RE: Septemberke 2006 (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih



Sporočilo


zvezda06 -> RE: Septemberke 2006 (1.10.2007 21:55:00)

čer:)
danes je bil moj prvi delovni dan po dolgem casu- delam preko studenta, ampak nisem prevec zadovoljna- dolgocasno in malo placano... ne bom dolgo vztrajala, bom raje doma pa naredila diplomo in kaj konkretnega poiskala...

cestitke tejcha za izpit- ti kar zavidam, ko si tako pridna[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

sem si zdajle privoscila "grdo racko"- me je kar notri potegnila- vedno sem jo z enim ocesom gledala, no, danes po napornem dnevu pa kar kompletno:)

drugace nic posebnega- jutri pa res klicem za bioresonanco- ne vem zakaj odlasam, se kar ne morem odlociti kam bi sla...

no, lep vecer vsem- se "slisimo" jutri




tevža -> RE: Septemberke 2006 (1.10.2007 21:56:59)






SOLO srečanje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley17.gif[/image]  (Celje, 19.10.2007, "pizza party"):
(vpišite se)

Tevža
Tejcha
Julam









zala adl - najprej; nova frizura ti paše....tvoja malčica je pa prava mala frajlica. ja, midva prakticirava kahlico nekje od 10m. lulamo redno, kaj več nam je pa uspelo le 2x. in trkam, da zaenkrat sploh ni panike in se tudi nič ne upira, sploh zdaj ko je odkril lulija [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  in gleda, kdaj bo lulal. potem seveda ploskamo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

no, zdaj bo pa res dovolj za danes....grem še malo pred TV.

lepe sanje!




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (1.10.2007 22:05:07)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




Anika_24 -> RE: Septemberke 2006 (1.10.2007 22:20:08)

Tejcha, nisem omenila v Z.S., "b" razred sem bila, mogoče se pa na videz poznava. Me prav zanima koga poznaš iz naše generacije. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]




Anika_24 -> RE: Septemberke 2006 (1.10.2007 22:25:06)

Kar se srečanja v Celju tiče pa celjanke oziroma vse iz okolice skoraj, da ne smemo manjkat, a ne? Jaz sem načeloma za, razen, če seveda kaj ne pride vmes. Se že veselim ...

Lahko noč in sladke sanje!




incabinca -> RE: Septemberke 2006 (2.10.2007 6:27:27)

Hej!

SOncIca -  Caserman je zakon!! Sva imela posvetovalnico pri njem, ful prijazen pa tko.  Ampak ta lep je pa Baš. :) se moram pozanimat ali se lahko prepišem k enemu ali drugemu. Drugače sem še vedno pri Brezniku...

Solo srečanje - zame edini najbolj neugoden datum daleč naokoli :( Imam predavanja,  potem pa takoj letim na Debeli rtič, imamo s sirenami intenzivne vaje cel vikend.



No, zdaj se pa že Lovro prebuja!








tevža -> RE: Septemberke 2006 (2.10.2007 6:56:13)

dobrjo jutro!

matevž še spi, sama sem pa že pomivalca spraznila, pa perilo obesila, tako da sem si zaslužila kavico in skok na RR.

sončica, incabinca - glede na to, da to ne bo ravno rajanje v nedogled in da se dobimo na pici in čveku, mislim, da ne bi bil problem tudi kakšen drug dan. kaj pravite ostale? dajte par predlogov, da se uskladimo v čim večjem številu. zaradi mene se lahko dobimo tudi kakšen drug dan v tednu.

danes bo spet lep dan za vozičkanje...

pa-pa







SOLO srečanje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley17.gif[/image]  (Celje, "pizza party"):
(vpišite se)

Tevža
Tejcha
Julam
Anika_24




julam -> RE: Septemberke 2006 (2.10.2007 7:22:36)

Madonca Tevža, si pridna, dej še k nam pridi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Jaz sem zalaufala računalnik, da čim prej štartam z delom (doma). Pa čakam, da se mala princa zbudita. Včeraj sem ju čakala do 8h, nato pa mi ni preostalo drugega kot zbuditi ju. Sta bila kot dva polhka. Jaz nikakor nimam srca, da bi ju zbudila, sploh kogarkoli.

