RE: Septemberke 2006 (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih



Sporočilo


pupika -> RE: Septemberke 2006 (15.11.2007 8:54:32)

tevža full si bila lepa nevesta, oba sta bila enkratna. Si imela full lepo obleko.




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (15.11.2007 8:57:51)

Dobro jutro!

Tudi mi smo nekaj  noreli ponoči, pa mislim, da je bilo samo izsiljevanje za v veliko posteljo. Pa sem vztrajala, pa vztrajala, potem pa se zjutraj prebudim in je spala ob meni. Se spet nič ne spomnim, da bi jo ven vzela[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Očitno sem to v spanju naredila. Potem je pa ob 5.45h prišel čas za vstat[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], tako da mi je ušla, malo je bila zraven atija, potem se je pa igrala, jaz sem pa še malo poležavala. Ne vem kaj ji je te dni.

Nataši ugriz v uho do krvi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image], to pa je kriza. In kaj je mamica storila? Jaz sem rekla, da ji bom za vsako, ko bo drugemu otroku kaj naredila, sama ponovila. Ker ugrizi so pa že res lahko nevarni. Kaj vse se mora v vrtcih dogajati, še dobro da ne vemo.

Zvezda kaj, kar osamosvajajo se že? Ne, ne to pa ne bom dovolila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Samo privoščit si pa tudi ne morem, da ne bo šla v vrtec. Se je potrebno tudi naprej premakniti.

Vreme še kar zgleda, tako da imam v mislih en dalši sprehod. Se že tudi meni počasi meša v hiši. Grem preverit situacijo, pa po pošto  - obožujem reklame gledat ob kavici, kavico že imam, samo reklame so manjkale[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Lep dan vsem skupaj!




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (15.11.2007 9:14:57)

pupika ali vi se ponoči še previjate ?  Lepa nevestica [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Kok je lepo gledat poročne slike- komaj čakam na svoj album [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

ugriz- mamica ga je po riti in full ukregala tako da je jokal... ti povem ga je pa objel in se je prikucnil nanj tako da sta spet padla in se udarla v rob klime in v rožo....sem samo popokala in šla domov sem imela že dost vsega... moj jim je rač.popravljal ... drugače smo ga pa namazali takoj s kremico ki razkuži. Sem pomislila takoj na vrtec- hvalabogu da vem kje je in se tukaj kaj takega ne dogaja.. drugače je pa vse živo ponekod





incabinca -> RE: Septemberke 2006 (15.11.2007 9:17:36)

IZVIRNO SPOROČILO: adrijana.sara

A dobiš kako potrdilo o vpisu, lahko grem vložit vlogo za znižanje vrtca ali še moram počakati?
IZVIRNO SPOROČILO: adrijana.sara

Se je moje vprašanje izgubilo, seveda opravičeno zaradi poročnih slik.


Hitro pojdi oddat vlogo za znižano plačilo, mi smo jo mogli do 15.11 oddat za prihodnje leto, torej od januarja 2008 naprej. Ne rabiš nobenega potrdila zraven dajat.
Vsaj pri nas ga ni bilo treba, samo v vlogo napišeš kdaj je bil oz. kdaj bo otrok sprejet v vrtec.




incabinca -> RE: Septemberke 2006 (15.11.2007 9:24:16)

Dobro jutro!

Midva sva danes dpma, je imel Lovro zvečer 39.5 vročine, tko da bova šla popoldan k zdravniku, ker ta prehlad mu zdaj traja že skoraj dva meseca.Mislim, saj je logično, da mu stalno nekaj iz nosa teče, ker so itak vsi v vrtcu smrkavi, amapk 2 meseca... je pa že mal too much, se vam ne zdi? Drugače je pa čist normalen, razen včeraj ko je imel fuč vočine. Saj ne pretiravam, kajne?

pupika - lepa nevesta! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

NATAŠI - joj, ubogi Timotej[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image] Kaj vse še čaka tele naše malčke... :)

Drugače pa je pri nas na sporedu nova beseda. KIKI (kikiriki). Smo poleg tiste zvočne knjigice Kuža in prijatelji, kupili še Račka in prijatelji in je petelin totalno popularen. Ovca pa na drugem mestu. :)





incabinca -> RE: Septemberke 2006 (15.11.2007 9:27:39)

Pa še eno vprašanje.

Koliko vas zdaj že kahlico prakticitra? Jaz jo imam že kak mesec doma, pa se je Lovro boji. Ga dam gor, pa samo joka in hoče dol. Jo pospravim, čez en teden spet poskusim in ista pesem...  no, moje mnenje je itak, da se nikamor ne mudi, me pa zanima kako je kaj pri vas?




