julam
|
Ojla še od nas na hitro! Mi smo veselo zarili v september. Tavelik je super sprejel vrtec, sploh ne morejo verjet v vrtcu, da se šele uvajamo. Mali je pa tudi super priden v varstvu, se mu dogaja 100/h (ko pridemo k varuški, me sploh pogleda ne več, ker takoj leti v akcijo). Ko pa prideta popoldne skupaj, je pa veselje neizmerno. Yennika! Bravo za uspelo zabavo. Mi ne bomo imeli nič posebnega, zabavico za žlahtnike. Tanja, kako ste pa vi upihnili prvo svečko? Ja, naš škratek ima tudi mravlje v ritki. Čeprav premalo spi čez dan (preveč dogaja) in zna bit popoldne kar bolj počasen. Je pa še vedno moja mazica, ko pride iz varstva domov, bi se samo stiskal. Naša dva večino časa tekmujeta za isto igračko - jaz sem pa posrednik. Ampak vsake toliko se pa (nehote) zaigrata vsak zase in ju samo od daleč opazujem. Se mi zdi naš malček kar samozadosten, ne rabi 100% družbe. Edino na vidiku mora imeti vedno nekoga, igra se pa tudi sam (pride npr za mano v kuhinjo in privleče s sabo kakšno igračo, potem se pa pri meni igra). KAr mi je čisto novo, ker tavelik je vedno rabil asistenco (no, sedaj je povsem samostojen). Naš palček je zelo rad na igrišču, v peskovniku, na gugalnici. Po tanovem se zna tudi zelo jezit, če greva mimo igrišča brez da se ustaviva. Jao, pa še 1 leta nima. Zadnji teden intenzivno kaže z malim prstkom kazalčkom (joj, kako je prisrčen), ful je začel že z občutkom knjigice listat, opažam, da je kar vztrajen (če npr želi pritisnit na kakšno pojočo stvar, se bo trudil tako dolgo, da mu bo uspelo). Rad ima balone, kocke (se že neki matra stolpek postavit - ko opazuje brata). Oh, nakladam. Pišem in razmišljam, kaj se nam dogaja - ja, se nam skoz preveč dogaja in mi zadeve uhajajo v skladišče tam nekje zadaj. Tevža, zdaj bom slamnata nekaj časa in mogoče jo pičim kaj proti CE. Se ti oglasim!
|