|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   slabost
1.9.2007 11:54:17   
maxi133
Pozdravljene!
sem v 7.tednu in že cel teden me matra slabost. Sicer ne bruham, ampak me spremlja cel dan. Ima kakšna od vas kakšen nasvet kako naj jo vsaj omilim, če že ne odpravim. Lahko vzamem kakšne tablete?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: slabost
1.9.2007 12:47:36   
Anonimen
Ma ne s tabletami, če pa je toliko naravnih zdravil. user posted image
Sicer pa nekatere tablete lahko jemlješ, vendar jaz ne vem katere in jih nisem.
Mene je tudi dajala slabost (brez bruhanja), pa mi je najbolj pomagal janežev čaj.

Pa lepo nosečnost ti želim.

(odgovor članu maxi133)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.9.2007 12:57:47   
racka28
Pozdravljena,

sama še sicer nisem poskusla, ker še nisem imela teh težav. Sem pa marsikje prebrala, da najbolj pomaga čaj iz ingverja. Korenino na drobno narežeš in jo skuhaš. Imajo jo že povsod. Menda je zakon. Morda pa v lekarni obstaja že kakšen narejen pripravek iz tega. Zdravil pa raje ne.

Upam, da ti bo čim prej minilo. Lp

(odgovor članu maxi133)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.9.2007 13:03:13   
Pia77
Proti slabost ima skoraj vsak svoj (bolj ali manj) uspešen recept...

Meni je blo najbolj slabo nekje od 7.-10. tedna, zlasti na tešče, bruhala pa nisem.  Pa zelo hitro sem se zasitila, tako da sem v prvih dveh mesecih shujšala za kakšne 3 kg, kar je bil kar dober stranski učinek, saj imam kar nekaj rezerv... :) Najbolj mi je pasalo jest toast s sirom, razne paštete, slasti turistično, pa lubenice, nektarine, pila sem pa sadne sokove in kamiličev čaj. Baje je učinkovit tudi ingver v raznih oblikah.

To je zelo pogosta tema na tem fomumu, tako da boš z iskalnikom našla veliko nasvetov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.9.2007 13:39:14   
lotty4
ojla

Tudi meni je bilo grozno slabouser posted image , pila sem bebe čaj, ni prav dosti pomagal ampak za prvo silo je bil. Ingverjev čaj sem tudi probala pa ni šlo, ker mi je naredil težo v žlodčku, pol sem pa šla po nasvetu drugih na akupunkturo, ker sem imela še druge "ubitačne" simptome, pa je po treh dneh vse minil. In do danes 5 meseca mi ni bilo niti dneva več slabo.
Srečnouser posted image

(odgovor članu Pia77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.9.2007 14:33:29   
Srčekgirll
Jst mam to srečo da me ne premlja nobena slabost. Tudi jst sm nekje vblizu 7. tednuuser posted image . Mi je pa od mojgauser posted image babica 1x pravla, da če ti je slabo, pa ni važno kakšna slabost je, pomaga, če si popek zalepiš user posted image z tistim belim trakom (k se zalepi povoje naprimer). Men se zdi hecno, a pravi da pomaga. Pa kake krekerje jej. Želim ti lepouser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.9.2007 16:35:55   
Naja30
Teblet ne jemat. Slabost lahko omiliš s kakšnimi piškoti, ali pa meni je pomagal kruh. Čim večkrat sem jedla po malem in bolj suhe jedi. Je pa zoprna ta slabost ja, ko bruhat ne moreš, slabo pa za znoret user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.9.2007 21:31:10   
maxi133
Hvala punce za nasvete! user posted image Upam, da nekaj mi bo ja pomagalo! Pa vsem želim lepo in mirno nosečnost!! 

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.9.2007 15:46:47   
kemaga
Meni že 3 tedne ne pomaga čisto nič user posted image  Upam, da bo tebi uspelo.

(odgovor članu maxi133)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.9.2007 20:30:52   
*BellaLuna*
Meni je slabo že od 6 tedna, zdaj sem pa v 13. Pomaga mi nič, edino da so zadnji teden slabosti malo bolj mile - prej mi je bilo slabo od jutra do večera praktično brez prekinitve, zdaj pa so vmes obdobja, ko se celo normalno počutim. Žal je to normalni del nosečnosti.

(odgovor članu kemaga)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.9.2007 12:12:46   
Kim80
Te slabosti so zelo različne. Enim je slabo zjutraj in jim pomaga, če pojedo kakšen prepečenec ali kaj takega.
Pri meni so se slabosti začele okoli 7. tedna in so trajale nekje do 12. tedna. Trajale so bolj ali manj čez cel dan, razen zjutraj. Najhuje je bilo ob večerih. Bruhala sem samo parkrat, ampak jesti nisem mogla skoraj nič. Najbolj mi je še ustrezala kakšna juha ali kaj mlečnega, kaj lahkega. Shujšala sem za 4 kg. Ampak kaj moremo, to je vse del nosečnosti. Želim ti lepo nosečnost in da se slabosti čimprej nehajo.

(odgovor članu *BellaLuna*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.9.2007 17:20:15   
cebelicamaja
pri meni je kar trajalo. do 22 tedna.  pomagalo skoraj nič. sem se pa tolažila z nasledjim:

• baje slabost povzroča nosečniški hormon. več ga je bolj je slabo. pomaga pa pri varnejši nosečnosti. torej: bolj ti je slabo, bolj je dete varno.
  • pomisli na tiste, ki jim je slabo zaradi kemoterapije, pa bo takoj boljsi obcutek, saj je nam slabo zaradi veliko boljsega razloga
  • nekje je moj mož prebral, da imajo tiste ženske, ki jim je v nosečnost slabo, pozneje za 30% manjšo verjetnost za raka na dojki.
prva in tretja točka nikakor nista gotovi. bi moral kakšen strokovnjak kaj povedati na to temo, ampak potolažita pa le.

upam, da bo kmalu bolje.

LP, maja

Mi trije smo od 12.3.06 najboljši par.

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?