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (15.11.2007 9:44:57)

Tam piše, da za nove, da je potrebno oddati en mesec pred vstopom v vrtec, pa glede na to, da sem komaj oddala vlogo mislim, da ni take panike. Al pač? Imam pa namen jutri nesit, ker danes tako ni uradnih ur, pa jutri imaš še druge obveznosti s temi papirji.
Ali je bolje, da danes odpošljem po pošti? A ve dodajate zraven kakšna potrdila?




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (15.11.2007 9:56:25)

kahljica ??? Joj moje mnenje je da je še prezgodaj, mi bomo začeli počasi drugo leto na pomlad-poletje

za znižanje vrtca ne znam pomagat ker smo v privat in nima subvencionirano s strani občine tko da ... žal

drugače pa incabinca kar pelji ga k zdravniku bolje da pogleda in veš kje si




pupika -> RE: Septemberke 2006 (15.11.2007 10:20:19)

s kahljico bomo tudi mi še počakali, baje da ni dobro otroka odvajat plenic pred 2 letom, ne vem stvar vsake mamice. Meni je moja mami rekla, že pred mesecom, naj ga počasi navajam na kahlico, pa sem rekla, da je še prezgodaj.

Glede vloge za znižano plačilo pa, smo mi mogli dati mesec prej preden gre v vrtec in sedaj mislim, da je bil danes zadnji rok za oddajo vloge.

Naš mali je tudi zadnjič prišel iz vrtca popraskan in mislim, da tudi pogrizen zadaj na hrbtu. Je vzgojiteljica rekla, da ga je ena starejša punčka hotela komandirat, pa se Gal ne pusti in ga je popraskala, tisto kar ima na hrbtu ne vem , ali je ugriz, ker ima v vrtcu bodi in majčko, videt je kot da bi bilo od zobov, popraskala ga pa je na obrazu in to do krvi.




pupika -> RE: Septemberke 2006 (15.11.2007 10:32:08)

nataši ja, mi se moramo ponoči še previjat, ker mi tolko čaja spije ponoči, da bi bil moker, sicer pa je bila danes kar dobra noč in smo se previli samo enkrat in potem zjutraj.

Me pa zanima, če katera uporablja plenice od spara libero, sem nekje zasledila, da jih kar hvalijo. Mi imamo pampers active fit, pa me zanima, če od libero več vode prenesejo




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (15.11.2007 10:34:05)

Bom kar potem nesla na pošto vlogo, da ne bo kaj narobe.

Kahlica... jo imamo, se pa zelo rada igra z nji in kar tako oblečena gor sedi, pa za stvari not dajat je fajna... parkrat je lulala, to je pa tudi vse, če že ravno tako nanese. Je rekla kolegica, da najboljše pri vrtcu je, da navadijo otroka na kahlico[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Saj je še čas, pa na silo tudi ne bom.

Incabinca upam, da ni nič hujšega. Ga pa vsekakor pelji malo pokazat, čeprav pri nas je tako, da popoldan ne dela laboratorij. Pa je fajn, če ga dajo na odvzem krvi. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image] hitro okrevanje!

Pupika smo te pa le videli. Lepa nevesta in ženin seveda. Kako dolgo sta poročena? Saj mogoče si že povedala, pa spet ne vem. In kako je bilo na poroki, je uspela?

Zdaj pa za delom, tako ne bom nič naredila.




pupika -> RE: Septemberke 2006 (15.11.2007 10:47:35)

adrijana.sara midva sva poročena 3 leta in pol, poroka je bila fenomenalna, če bi se še enkrat poročila, bi imela točno tako, kot sem jo imela, res je enkratno doživetje. Midva sva bila že pred poroko 12 let skupaj, pa sva bila na poročni dan, kot dva zaljubljena, hahaha




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (15.11.2007 11:08:05)

jaz sem imela zdajle od lidla pleničke pa vam povem da so OK... naš tud full velik popije ampak se ponoči ne previjamo

o jaz se tud že veselim poroke- še 9 mesecev [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




incabinca -> RE: Septemberke 2006 (15.11.2007 11:27:51)

pupika, poskusi zmanjšati količino čaja, jaz dam Lovru ponoči največ deci naenkrat, pa še to zdaj prakticiram vodo in ful pomaga.
Ko sem mu zmanjšala na deci ga tudi previjati ni bilo več treba. Uporabljam pa active fitke 4+.




