Sram me je... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

JASNA D -> Sram me je... (24.11.2004 10:56:15)

ker sem taka lena rit, da se takooo težko pripravim, da grem ven na sprehod. Zunaj tako lepo vreme, jaz pa še emeraj v šlafroku šetam po RR, namesto, da bi ta malo zagrabla pa jo malo ven smuknila.

Naš okoliš je tako dolgocajten, vsaj meni, da sploh ne vem kam bi se podala, do mesta in nazaj pa je za peš predaleč. Pa s ta malo še klepetat ne morem, ker na španciru itak spi, jaz pa sem velika klepetulja....

Namen tega posta? - noben, samo priznati sem hotela, da nisem ravno najboljša mama....

Jasna

BARBARA R. -> Sram me je... (24.11.2004 10:58:47)

Nikar tako,kar brez sramu.Jaz sem ista,vendar se zato še nimam za slabo mamo.Sem pač bolj zapečkarski tip človeka.Že od nekdaj.Se pa drugače zabavamo s svojimi sončki.

:muca:

Donja -> Sram me je... (24.11.2004 11:01:10)

He he he ...

Zaradi tega pa res nisi slaba mama. Jaz ti pa tako zavidam, ker v tem lepem sončku moram biti v pisarni in delat, moj mali pa v vrtcu. Bi najraje šla ponj in ven.
Hočem pa ti povedati, da tam kjer jaz stanujem tudi ni nekih sprehajalnih poti za voziček (ob cesti na Areh - Hoče). Tako da sem ko je bil mali še mali, vozila v mesto (na Tezno) k mami in sem se tam sprehajala.
Iz katerega konca MB si?

JASNA D -> Sram me je... (24.11.2004 11:04:57)

Ja men se zdi, da je to Radvanje(sem priseljenka, pa mi dol visi, kako se naši četrti reče:zmeden:). Doma sem tu pod Pohorjem pri trgovskem centru Tuš.

Problem je v bistvu v tem, da se mi ne da sami špancirat. Ob torkih me Romci rešuje in me zbezlja iz naše luknje, pa grema na kak kafetek in malo naokrog...

Jasna

mehurčica -> Sram me je... (24.11.2004 11:07:04)

Joooj, jaz sem ista. Ampak ponavadi sva ob takem cajtu vedno doma, da še odspi dopoldanski spanec. Ti pa morem povedat, da je bolje tam za sprehod, kot pa v centru mesta. Lahko grem samo v park ali do račjega dvora. In v vsakem primeru morem it skozi mesto, da sploh pridem do parka.:(
Pri mojih-na Teznu pa stopim skozi vrata in 100m stran je že gozd in svež zrak.:love: No, ko se zbudi greva tja.:)

JASNA D -> Sram me je... (24.11.2004 11:11:04)

Mehurčica, ni ne laži.... sem te zadnjič vidla kako si pridna, saj veš tam pod bolnico si jo mahala! Sem si rekla, da si te moram za vzgled vzet - tudi za razgibavanje na aerobiki in podobno, samo jaz sem res ena lenoba za fizične aktivnosti...

Jasna

mehurčica -> Sram me je... (24.11.2004 11:22:24)

Hja, če pa sem mogla it na socialno nest ene papirje. rugače bi še lepo na toplem tipkala na RR.:)- David je bil že tako zaspan, da je že doma zaspal v vozičku.:)-Pol je pa mogel na mrazu spat. Čeprav zgleda, da mu kar paše.:zmeden:

Teni_ -> Sram me je... (24.11.2004 11:50:11)

Joj Jasna,ti čisto verjamem. No, midve pač greva zjutraj ven, ker greva v trgovino, potem pa še k eni na obsik, ko ima trafiko na poti do trgovine. Se mi drugače tudi ne da it ven, sploh zato, ker ni nikjer nikogar, da bi šel z mano. Kolegice pa so vse v šoli. Pa še avta nimam(ga mama zarubi), da bi se lahko v mesto peljala. Ja, že razmišljam o nakupu avtomobila(pa ga nit pod razno ne dam mami), potem pa pridem enkrat do tebe, pa bova šle skupaj na sprehod, da nama ne bo dolgčas.

LP,
Mojca:rozica:

Donja -> Sram me je... (24.11.2004 12:26:18)

Si pa doma v ful lepem okolišu. Moji so hišo prodali in so se letos poleti tudi tja preselili. Sicer so malo više pri gradu. Je pa fajn iti do Arene. Bolje še bo, ko bosta tvoja otroka večja.

Uživaj.

JASNA D -> Sram me je... (24.11.2004 12:57:50)

Ja do Arene sem šla (po tisti poti ob gozdu mimo strelišča) enkrat z našim vozičkom, pa nikdar več - moram voziček zamenjat za tisto potko, ob Streliški cesti pa se ne moreš sprehajat, ker je obupen promet, dete pa rabi luft.

Skratka ob treh vozičkih nimam takega za "teren" - sramota.....

LP, Jasna

anaj -> Sram me je... (24.11.2004 13:08:31)

Jaz sem tudi taka. Moram pa rečt da sem se do sedaj še vedno v rito uščipnila in svi šle ven. Zdaj pa smo notri ker smo zelo prehlajeni. To pa tudi paše.
:kuza:

niki5 -> Sram me je... (24.11.2004 13:30:29)

jasna, jaz sem še vedno v pižami :ups:
sploh se mi ne uspe stuširati in oblečti, ker mali tako malo spi.. oblekla bi se že lahko, ampak bi se rada prej umila, oboje hkrati pa je časovna težava :ups::ups:

Ro-La -> Sram me je... (24.11.2004 17:18:16)

Jasna se vidiva jutri,imam Lefaksin zate. Te pokličem, ko rit iz bajte odnesem:bravo:

JASNA D -> Sram me je... (24.11.2004 17:23:50)

Ja super. Bom tudi jaz svojo rit preluftala jutri!

Jasna

frutka_ -> Sram me je... (24.11.2004 17:36:08)

jupi se bomo videli n kavi jaz tudi čakam trač.

* -> Sram me je... (24.11.2004 20:59:46)

Ja saj..Jasna ma kako si lahko takšna?:)-

Sam veš..ti si še dobra:bravo:..ti si si vsaj haljo oblekla, jaz sem še kar v pižami bila tisti čas, ko si to napisala..tako da..:ups::ups::ups:

Jaz sem še HUJŠA!!!!:pujs::pujs::pujs:

Stran: [1]