Lep sončen in vozičkarski dan želim vsem mamicam, ki boste uživale s svojimi žabicami!




NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (2.10.2007 7:24:13)

jutro

Že samostojno hranjenje? Pri nas obrne krožnik in strese ven vse kar je notri. Jaz mislim. da je še čas. Mi je v vrtcu rekla, da ko je videl starejša dva (stara dve leti in pol) kako sta sama jedla je hotel še sam in da ni šlo, je bilo preveč pacanja.

pa kar sedijo tile vaši sončki na kagljici? Naš ni pri miru niti pol minute

pri nas spijo v posteljicah, z jogijem, kovtrom in povštrčkom

solo srečanje za enkrat (žal) meni je še ne pride na roko, ampak saj bodo še priložnosti

danes bo full toplo tako da izkoristimo zadnje dni pred dežjem




žiža -> RE: Septemberke 2006 (2.10.2007 8:50:24)

Jutro
Kok ste bile pridne že navsezgodaj. No jaz sem svoje oddala. Zdej pa tud za računalnikom kofetkam. Pa jajčka sem dala kuhat, ker se mi tako zelo luštajo.
pizza večer bi meni ful sedel, samo malo daleč mi je do Celja. Tako, da kdaj drugič. Sem pa drugač za kostanjev piknik, sploh če bi bil to en tak familjarni piknik. POtem pa tud Maribor lahko pade.

Pri nas v jaslih otročki tudi spijo na ležalkah. Očitno zadeva kar laufa, ker se do sedaj še ni dol prekucnil.

Smo pa pri nas tud bolj na meji z zdravjem. Oba mal kašljata pa smrkata. Tako da sploh ne vem al sta za v vrtec ali ne. Sem se zmenila, da me pokličejo, če bo prehudo.
kahljica pri nas še ni prav nič aktualna. Nima obstanka, da bi gor sedel.
A je že katera bila na zobozdravniškem pregledu z otročkom?
Tejča bravo za 9[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
ja, tele dni bo prav poletno vreme [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] je treba izkoristit prav vsak sončni žarek. Mi imamo danes bolj turoben dan. v soboto je namreč umrl sestrin tast in gremo na pogreb. Res žalostno, kako bolezen trga od nas naše najbližje.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

fino se imejte, jaz grem zdej jajčka jest[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (2.10.2007 9:01:29)

Včeraj sma imeli malo bolj naporen dan. Je popoldne dobila vročino, v celem dnevu je spala 1h in zvečer je bila kaput. Sploh ni mogla sama spati. Tako, da je bila skoz ob meni. Ji pa namenoma nisem zbijala vročine (38,5), ker baje takšna vročina najbolje brani telo pred virusi. In sva kar dobro preživeli noč, razen enkrat je morala dobiti mleko, pa mislim, da zato, ker je dihala bolj čez usta in je imela suho grlo. Zdaj jo pa še opazujem, če bo dobila vročino jo bom peljala malo pokazati. Se moram iti pa na borzo prijavit, pa še ne vem kako bom točno to izpeljala. Če bo možnost, jo bom doma pustila.

Srečanje - SEM TAKOJ ZA!!! Seveda, če bo vse ok. Za datum mi je pa čisto vseeno in dan tudi. Tako, da povejte tiste, ki imate omejitve.

Zdaj grema pa varuško iskat, se bo potrebno od doma spraviti.




incabinca -> RE: Septemberke 2006 (2.10.2007 9:46:49)

Hej hej!

Srečanje sem jaz drugače za, kadarkoli samo tisti vikend 19 in 20. ne. Je moja prisotnost  na intezivnih obvezna, ker sem korepetitorka. Drugače pa kadarkoli.
Sam boste morale dati točna navodila, ker meni se tudi ne sanja ne kje je pizzerija, ker v bistvu sploh še nisem bila nikoli v CE.
Celjanke in okolica ali ste šle že kaj pogledat C&A? Jaz sem bila enkrat tam v Avstriji, pa se mi je zdel kar fajn, še posebej za otroke je zelo ugodno.

