Noseče drugič ali več,... (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

bori -> Noseče drugič ali več,... (24.11.2004 9:34:29)

Bi rada odprla debato še za tiste, ki smo v drugem pričakovanju, pa upam, da mi prvič noseče;) ne bodo zamerile, ker sem za njih še bolj vesela kot za nas "izkušene":bravo::bravo:.

Glede na to, da smo novo :duda: delali kar dolgo, se mi zdi čudno, da sem cel teden pred + CB-ja vedela (beri 100% vedela) da pričakujem:zmeden:. Za prvikrat me je v 7 tednu totalno presenetilo. In glede na to, da sem eno nosečnost že dala skozi mi sedaj, ko v je bistvu šele 5, oz.6 teden (?!?!) moj trebuh, prsi, občutja,.. kažejo kot prvič, tam nekje v 3-4 mesecu. Pa me zanima, če se to dogaja tudi vam? Hlaše ozke, modrčki premajhni, zaspane, scartane,... ?

In po včerajšnjem pogovoru z mojim lubijem:love:, bo to mačji kašelj :)-:)-, vse kar rabimo imamo, previjat znamo, kupili bomo le nekaj malenkosti,...:zmeden2::zmeden2::zmeden2:. Torej punce moje drage, kako je z vami? Občutja? Telo? Priprave?

lp, Bori ena velika :roza: in ena micena :duda:

piščanc -> Noseče drugič ali več,... (24.11.2004 9:49:30)

jah tudi moja druga nosečnost je precej bolj 'noseča' od prve. Od večjega trebuha, zgage, lulanja... do živcev in spomina.

vmes je minilo 4 leta, pa še tako se je zgodilo, da imam rok točno na enak dan kot prvič. Upam, da ne bom zadela celo enak dan, ker sem prvič prej rodila. Ampak ja, oba moja otročka bosta imela precej skupaj rojstni dan (maj je za mene zelo ploden mesec).

Tako, da sem lahko celo primerjala slike. Prvič se mi v četrtem mesecu v kopalkah še videlo ni, zdaj sem hodila že v nosečniških hlačah. Pa niso dvojčki.

Rok imam 4.2.2005 in komaj že čakam. Priprave hm, ja za ta velko smo nabavili posteljo in te večje stvari, ker bo to potreboval mali, za ostalo se še ne sekiram.

lp, nina

Erdbeere -> Noseče drugič ali več,... (24.11.2004 12:13:05)

Tudi jaz sem drugič noseča...pa morm reči, da že tako ali tako nisem suha...samo odkar sem noseča pa imam že kar probleme sploh s hlačami...kar naenkrat je ratu trebuh, kot bi bila že 3 mesece al pa več noseča...me prov zanima kaj še bo...drugač sem pa tud jest že takoj ko sva naredila :duda: vedela da nekaj bo pa sem bila tud jest pol približno 1 teden preden sem videla + prepričana da sem noseča, ker se mi je 3 dni grozno vrtelo v glavi...zdej pa hvalabogu nimam nobenih problemov...danes bom pa verjetno prvič videla pikico...vsaj upam da mi bo UZ naredila

LENČKA -> Noseče drugič ali več,... (25.11.2004 8:39:17)

Tudi mi imamo doma dveletno Laro,aprila pa dobimo še enega sončka. V prvo je bilo vse bolj enostavno,zdaj pa že od tretjega meseca nosim ,,predelane,, hlače,sem utrujena in da ne omenjam modrčkov!!!!! Nobeden več ne paše!! V prvi nosečnosti sem do osmega meseca še ,,žurala,, zdaj pa nimam ne volje ne energije,pa tudi za oblečt nič več pametnega! Tudi slabosti v prvo ni bilo zdaj pa so bili prvi trije meseci kar pestri,pa še zdaj me kak dan čisto vrže! Pravijo da bo fant,jaz pa mislim da bo še ena punči. Ne vem zakaj!Se pa že grozno veselim še ene pikice! Lara pa tudi že cele dneve po hiši nosi dojenčke pa jih previja pa boža... Upam da bo pravega ravno tako dobro sprejela! V glavnem srečno vsem nam nosečkam!!!!!

pravljica -> Noseče drugič ali več,... (25.11.2004 11:20:41)

jah ženskice...leta so tudi prinesla svoje...jaz se tolažim, da sem bla prvič pač 20...ni blo nobenih problemov, nobenih slabosti, nič kompliciranja, nobenih kg preveč...zdaj pri 26ih pa že 14 dni v bolniški, pa za 1 mesec podaljšano, slabo mi je za znoret, počutim se tako kot da mam gripo namesto da bi spet uživala v vsakem dnevu posebej...ampak vem da bo tudi to minilo, sigurno me čakajo tudi lepši časi, sam ti trije meseci naj že enkrat odnesejo to slabo pučutje nekam daleč stran ;)

Janeja -> Noseče drugič ali več,... (25.11.2004 20:57:42)

SPORTINA

Jaz bi lahko pa kar tvoj tekst skopirala.
PDP: 15.6.2005
Prvi sin star dobra tri leta
Naslednji teden (12) čakam z največjim veseljem: tudi jaz sem bla namreč pri prvi nosečnosti po tem tednu kot :rozica: polna energije,...
Sploh ne smem pomislit, da nebi blo tako, ker te slabosti, zaspanost, pomanjkanje energije,... niso več zaželjeni :)-

Vsem drugič ali več :nosecka: en pozdravček pa :rozica:

Janeja

Stran: [1]