Osebni zdravnik (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

kepica -> Osebni zdravnik (24.11.2004 10:51:27)

Hojla!

Nujno rabim novega osebnega zdravnika v Kranju,pa ne poznam nobenega,razen dr.Udirja ml. ki ga imam sedaj.Z njim sploh nisem zadovoljna,zato sem se odločila, da ga zamenjam.Zelo bom vesela kakšnega priporočila.:)

LP
Kepica

viv_ -> Osebni zdravnik (24.11.2004 12:50:46)

Dr. Erika Tratnik je fletna :) Men je ful fajn, mlada, prijazna ...

Anonimen -> Osebni zdravnik (24.11.2004 14:55:25)

Jaz sem imela pa dosedaj dr. Udirja starejšega, pa milim da je prav namesto njega za mlada zdravnica. Sicer pa na žalost nobenega ne poznam.

Urša -> Osebni zdravnik (24.11.2004 15:57:19)

O, kepica! A ta pravo mislim? Iz Prvič noseča se te spomnim, če si to ti... :ups:

kepica -> Osebni zdravnik (24.11.2004 16:12:01)

Hojla Urša! Ja,to sem bla jest.Dolg se nisem oglasila,ker doma nisem imela računalnika,zdej pa smo se moderniziral in sem spet tukaj:) in spet iščem pomoč.Kaj bi brez RR?

Drugač pa vidim da je že nekej predlogov za osebnega zdravnika ampak se še odločam,tko da bom vsakega priporočila vesela.

Lep pozdrav vsem! :sloncek:

Urša -> Osebni zdravnik (24.11.2004 16:15:08)

Fajn! Kdaj si pa rodila in kako je tvojmu zakladku ime? Tko fletno se smejčka! ;)

kepica -> Osebni zdravnik (24.11.2004 16:23:20)

Naš Nejc se je pa rodil 16.aprila.Je velik dobrovoljček zato se skoraj na vseh slikah smeji.Lahko si jih tudi pogledaš v mojem albumu.

Kako pa je tvoji princeski ime in koliko je stara?
Drugač se pa midve zdej prvič pogovarjava a ne? Se mi zdi, da se ne poznava od prej.

LP:)-

Urša -> Osebni zdravnik (24.11.2004 16:26:48)

Nika je pa marčevska (2.3.) Khm...mislm, da se res nisva še pogovarjale, tko v skupnih debatah že... Se te pa spomnim, ko si šla na porodniško in nam javila, da ne boš mela več dostopa do interneta... Boš sigurno vse nadoknadla, zdej ko ste spet on-line. Dobrodošla nazaj! :rozica: Grem slikce pogledat. ;)

kepica -> Osebni zdravnik (24.11.2004 16:41:09)

Ja sigurno bom nadoknadla,čeprov mam zdej manj časa kot prej ko sem bla še noseča.:)
Se še kaj piševa.

LP

Stran: [1]