incabinca -> RE: Septemberke 2006 (15.11.2007 11:30:04)

IZVIRNO SPOROČILO: adrijana.sara



Incabinca upam, da ni nič hujšega. Ga pa vsekakor pelji malo pokazat, čeprav pri nas je tako, da popoldan ne dela laboratorij. Pa je fajn, če ga dajo na odvzem krvi. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image]  hitro okrevanje!




ma ne, sej hujšega ni gotovo nič, ker je Lovro čisto normalen, mogoče samo malo bolj crkljiv te dni zaradi vročine. Sam moti me, ker se ta prehlad vleče že dva meseca.... Morava pa it popoldan, ker ravno danes najin zdravnik dela pop, pa še to šele od petih naprej, ker ima prej posvetovalnico.





pupika -> RE: Septemberke 2006 (15.11.2007 11:33:51)

nataši boš videla teh 9 mesecev bo tako hitro minlo, potem bo pa tu že tvoj dan D. Boš videla res je enkratno doživetje. Si že kaj razmišljala o dekliščini




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (15.11.2007 11:41:43)

ja bo dekliščina tudi, seveda... paše zraven a ne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




zvezda06 -> RE: Septemberke 2006 (15.11.2007 11:43:35)

da se še jaz na hitro javim, dokler pupa spi
ful lepe slikce od porok...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] kar popajte jih gor- je tako zanimivo gledat (bom se tud sama enkrat lotila studiranja, kako slike prilimat na RR- ampak si moram vzeti cas...)

danes zjutraj sem emo postrigla kar sama- smo bili ze 2krat pri frizerju, pa se vedno tako dere, da sem jo zdaj, ko so ji laski spet štrleli na oči, kar sama postrigla- je kot en fantek:) ampak bodo hitro laski zrastli:)

grem skuhat proseno kašo z jabolkom- ima ful rada:) pa še kakat jo bo pognalo (je zaprta 2 dni)...

kahlico imamo- a le za igro... enkrat je oblecena kakala na kahlici. kadar jo pa slecem in gor posedim, v istem trenutku zbezi dol in jo potem lovim- mojega nagca[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] tako da bom se malo pocakala...

vreme je kislo, ampak nekaj ze soncek kuka izza oblakov- upam, da bova lahko sli na sprehod. Moram po nov fotoaparat, ker se nam je kar pokvaril...

lep dan




yennika -> RE: Septemberke 2006 (15.11.2007 18:09:54)

Ojla!


Ja krasne neveste, pupika, na hitrco si podobna Manci Špik...jaz bi tud dala najino sliko gor, pa še nisva poročena in ne paše sem.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]


Ja kaj je zdaj to, a pol imamo septembrke tudi okus za pohištvo enak(sončica, tevža, jaz, nataši, pupika....)

Kahljica-mi smo že pred prvim rd začeli prakticirati-hvala tevža[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].Sem ga začela dajat gor pred vsakim previjanjem in jo vedno napolni.No, kakal je samo 2x not.Lula pa že v prvi sekundi, ko ga posadim gor.Poskusite takrat odpreti vodo ali pa ga nežno pritisniti na mehur.

pa še nekaj sem dolžna objasnit glede une slikce, ki sem jo zadnjič pripopala, pa spet ne vem katera me je spraševala.Tista jesenska dekoracija je pod steklom.Imam tako jedilno mizo, da je pod steklom predal.


Lp vsem....





incabinca -> RE: Septemberke 2006 (15.11.2007 19:17:59)

Dober večer!

No, midva sva prejle bila pri zdravniku. Lovro ima vneto grlo in vnete oči. Tako da sva dobila antibiotični sirup in kapljice za oči. Najbrž mi ni treba posebej razlagat, da prav nič ne uživa, ko mu jih dajemo. :(

Zdaj pa grem še kaj postorit, da ne bo po hiši delovala ultra izredno stanje :)




tevža -> RE: Septemberke 2006 (15.11.2007 19:46:39)

ohoj!

za mano je še en dan službe....sem polna elana, tako je vse v najlepšem redu.

nataši, obleko je naredila ena oblikovalka zame, a je potem nisem obdžala, ker bi bilo občutno predrago. že "izposoja" je bila malo dražja, a glede na to, da sem se v njej počutila kot princeska, mi ni žal.

yennika, ja, se strinjam, da imamo okus [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image] kahlice tokrat ne bom komentirala, ker sem jo že (pre)večkrat. drugače je pa tudi matevž do zdaj kakal le 2x, lula pa vedno. tudi v vrtcu jih dajejo na kahlice, če to doma prakticirajo starši [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley32.gif[/image]

incabinca, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image] . hitro se pozdravita.

pupika, hvala za kompliment. tudi ti si bila lepa.

kje pa je kaj naša [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ? tejcha, počutje??

grem še pospravit pomivalca, potem pa zasluženo pred tv z možekom.

pa-pa




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (15.11.2007 20:07:53)

Čer.

