Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Me zanima, če bom mela jajca ... 6.9.2007 9:07:10
|
|
|
|
mojamura
|
ne si dopovedovat tega, da je zdaj on na vrsti, da te pokliče....ker lahko si on tudi nekaj takega dopoveduje, da si pa zdaj ja ti na vrsti....in ko bosta tako čakala drug na drugega, saj veš kaj bi bilo po iz tega? nič! predlagam ti ali tellefonski pogovor....če pa ti gre od lažje od rok pisana beseda pa mu napiši pismo -ne mail!- klasično pismo z tvojim rokopisom in kančkom tvojega parfuma, pa znamko gor nalimat pa poslat....meni se to zdi dosti bolj osebno, kot pa poslati mail.
|
|
RE: Me zanima, če bom mela jajca ... 6.9.2007 19:06:01
|
|
|
|
Taula
|
Joj Da grem po vrsti. Doma ko dama čaka da ji moški prebere misli in pride do nje je minila. Očitno je da seje navezal nate in ti nanj. Tudi njegova reakcja kaže da mu ni vseeno za tvoj odhod. Imaš več šans.. 1. čakaš da te kontaktira. Možno da te, možno da te ne bo. Če te ne bo, ne pomeni da mu nisi všeč, ampak da je tak kot ti..mečkač (oprosti izrazu ) ki čaka da bo drugi naredil prvi korak. Posebej še sedaj, po tvojem zanj presenetljivem odhodu. 2. sama ga pokličeš, če je v tujini pošlješ meil da ko se vrne, da bi bila vesela kake skupne kavice. Tako bo videl da ga želiš videti. Ko sta na kavi se lepo pogovorita naprej. Drugače pa..nočem zveneti napadalno ampka...po tvojem postu mi deluješ zelo negotova, čakaš da moški vedno naredi prvi korak, mu mogoče daješ signale katere on sploh ne razume...če je pa še on tak mečkač..pol pa ni nič. Lepa, sexy, pametna bejba si..pravi zadetek na lotu. Samo tega se ne zavedaš žal. Kaj hočem reči sploh....imej več samozavesti, ne čakaj da ti prebere misli, POKAŽI INTERES, pa ne preko nekih tvojih namišljenih znakov, katere on niti ne razume mogoče ampka preko DEJANJ. Pokliči ga, povabi na kavo, večerjo...zmenek. Sej mu bo jasno madona, pe če je še ne vem kako levi. Izgubiti nimaš kaj, lahko samo pridobiš. Izgovori da sta sodelavca..itd niso več aktualni. Če se pač ne izide kot želiš, nista v isti službi in ne bo napetosti....samo če ne TVEGAŠ ne bo NIČ.Samo žal ti bo. No, pa zabluzila.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?