Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zanimajo me vaši pogledi 31.8.2007 21:17:41
|
|
|
|
cmokec
|
Niti približno tja do 14 leta. Potem pa, za nagrado za šolski uspeh.
|
|
RE: Zanimajo me vaši pogledi 31.8.2007 21:17:56
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: LARA ja glih to sem hotla prašat. kako pa bi ona to vzela otroka samga v kanado. a bi jo pršla iskat, kdo bi jo pa nazaj prpelov? Očka bi jo peljal, LARA....ampak sem se že, preden sem napisala začetni post odločila da je ne pustim. Hotela sem samo vaša mnenja.
|
|
RE: Zanimajo me vaši pogledi 31.8.2007 21:19:06
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alice in WL Mislim, Zara, res ima Ela prav - si srečnica, ni kaj... A lahko gre moja tašča s tvojo ? Lahko že jutri.
|
|
RE: Zanimajo me vaši pogledi 31.8.2007 21:21:33
|
|
|
|
African queen
|
Hmm,mi tudi živimo na drugem kontinentu in bi otroka brez problema poslala moji mami v Slovenijo na obisk za dlje časa.K tašči bi ga tudi poslala,če bi očka šel z njim.Samega bi ga težko poslala,mogoče le,ko bi imel več kot 10 let(ampak sej verjetno pri tej starosti sploh ne bi hotel it) Aja,otrok pa lahko gre sam na letalo po dopolnjenem petem letu, let.karta pa je seveda dražja.
|
|
|
|
RE: Zanimajo me vaši pogledi 31.8.2007 21:27:42
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Alice in WL Mislim, Zara, res ima Ela prav - si srečnica, ni kaj... A lahko gre moja tašča s tvojo ? Lahko že jutri. Grem karto rezervirat. Nepovratno
|
|
|
|
RE: Zanimajo me vaši pogledi 31.8.2007 21:29:06
|
|
|
|
nejcko
|
Zara, veš kaj bi jaz naredila: v Kanado bi šli vsi trije, potem bi ta malo in deca poslala k tašči, sama pa bi si privoščila 14-dnevno potepanje po Kanadi (po možnosti bi povabila še kakšno frendo zraven, vmes še kakšen dan prebila s tamalo in decom - brez tašče of kors). Potem pa bi šli vsi nazaj. Volk sit, koza cela. Seveda, če vam finančno znese.
|
|
|
|
RE: Zanimajo me vaši pogledi 31.8.2007 21:32:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz je v mojem primeru ne bi dala. Če pomislim, da bi Tibor šel v Kanado k mojim staršem, potem mogoče ja, pa še to z zelo težkim srcem. Ampak njima zaupam 110-odstotno. Drugemu pa nikomur. Tukaj je pomembno zaupanje. In ti tej tvoji tašči tudi ne zaupaš, očitno ne. Edino, če bi šla z očkom, to bi bilo pa potem malo težje razložit, zakaj ne. Pa itak bi šla, a ne, saj sama ne more iti. Tako da če njemu 100-odstotno zaupaš, potem imaš manjši problem, ja.
|
|
|
|
RE: Zanimajo me vaši pogledi 31.8.2007 21:33:24
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Čudna jst, a? A bi jih ve dale? Sva pa v nikakršnih odnosih. Pa ji nočem nagajat, ker če bi hotela ji ne bi Zare dala niti za povohat...ampak ona je tip človeka, ko daš prst, ti avtomatsko poje celo roko. Anakonda. lp Meni se zdiš čisto ok in tudi jaz ne bi dala svojega otroka takooo daleč ne počitnice - živa ne! IZVIRNO SPOROČILO: ZARA ampak ona je tip človeka, ko daš prst, ti avtomatsko poje celo roko. Anakonda. lp
|
|
|
|
RE: Zanimajo me vaši pogledi 31.8.2007 21:34:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Nouuejhozej!
|
|
|
|
RE: Zanimajo me vaši pogledi 31.8.2007 21:44:43
|
|
|
|
CIPRESA
|
Zara pobral te bo od skrbi drugi dan. Pa da bi ravno zdaj zbolela na živcih ko gre tašča tako daleč stran Ko bo polnoletna se pa lahko zmenite da bo dokončala kak študij gor, takrat jo bo lahko imela nastanjeno pa kar celo leto - bo pa takrat noter prinesla Predlagaj
|
|
RE: Zanimajo me vaši pogledi 31.8.2007 22:02:16
|
|
|
|
mama54
|
Niti pod razno ne bi dala tako majhnega otroka čez lužo.Kaj ,če otrok zboli?Kje bo iskala zdravnike?Kaj,če si bo otrok zaželel,da ji mamica prebere pravljico za lahko noč?Kanada ni evropa,ko se vsedeš na letalo in si za dve uri doma.Sama se boš pa morala odločiti,ker je zelo veliko KAJ PA ČE ...........