Kahlica: se sploh še ne mislim z njo obremenjevat, navajat ga bom začela poleti, ko ne bo tolk oblačil :) Trenutno se mi zdi za Lovra še prekmalu, ker itak ne razume za kaj se gre.

Sva bila pri zdravniku, je rekel da ni panike, da je sam fajn prehlajen, hrope pa zarad nosa.  Mi je tudi povedal kakšni so znaki, če slučajno zadeva pride na pljuča, tako da lahko malo sama kontroliram.

papa









NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (2.10.2007 10:06:40)

mi še nismo bili pri zobozdrvniku. Kdo pa te naroči? Ali se moramo kar sami? Imamo pa 4 zobke

jaz sem slišala pohvale za C & A bo pa treba enkat v akcijo




tevža -> RE: Septemberke 2006 (2.10.2007 11:55:02)

SOLO srečanje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley17.gif[/image]  (Celje, "pizza party"):
(vpišite se)

Tevža
Tejcha
Julam
Anika_24
Incabinca
Adrijana.Sara








incabinca - za koordinacije ne skrbi. je simpl ko pasulj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . tako ali tako se bomo dobile (parkirale) v centru CE, da bomo potem samo še peškale.

jaz sem šla pogledat v C&A, a mene osebno je razočaral, saj se mi je zdelo vse skupaj kar malo cotasto. se mi zdi, da je slabše kot H&M, pa še tega ne maram preveč [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] . no, to je samo moje mnenje.

adrijana.sara - [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]  take care!

julam - ja, zelo rada imam vse pospravljeno, tako da včasih že kar malo pretiravam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. sem pač tako vzgojena in je težko iz svoje kože. možek mi pravi, da se bom z leti že umirila. a??

razmišljam kaj bi jedli za kosilo....hmmm....grem malo kuharce prelistat.






princes -> RE: Septemberke 2006 (2.10.2007 13:25:00)

pozdravček še od naja, da naju ne boste čist pozabile..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Mami je imela naporen mesec najprej roj. dan, potem izpiti, tko da sem spedenala, zdej je pa malo lažje diham...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Sem se mogla kar umaknit, pa v sobo zapret pa učit, sem čist ven padla, tko da sem rabila kar malo več časa...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] Ampak so trije izpiti za mano..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley32.gif[/image]

Nisem na tekočem kaj dogaja,  a že vsi hodijo??[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] A že kdo govori??

Vidim samo da mate srečanje v Celju, bova vidle, zaenkrat nič ne obljubiva..

Mi smo ok, vedno več samo svoje volje hoče uveljavljat.. Drugače je pa zelo pridkan otroček..Pa aktiven sto na uro..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

jaz se pa ful veselim letos kostanja, ker ga lansko leto nisem smela, zaradi dojenja..tko da se ga bom najedla, mamo danes kostanjev piknik, očka peče..njami...

zdej grem pa kuhat, ker se bo naš čriček zbudu, pa bo lačen..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

lep dan..








adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (2.10.2007 16:15:40)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden2.gif[/image]  za mano je spet en zelooo naporen dan, pa ga še konec ni. Zjutraj nisma imeli varuške, zato sem jo morala vzeti zraven papirje urejat. Letanje od pisarne do pisarne, od stavbe do stavbe... ko zrihtama kar se je danes dalo, sva si privoščili kosilo in domov. Ko jo hočem dati iz avta vidim, da je čisto pikčasta - mali mozolčki. Zjutraj jih je imela malo po obrazeku, pa sem mislila, da je pač od vročine. Sem se kar nazaj vsedla in sva šle k zdravniku. Diagnoza ali peta bolezen( grem iskat kaj je to) ali pa škrlatinka. Je bil pa laboratorij že zaprt, tako da nismo mogli krvi pregledat. Zdaj je dobila ospen, v petek pa na kontrolo. In spet se morava izogibat malih otrok[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] .
Pridem domov in kaj najdem... v kuhinji malo miško. Zaženem vik in krik, tako da jo je prišla tašča ulovit in ven odnest. Jaz pa vse razkužit...
Potem sva še imeli obisk in Sara je šla prvič spat ob 15h. Ne morem verjeti kako zdrži, včeraj mi je čez dan spala eno uro, danes pa upam, da bo kaj več. Sumim, da ji to dodatno energijo daje prežgan sladkor, tako da ga danes ukinjam.
In zdaj sem čisto fuč, glava me boli za znoret, pa še imam danes neke papirje za uredit, pritožbo za spisat...

