Tejcha
|
Mala pikica, tudi z moje strani pohvala za seznam. Tistim, ki šibajo prvič v Rim, bo zagotovo prav prišel. Imam pa nekaj komentarjev, in sicer: *revije (po porodu se jih nisem pritaknila, sem pa v petek, od takrat, ko so mi sprožili in sem čakala, da se začnejo popadki (6ur) pridno listala, da je hitreje minilo, tako da... men je prišla prav pred porodom in preden so se začelo popadki, potem pa se itak nisem niti spomnila več, da jo imam v torbi. *mrežaste hlačke, vložki, spalna srajca, copati: v Ce porodnišnici je bilo lani septembra, ko je bil baje fuuul naval, vsega dovolj. Hm... nositi tja svojo spalno srajco... Ne vem če... Js sm se šla tudi po 3x, 4x na dan stuširat in sem se vsaj dvakrat na dan tudi preoblekla, pa mi ni nihče rekel, da ne morem dobiti sveže. Ko sem prosila, sem jo dobila - in men je bilo to fuuul všeč. Lepe res niso, so pa praktične zaradi veliko prostora zgoraj (dojenje je tako bolj enostavno). Copate pa priporočam od doma. Vložki pa so bili alla Vir. *tople nogavice: priporočam. Ko ležiš na porodni mizi in si cela razgaljena, paše, no, vsaj meni je, da ti je v stopala toplo. Vmes sem se tudi sprehajala in dvomim, da bi se fajn počutila, če bi me poleg vsega, kar se je dogajalo, še zeblo v noge. *duda: aprila gre zagotovo z nami! Tilna bi namreč lahko pristavljala na 5 min, samo, da je bil priklopljen, sesal pa ni. Drugače si je v usta tlačil rokico in po nasvetu ene izmed sester sem sprožila akcijo, da so jo prinesli od doma, ker (njene besede) dudo lahko otroku vedno vzameš, rokice pa ne... in se z njo popolnoma strinjam. Res pa je, da glede tega komplicirajo. Tudi, če je v porodnišnici "ne bi pustili", bi jo dobil takoj, ko bi prišli domov. Mleko pa se je pridno delalo tudi s pristavljanjem na eno, dve uri. Papa