|
|
RE: Zanimajo me vaši pogledi 31.8.2007 22:09:07
|
|
|
|
arielca
|
Tašča, go go! Zara, no go!
|
|
RE: Zanimajo me vaši pogledi 31.8.2007 22:24:54
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Zara, veš kaj bi jaz naredila: v Kanado bi šli vsi trije, potem bi ta malo in deca poslala k tašči, sama pa bi si privoščila 14-dnevno potepanje po Kanadi (po možnosti bi povabila še kakšno frendo zraven, vmes še kakšen dan prebila s tamalo in decom - brez tašče of kors). Potem pa bi šli vsi nazaj. Volk sit, koza cela. Seveda, če vam finančno znese. jaz bi isto naredila Sama pa je ne bi pustila. Naš tavečji že od prvega razreda preživi vsake poletne počitnice v MB pri mojih starših, ne sicer cela 2.meseca ampak nekje 1,5 meseca. Je pa tud res, da ju je navajen, da je že od rojstva bil večkrat po par dni pri njima.
|
|
|
|
RE: Zanimajo me vaši pogledi 31.8.2007 22:34:02
|
|
|
|
soncece24
|
Jaz ne bi in sicer ker a) je predaleč b) ker se s taščo ne razumeta in se mi zdi, da te malo j... s tem
|
|
RE: Zanimajo me vaši pogledi 31.8.2007 22:52:03
|
|
|
|
hrabra miška
|
Jaz je tudi ne bi pustila. In tako kot si že napisala da si se že odločila,stoj za svojo odločitvijo,ker če se boš sedaj pustila pregovorit,bo vedela da te lahko nasanka še za kaj drugega. Ti ji daj samo na znanje da si ti njena mamica in da ti odločaš o tem če gre tamla z njo ali ne.
|
|
RE: Zanimajo me vaši pogledi 31.8.2007 23:17:23
|
|
|
|
spacey
|
IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA Pa da bi ravno zdaj zbolela na živcih ko gre tašča tako daleč stran Sam res.
|
|
RE: Zanimajo me vaši pogledi 31.8.2007 23:25:10
|
|
|
|
miki miška
|
ne spusti male,bo pa kaj narobe,ti bo še očitala,mogoče za teden,nikakor pa za 2 leti
|
|
|
|
RE: Zanimajo me vaši pogledi 31.8.2007 23:27:47
|
|
|
|
miki miška
|
en je skoraj ujel zajca,pa mu je pobegnil ,pa vso srečo z monitorjem
|
|
|
|
RE: Zanimajo me vaši pogledi 31.8.2007 23:41:40
|
|
|
|
Anonimen
|
joj NI ŠANS, jaz je ne bi pustila, niti spraševala ne bi tega nikogar, ker že od samega začetka ne bi prišlo v poštev. Niti v enem procentu NE NE in NE, a sem že rekla da NE ? Torej NE in PIKA, pa mislim da bi ona to lahko čisto dobro razumela.
|
|
|
|
RE: Zanimajo me vaši pogledi 31.8.2007 23:47:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz je še k moji mami ne bi spustila, pa se zastopiva in se ji da vse dopovedat in upošteva naročeno, kamoli k tašči, za katero nič od naštetega ne drži. No, pa med drugim tudi tako majhne ne, kvečjemu veliiiko starejšo.
|
|
|
|
RE: Zanimajo me vaši pogledi 1.9.2007 0:35:15
|
|
|
|
Allia
|
Jaz je ne bi pustila.Ko bi bila starejša, pa mogoče.
|
|
|
|
RE: Zanimajo me vaši pogledi 1.9.2007 6:48:26
|
|
|
|
dory
|
ehm no way....ne bi pustila...razen,ce bi se vsi odpravl na izletek....drugace sigurno ne...
|
|
|
|
RE: Zanimajo me vaši pogledi 1.9.2007 8:10:13
|
|
|
|
muška
|
Moja otroka lahko gresta s taščo kamor koli, ampak tako daleč pa ju tudi jaz ne bi pustila. Tako da se strinjam z NE.
|
|
|
|
RE: Zanimajo me vaši pogledi 1.9.2007 9:18:46
|
|
|
|
daddy
|
Odločila si se itak že, tak da so kakršnikoli drugačni pogledi povsem odveč.
|
|
|
|
RE: Zanimajo me vaši pogledi 1.9.2007 9:33:22
|
|
|
|
polona2
|
Pojdite vsi trije, Zara naj bo pri babici, vidva pa bodita malo turista in pojdita malo naokrog. Zara pa naj z babico pohajkuje.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?