Pa bo že... zdajle si privoščim še malo pavzice, potem pa na delo.




Anika_24 -> RE: Septemberke 2006 (2.10.2007 18:56:13)

Adrijana in Sara en veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]objemček za Vaju. Če se ne vidimo med tednom upam, da nam uspe vsaj konec tedna.




Tejcha -> RE: Septemberke 2006 (2.10.2007 19:07:12)

Ojla!

Najprej [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image] za vse, ki jih matra zdravje.

Zvezda06, moja sestra ima ful probleme s kožo (pa splošna medicina ni nič pogruntala razen tega, da je alergična na pršice...), potem je pa šla na 6 obiskov k enmu stricu v LJ, ki odpravlja te reči z akupunkturo. Tam je ugotovil, da je alergična na konzervanse, pa čokolado, stres, pa pse, pa mačke...Zdej bi naj to nekaj časa trajalo, potem pa se naj bi poštimalo. Za Rogaško pa sem tudi js slišala same pohvale in tudi poznam primer, ko se je fantu stanje izboljšalo za zihr 95%... Kr pogumno!

Adrijana, če sem prav razumela, sploh ne veste za kaj gre, pa je mala vseeno dobila ospen? A ni to antibiotik? Če sem pa mimo brcnala, pa upss... a ne bi šli jutri v laboratorij?


Hvala za čestitke! Mi je kr mal nerodno, [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image].

Glede srečanja je tudi meni vseeno glede dneva, tak da kar povejte, kdaj vam paše.


zdej pa šibam pospravit...





tevža -> RE: Septemberke 2006 (2.10.2007 20:29:21)

adrijana.sara - danes pa tudi ti hitro pod odejo, da se boš lahko malo spočila. upam, da bosta imeli jutri lepši dan, predvsem pa da ugotovijo, kaj je mali princeski. take care![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/rozica.gif[/image]

princes - ohooo, lepo, da si se malo oglasila. najprej bravo za izpite. pa po postu sledeč pa se mi zdiš čisto prerojena. taka polna navdiha. se motim?? no, matevž hodi ob opori, spusti se še ne. drugače pa je aktiven 100/h. pridno spimo, jemo tudi vse po spisku (res ni zbirčen - od zelenjave, piškotov,sadja, testenine, meso- skratka vse gre v promet). srečanje v CE je namenjen mamicam brez prikolic, da malo počvekamo v miru še na štiri oči [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image].

zdaj pa moram nujno prebrati svoj mag. nalogo, da vidim, kje bom začela popravljati in dopolnjevati. do konca leta mora biti zagovor.

lep večer..... 





Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (2.10.2007 21:29:59)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (2.10.2007 22:58:51)

Čer!

Naj najprej povem, da naša miška še kar bedi. Res mi ni jasno kaj ji je, da tako malo spi. To traja že 3 dni in ona je polna energije in dobre volje, čeprav je bolana. Verjetno bo res ta prežgani sladkor kriv, da se zdajle na glavo stavi, me boža, lupčke daje, z glavo buta v zid, ker ima smešen zvok... pol pa se naj jezim na njo.

V laboratorij greva v petek. Ospen je antibiotik in ga jemlje na 8h. V bistvu se pa tako ali tako obe bolezni zdravijo na isti način, so si tudi po simptomih zelo podobni, tako da ni potrebe, da jo še enkrat izpostavljam vsem boleznim v ZD.

