Pupica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR Pupica, pa saj nisem rekla, da jo takoj začneš zbujat ob 7ih, mesec dva pred pričetkom začneš zbujat 15 minut prej, ko se ritem ustali, spet začneš zbujat 15 minut prej,... in tako dalje. Vem kako je s tem, tudi Žan je imel probleme, ker mi je spal do 11-ih pa je potem se hitro navadil. Meni bi bilo bolj hudo otroka kar na enkrat zbudit in hop potisnit v vrtec, se pravi dvojni šok. Raje sem se malo potrudila, pa je bilo lažje potem pri vstopu v vrtec, potem tudi nisem imela nobenih problemov. Evo še enkrat se je potrdil rek, da mama najbolje ve kaj je za njenega otroka dobro.Hvala bogu a ne! V glavnem ob 7:15 je bila budnica, in ker je bil očka v službi se je gospa Princess odločila, da jo bo on peljal No pol smo našteval kdo vse je že tam, je skočila kot raketa z postelje, umila zobe, se oblekla in odšli smo v vrtec. Tam je bila pa gospa Mum edina z solznimi okicami, vmes je prišla še Tare*(vidla solze, tko da ni blo smisla tajit ) in po 10 minutah postopanja okol, ko se je mala že zabavala smo se pobral dam Vzgojiteljica je še nekajgovorila okol tega da se jo ob 11h pride iskat, tako da smo čekirali na 1 uro okol vrtca, ker ni bilo panike, jo je potem očka nazaj grede iz službe pobral, saj ni mogla zaspat(se je pa že ulegla). Tko da pe enkrat bravo Tia!!!Carica mala!!!! Za nagrado je dobila nove plesne čeveljčke za na telovadbo, pa en kup elastik ker je nora nanje, pa ene špongice, ki si jih je že ogledovala, pa novo sestavljanko Sneguljčico (60 kos), ker ostržka(30kos) skoraj v miže sestavi, da bo mal miru še doma
|