Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko obiskov imate čez vikend v bajti? 1.9.2007 20:36:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Kakor kdaj.Včasih v nedeljo po dva tri,če nikam ne gremo.Navadno gremo mi ali v soboto ali v nedeljo in hodimo cel dan. Mamo pa obiske največ med tednom.Včasih vsak dan včasih vsak drug odvisno kak delajo ljudje.
|
|
|
|
RE: Koliko obiskov imate čez vikend v bajti? 1.9.2007 20:45:53
|
|
|
|
rija
|
toliko, kot si jih želim...
|
|
RE: Koliko obiskov imate čez vikend v bajti? 1.9.2007 22:05:27
|
|
|
|
paris
|
Med vikendi imamo redko obiske, pa še ti naj bi se napovedali.
|
|
RE: Koliko obiskov imate čez vikend v bajti? 1.9.2007 22:55:19
|
|
|
|
Pupica
|
Mi2 se pa prijateljev nikoli ne naveličava in vsaj 1 obisk na dan imava. Se zgodi da kak dan ne, pa so drug dan trije Sej veš kako pravijo:kakor komu paše, a ne????!!!! Mi je pa tašča enkrat rekla, da kolk babnc je pr nas na obisku????? Mam še dons pogrižen jezik k sem ga držala za zobmi, da ji nisem povedala kar ji gre Kot da jaz pa gledam v druge domove, kuk jih imajo ali nimajo na obisku???!!! Se pa hitr naveličam žlahte 1 obisk na teden biloskere strani vrh glave!
|
|
|
|
RE: Koliko obiskov imate čez vikend v bajti? 2.9.2007 9:55:26
|
|
|
|
tincci
|
Ponavadi je en dan mir, en dan en obisk. Si nekako tko naredimo, da nimamo večih obiskov na en dan oziroma jih mnogokak vikend tudi ni.
|
|
|
|
RE: Koliko obiskov imate čez vikend v bajti? 2.9.2007 12:10:22
|
|
|
|
Slončica
|
Bolj malo,ker gremo ob lepem vremenu vn,ob grdem pa k tašči kabelsko gledat.
|
|
|
|
RE: Koliko obiskov imate čez vikend v bajti? 2.9.2007 20:33:29
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija toliko, kot si jih želim... Isto.
|
|
RE: Koliko obiskov imate čez vikend v bajti? 2.9.2007 20:40:45
|
|
|
|
arielca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: rija toliko, kot si jih želim... Isto. Se strinjam.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?