Anika mi se bomo pa zmenili, kdaj se vidimo, ker sta te bolezni obe nalezljivi. Sem že obvestila vse mamice, otrok s katerimo smo bili zadnje dni v stiku, da naj bodo tudi one pozorne, če se pri njih kaj takega pojavi. Tako, da ti sporočim, kaj bova izvedeli v petek in se potem kaj vidimo.

Princes te je lepo spet malo slišati oz. brati[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Očitno še nisi pozabila na nas.

Nataši midve imama zobozdravnika 16 oz. 18, zdajle nisem sigurna. Datum sma pa dobili kar pri sestri v posvetovalnici pri enem letu. Tako, da vprašaj kako je s tem pri vas.

Zdaj še kar ne spi, mi je že dol s postelje ušla in si daje bravo. Zdaj pa že res obvlada ta sestop. Ati je že tako obupal in je kar v dnevni ostal, ker ga skoz nekaj žoka[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Mirno noč vsem skupaj in hitro okrevanje bolančkov.




adrijana.sara -> RE: Septemberke 2006 (2.10.2007 23:08:48)

Samo še to, da sem včeraj našla v ustih še 9 zobek, in sicer spodaj desno - bi pa rekla, da je to štirka ali petka. Trojka zagotovo ni. Je pa že kakšne tri, štiri dni star. Tako, da ima zdaj res vse na kupu.

Zdajle mi pa že leži na roki, mogoče pa celo zaspi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Toliko o mojem počivanju... hvala pa vsem za lepe želje. Moj glavobol je pa tudi malo popustil, seveda sem si pa že drugi lekadol privoščila ta večer, prvi ob 6h ni nič zalegel.

Zdaj pa res grem spat, Sara še samo malo kuka.




incabinca -> RE: Septemberke 2006 (3.10.2007 7:17:05)

DObro jutro!

Midva sva danes pokonci že od petih - Lovro ni in ni hotel nazaj zaspat, zato sem ga pač dvignila, jaz sem se pa še mal zraven šlepala, medtem ko se je on igral :)
Tevža vidim te, ste tudi vi zgodnji? :)

SOncIca: ne, jaz nisem nobenega vabila dobila. Čeprav si tudi kar težko predstavljam Lovra pri zobozdravniku....

Jaz Lovra kopam enkrat tedensko, takrat si vzameva čas in igrače in se špricava in podobno. Drugače pa ga zvečer samo stuširam in tudi v tem zelo uživa, ko hoče vodo lovit pa jo prijet ko ven iz tuša teče.

Letim
papa








NATAŠI -> RE: Septemberke 2006 (3.10.2007 7:24:05)

JUTRO

Evo še en nov "sončkov" dan je pred nami. Pri nas je tale vrtec že tako super. Sploh ni nobenega problema, nič jokanja in vse ok... tudi popoldne je zdaj že bolj umirjen ker na začetku je samo jokanje in stokanje in vlečenje za noge in po naročju... zdaj je pa že kar ok

A se kaj mažete po kopanju z oljčki? Mi se nič ker se mi ne zdi potrebno




tevža -> RE: Septemberke 2006 (3.10.2007 7:41:16)

dobro jutro!

incabinca - matevž še panča (zadnje dva dni spi do cca. 7.30). to je nekaj novega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. jaz pa vstajam okoli 6h. možeku pripravim čaj ali kavico in sadno malico za službo. se oblečem, hitro naredim še kaj (pomivalec, perilo, ipd.) in potem kavica z internetom. preletim vse pomembne strani in to je to..... 

ja, danes bo res spet lep dan...pri nas se že sonček kuka.

je katera že dala med na jedilnik? mi smo ga za vikend probali na kruhu in mu je zelooo teknil. ni bilo pa nobene reakcije, trkam.

nataši - jaz moram matevža skozi mazati s kremo, ki mi jo pripravijo v lekarni (hladilno mazilo z 20% olivnega olja), saj ima zelo suho kožo. pozimi pa mu lička namažen s kremico za obraz (bubchen).

grem pripravit zajtrk, da ko bo malček vstal, da bova am,am....





Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>