julam
|
o, izgubljenke se vračajo incabinca, čestitike za poroko! yennika, vidim, da si čist not padla v vlogo 2x mamice , pa kakšna lepa fantička maš . Kako pa kaj gurate? Če se jaz spomnim nazaj, ko smo dobili drugega člana, ni bilo nič kaj lepo. Sem bila cela znervirana, prestrašena, tavelik ljubosumen, agresiven , možek pa nonstop odsoten. Zdaj mi je pa tako lepo z mojimi . Se mi zdi, da sem se končno sprostila in našla. No, nikol prepozno, ... upam. Fanta mi sicer parata živce in kakšen dan sem na robu, sicer pa poskušam bit skulirana, ker smo potem dejansko vsi bolj na izi. O trmi ne bi, septembrček jo ima za izvoz. Potem pa še večni "jest tudi", kar pomeni, da mora VSE PONAVLJAT za bratom. Seveda tudi tisto, česar še ni sposoben. HB je tudi tolk razumen, da se mu včasih da dopovedat, da je pač mlajši, ampak ko bo npr 3leta star, bo pa lahko. In se kar strinja. Po drugi strani pa je v določenih stvareh kar prehiter v razvoju. vsaj kar lahko primerjam z bratom. Npr tavelik se je naučil vozit kolo šele pri 3 letih, tamali zadevo obvlada že nekaj časa (zgledi pač vlečejo). Sicer bo pa kmalu RD. In spet tona daril, kar sovražim. Resno! Ko vidim, kaj lahko prinese človeku materialna blaginja, me je groza. Polne riti ... ni mi všeč. pa se je tako težko boriti. Tako z žlahto kot z željami otrok. Zdaj je že močno popularno, da "to pa tapata iz vrtca ima, zakaj pa jest ne morem?". Ah, pred vsakim RD in novim letom postanem zoprna . Pa tako lepo bi lahko bilo, ... Oh, sej ne, da s svojim teženjem pokvarim praznovanje, otroci vedno pridejo na svoj račun. Ampak imam pa drugačne predstave, mogoče take predpotopne . Sicer smo pa ta vikend zdesetkani, sta šla fanta s taščo in tastom na morje do ned, potem pa gremo v Avstrijo v hribe z eno ljubljansko organizacijo za otroke, ki prireja tam družinski tabor. Tako, malo drugače. Potem pa pičimo z avtodomom proti Legolandu v Nemčijo pa še malo naokoli. Upam, da nam bo vreme naklonjeno, da bomo strnil izlet v Italiji v safariju (pri Gardskem jezeru ga imajo in po moje bi bilo super za otroke). Pač smo si letos malo drugače organiziral dopust, ker iskreno se mi ne da gužvat na plaži, dirkat za fantoma in še dojenčico pazit pred soncem. OK, zdej bom pa nehala pametovat . Končno imam popravljen rač in lahko pripopam še eno fotko mojih zakladkov: no, lepo bodite!
|