27.3.2008 14:42:17)

Hello

Kuham......zraven pa čekiram, če je kaj novega[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Pri nas vse ok.Danes sem presrečna me je namrač klical za službo 2.4 ob 8h začnem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]


Toliko za zdaj, ker si me ravno zasačila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




zvezda06 -> RE: Septemberke 2006 (27.3.2008 21:59:44)

Pozdravljene punce po dolgem casu!

Sem postala tudi jaz zelo zasedena z vsemi rečmi...- diploma (ki je komaj v zametkih[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]), delo (na domu vnašam ene podatke v računalnik) ter Ema, ki mi pobere vsako prosto minuto. V bistvu ves čas ko je budna, se bolj ali manj ukvarjam z njo. Veliko mi pomaga tudi mami, vendar se težko spravim za knjige medtem ko se v sosednji sobi zabavajo in izvajajo kakšne vragolije[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
mah,. saj bo boljse. malo se me je prijela spomladanska utrujenost.
danes smo imeli sistematski pregled in cepljenje. Cepljena je bila v ritko. Naše nove mere: 12800 gramov, 80 cm. Ornk bejba, ne? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

nekaj me zanima- za zunaj bomo jutri nabavili tisti peskovnik- želvo ali školjko pa me zanima, kje naj kupim pesek, ki je primeren za peskovnik in se lahko otroci igrajo z njim? Ima kakšna kakšen dober nasvet? Rada bi droben pesek, vendar ne mivke.

Nič, grem hitro pod tuš, potem pa možek pride s košarke.
Moram se pohvaliti, da sem tudi sama začela športati- aerobika- zaenkrat samo enkrat tedensko, mogoče jeseni kaj več, ko naberem nekaj kondicije[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Lep vikend vsem- pa ne pozabite- ura se premakne in bo vikend za eno uro krajši!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]





adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (28.3.2008 11:45:00)

Dan!

Jaz sem prišla s potepanja... sami papirji na sto koncev[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Sem se pa ustavila tudi v Baby centu, tako da Zvezda tiste želve so full dobre - peskovnik in velike. So pa tudi precej dražje. Je še mene zamikalo,da bi eno vzela, sam še dober, ker je ne morem sama nest[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Tejcha si me malo potolažila, da me ne boš zapustila. Upam, da bom vsaj pol tulk ažurna, ko bom jaz šla v službo nazaj. Začnem 1. aprila - pa to ni šala.
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za VELIKO ZDRAVJA, boš videla, da bo užival. Mogoče bo začetek nepijeten, pa vztrajaj. Kaka solzica pomaga[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Tanyka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] za službo. Zdaj pa končno, ne? Dober štart in čimveč veselja pri delu.

Zdaj grem pa dat piščanca pečt - Tejcha po tvojem priporočilu. Upam, da bo pri nas tud ratal.

Pa pa




zvezda06 -> RE: Septemberke 2006 (28.3.2008 14:22:15)

adrijana- smo sli pogledat se v pikapolonico za peskovnik in smo kupili rumeni sonček- mislim da je se vecji kot zelva, pa zelo ugodno- 34 eur. prav tako ima pokrov, je pa tako globok, da imaš lahko v eni polovici pesek, v drugi pa vodo. vmes se lahko zapiči senčnik:)
velika zelva je bila v BC 69 eur




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (28.3.2008 15:43:11)

Vau, zdaj si mi pa res lušte naredla. To je pa res full ugodno. Ne vem, če ne boma šli pošnufati. Me vleče, da bi šli na kako kavico, sam točn se še nisma s kolegico zmenla.

Ja, tudi mene zanima, kaj date noter? Mivke ne prenesem, tak da mivka ne bo.




zvezda06 -> RE: Septemberke 2006 (28.3.2008 21:05:39)

ja, mene tudi zanima za pesek. bomo sli vprasat v merkur. mivke ne maram. drobnozrnati pesek bi jaz...

punce- a gleda katera BB? dejte kej pokomentirat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (29.3.2008 7:58:40)

Jutro!

No, je že bolj dan. Sara je spet vstala 15 do 6h, tak da je smo bili že kar malo aktivni. Ne vem kako bi ji razložla kdaj je vikend in spimo dlje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Saj je cool, vsaj med tednom nimamo težav.

Zvezda povej, če boš kaj izvedela glede peska. Sicer včeraj nisma prišle do pikapolonce, je padel sprehod po Celju in potem kavica, ki se je zavlekla kar do sedmih. Če boma imeli voljo, boma šli danes.

Kakšen sonček je zunaj... me že ven vleče. Sara pa me nagovarja, da bi šla z vozičekom brum, brum.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Plazi v njega in iz njega... mir pa je.

BB...ali zamudim ali pa zaspim. Zdaj mi še ni nič kaj zanimiv. No, sinoči sem uspešno zaspala, tak da nisem slišala kdo je šel ven. Bom na 24. ur preverila, ko toe napišem.
Po moje bo še zanimivi, sam ti pudingi in kreganje pa res ni bilo.

Ok, dovolj za zdaj. Očitno bo treba res ven, ker Sara kr nekaj sitka in ne ve kaj bi še všpičla.

Pa pa




zvezda06 -> RE: Septemberke 2006 (29.3.2008 12:58:51)

SOMČEK JE..... IN JAZ SEM SKUŠTRANA [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Ne, saj nisem res[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] (caprav je nocoj na sporedu pranje glave), ampak soncek je pa res[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]  In baje bo tako še vsaj do torka...

Čakam, da se punca zbudi, da gremo malo ven... na igrišče ali pa na kakšno sadno kupo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] njamiiiii... se mi ze sline cedijo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Mah, saj kar nekaj brez veze pišem- kuham pa malo internet čekiram...

Lep vikend vsem skupaj




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (31.3.2008 10:43:41)

Sonček je, in jaz grem avto posesat, ker verjetno že kakšni nepridipravi tam iščejo domovanje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. V pralnici sem že bila, zdaj pa še notranjost. Pa, da bom zunaj na sončeku, je tak fajn prijetno. Se opravičujem tistim, ki ste v službi, da vam lušte delam, pa saj bom jaz jutri spet med tistimi. Zato še danes izkoristim.

Sara je pa ponoči kašljala, kar precej. Tako, da lahko samo držim pesti, da ne bo še kaj druga iz tega nastalo. Pa ravno to se zna zgodit, zdaj ko moram it delat. Bomo poročala, da nas malo dvignem, ker drugač bomo tak izumrle. Verjamem, da bo prišel čas, ko boste prišle nazaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Lep dan vsem!




Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>