premajhna postelja... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

kimi -> premajhna postelja... (24.11.2004 10:36:12)

zakaj se meni zadnje čase samo slabo godi:zmeden:? Od 6 zjutraj moj Kelim vedno spi pri meni v postelji, ko sva danes zlezla v posteljo je bil očka še doma ko je očka odšel midva to nisva opazila in sva še kar stisnjena spala na postelji 120*200m. In ker moj mali spi na trebuhu in se že zelo rad prevrača s trebuščka na hrbet se je zgodilo tole...da sem slišala eno jamranje pa pogledam pa mojega:duda: ni na postelji...joj k sem se ustrašla kaj mu je:((in pogledam on pa sedi zavit v kovter seveda ne čist zavit mel ga je pod rito in malo za hrbtom in sedi na tleh med posteljo in posteljico...sploh ne vem kako je notr zlezu pa mela sem srečo da je vsede dol šel ne pa z glavo:(( postelja je čisto obkrožena pri glavi s steno pri desni strani s steno in na levo s posteljico le kako mu je uspelo:zmeden:rabimo večjo posteljo ali pa moramo nov način spanja pogruntat:zmeden:

Anonimen -> premajhna postelja... (24.11.2004 10:39:35)

Ja, če je med poslejico in posteljo malo prostora, potem ta veliko posteljo raje čisto blizu posteljice porini, pa naj bo na drugi strani (ob steni) prostor.

BARBARA R. -> premajhna postelja... (24.11.2004 10:56:01)

Zahvali se bogu,da je Kelim pristal na ritki!...naj ga še naprej čuvajo :angel::angel::angel:

:muca:

kimi -> premajhna postelja... (24.11.2004 16:48:08)

saj sem napisala, da se posteljica čisto postelje drži še centimenta ni prostora

Anonimen -> premajhna postelja... (24.11.2004 16:53:37)

Ne, tega pa sedaj ne razumem. Če se posteljica drži postelje, kako je potem lahko sedel na tleh med njima, kot si napisala? Potem je kvečjemu lahko sedel nekje pod eno od postelj, kako se je pa do tja "ulil", pa nimam pojma. Pa kako naj bi potem rabili večjo posteljo, če ste pa med stene čisto zabarikadirani, da nikjer ni čisto nič več prostora?

kimi -> premajhna postelja... (24.11.2004 16:56:11)

splišni naša soba je tako majhna:( tudi sama ne vem kako mu je uspelo notr zlesti...verjetno se je s trebuha na hrbet prekotalil potem z nogicam odrinil posteljico in je kovter dol potegnilo z njim vred:zmeden:pojma nimam

Anonimen -> premajhna postelja... (24.11.2004 16:59:33)

Ja pol pa je nekej prostora na uni drugi strani posteljice, a ne? Če jo je lahko odrinil. Sicer je zelo močan fantek... Ampak vseeno raje vse skupaj do druge stene porini, sicer ga boš potem morala po kolenih (po postelji) nosit v posteljico, ampak vseeno bolje, kot da spi na tleh...

kimi -> premajhna postelja... (24.11.2004 17:20:32)

splišni sem že vse pogruntala...prej se je cel z roko na posteljico obesil in jo odrinil za 1dcm zdaj po spal ob steni :)-pa povšterček bo za njim;)

Stran: [1]