Sm te vidla, pa sem te že hotla pocukat... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Za mano zopet naporen dan. Zjutraj sem imela še eno izvedbo na eni OŠ ( še ena, potem pa zaključim- juhuuu), popoldan pa sem se podala na lov še za zadnjimi žrtvami (anketiranci za SJM). S tem anketiranjem sem začela že konec oktobra, potem pa je bilo čist preveč vsega in sem malo postavila na stranski tir (mama, prehlad, bila sem brez štime...), moram pa obdelat in zaključit vse do naslednje srede. No, uspelo mi je dogovorit še 6 terminov, tako da... Nekaj bo. Je pa res, da je v mestu veliko težje izvajat ankete kot na podeželju...

Tk da o počutju sploh nimam časa razmišljat, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Ja, je*e me... priznam...  Sam ta teden še morm zdržat, potem bo pa spet malo bolj na izi... Čeprav se je MOGOČE... in tale mogoče si res zasluži velike črke pokazala priložnost za delo pri notarju... in če pridem zravn, bom seveda z največjim veseljem obesila na klin vsa anketiranja in podobno sr****, ki nam trenutno omogoča, da se mamo tako kot je treba (nič posebnega šparanja)... držte fige!

Zdej je pa Tilen že čist hin, in ga grem spravit spat, potem pa še pridem kaj nazaj pokukat.








ZALA ADL -> RE: Septemberke 2006 (15.11.2007 20:27:31)

Halo, halo!

Mi smo pregled prestali ok. So jo pregledali 3 zdravniki, najprej dva na otroški dermatološki, pol smo šli pa še na dermatološko za odrasle. Se kar ne morejo odločiti za kakšno kožno spremembo naj bi šlo. No čez 6 mesecev morava spet ponovno na pregled, da vidiji če se kaj spreminja.

Sva bli pri frizerju (že drugič), no Zala je bila, mami je pa samo gledala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]. Zvezda za razliko od Eme je Zala tako uživala, je bila prava mala važička. Jo je še frizer pohvalil da je bila zelo pridna.

Kahlice še ne prakticirava...

Kašne lepe poročne slike, kako lepe neveste....


Adrijana še slika zate in ostale:

[image]http://www.ringaraja.net/forum/albumtn.aspx/tn_1108345476-D62E7FF2171ED3C9593D09B23EF4F011.jpg[/image]

[image]http://www.ringaraja.net/forum/albumtn.aspx/tn_1108345476-66D0A3622EA4E6A586771659DF4C3E2B.jpg[/image]

[image]http://www.ringaraja.net/forum/albumtn.aspx/tn_1108345476-1F763A0900DD2FF037B188A22326BA95.jpg[/image]

Zdej grem pa še mal pred TV. Niste nič komentirale, ker nimamo še nobenega zoba, a naj pokličem k zobozdravniku, pa vprašam če je to normalno. jaz sem pa že pri 4 mesecih s calgelom norela...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]


čau





yennika -> RE: Septemberke 2006 (15.11.2007 21:01:50)

Ajne, kuku![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Inča-se nič ne čudim za Lovra, tudi moj miško je nahoden odkar je v vrtcu.Lahko rečem, da že od sredine septembra toči nosek.Zjutraj zapacan, popoldan sveča do kolen, zvečer pa spet paca.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]Se pa pozna, da sem ga imela zdaj 4 dni doma, da sem ga malo k sebi spravla.No vsaj kašlja več ne.Sma dajala kar vsak večer kamilične obloge na prsi, pa veliko tekočine, da sem ga hidrirala, pa sirup iz smrekovih vršičkov...aja, pa veliko cartanja.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]Priporočam!

Zala-po mojem pa nimaš kaj skrbet zaradi zobkov.Naju je na prvem preventivnem pregledu pri 1. letu zobarca tak čist mirno vprašala, če že ima kaj zob[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Ja, pol jih še že kdo nima.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Tejča, držim pesti.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]


nočko!




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (15.11.2007 21:16:19)



Tevžin možek na SLO1!




Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>