STOKKE firma (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

tejč -> STOKKE firma (24.11.2004 7:24:21)

A je katera kaj poizvedovala za posteljico Stokke? (okrogla)

Ajsha -> STOKKE firma (24.11.2004 7:30:21)

Kaj misliš s tem "poizvedovala" ?

LP!

tejč -> STOKKE firma (24.11.2004 11:38:10)

Kolk stane in če je v avstriji kej cenejš? Bojda je zabeljena.

mehurčica -> STOKKE firma (24.11.2004 11:55:09)

http://www.ringaraja.net/maliOglasi/oglaspodrobnosti.asp?id=2893&katID=4

Mogoče ga še prodajajo. Jaz sem enkrat pisala e-mail pa ga je še imela, ampak v drugi barvi. Najboljše, če se sama pozanimaš.

Lp:miska:

bivka -> STOKKE firma (24.11.2004 12:06:14)

Sem jo videla v Baby centru v Mariboru in trgovini XXL Lutz v Avstriji. Pri nas stane okoli 100.000,00 SIT. Meni je zelo všeč, ampak predraga.

bivka -> STOKKE firma (24.11.2004 12:15:15)

To je posteljica, ki raste z otrokom do njegove višine 165 cm.
Naprej kupiš čisto mičkano, potem pa kupuješ stranice in se posteljica povečuje.

http://www.stokke.at/2003/

Lp
B :nosecka: in :duda: :roza:

bivka -> STOKKE firma (24.11.2004 12:19:40)

Miša, res ne vem za cene v Avstriji.
Lp
B

tejč -> STOKKE firma (24.11.2004 12:44:44)

A ne, kako je lepa! Men je tooook všeč!
Evo, punce, podatki, sveži, iz KIKE Celovec: 699 Eurov, mi je zdle gospod odgovoril.
ma, predrago, kajne? Pa tok je lepa!
V baby centru ponujajo sam dodatke za tamalo posteljico (koleščki, drugo dno, pa ne vem kaj še) 45 000 SIT- punce, sam za dodatke!!!! Za crkent. A so normalni?
Jz bi jo pa tok mela...:((

Žiga -> STOKKE firma (24.11.2004 13:21:03)

Hojla

Kupi se osnovno posteljico. Potem pa se dokupi še dno in nekaj dodatkov za "mini" izvedbo.

Imamo jo doma in smo zadovoljni z njo.
Malemu pa je ponavadi prekratka in preširoka... :hudicek::hudicek::hudicek:

LP
Ž.

mehurčica -> STOKKE firma (24.11.2004 13:26:05)

Aja..posteljica...:ups: sem malo zamešala.

Ajsha -> STOKKE firma (24.11.2004 14:31:54)

No, mi jo imamo tudi in sicer obe - malo in veliko in smo zelo zadovoljni. Sedaj je bejba že v veliki varianti in uživa. Če sem iskrena, bi najbrž uživala tudi v običajni posteljici, vendar je ta res simpatična. Poleg tega pa jo lahko dolgo uporabljaš, ker iz posteljice narediš dva foteljčka. V BC pa jo dajo tudi na 6 obrokov, tako da lažje plačaš. Če bi jaz še enkrat kupovala, in bi morala izbirat med posteljico in previjalno, pa bi se definitivno odločila za previjalno. Ta je pa res praktična. Zelo so fine police, da ti ni treba vrat in predalov odpirat in tista dva plastična predala sta pa tudi super. Moje dete ima zelo rado "ograjico" od previjalne in nobenih pripomočkov ne more doseči zaradi strateškega položaja plastičnih predalov. Mogoče ti bodo te izkušnje kaj pomagale :)

LP!

bivka -> STOKKE firma (25.11.2004 13:18:00)

Danes sem se pozanimala pri kolegici, ki si je kupila posteljico Stokke.
Kupila jo je v Avstriji v XXLutz (Lieboch)in je plačala okoli 700EUR, ampak ta cena zajema celotno ponudbo: mala posteljica, vsi dodatki - stranske letvice in 2 jagija (od najmanjše posteljice -do velike).
LP
B

Žiga -> STOKKE firma (25.11.2004 14:25:43)

Za to ceno je dobila osnovno posteljico, dodatek za mini in stojalo za baldahin?
Ali je mogoče dobila še dodatek za junior?

LP
Ž.

bivka -> STOKKE firma (25.11.2004 15:02:03)

Malo posteljico z jogijem in baldahinom, pa vse stranice za povečevanje v največjo in še en jogi.
Kaj pa je dodatek za junior?
LP, B

Žiga -> STOKKE firma (26.11.2004 6:58:25)

Hja, lej, v bistvu je stvar taka:

Kupiš osnovno posteljico Stokke Sleepi in dobiš, kot ti praviš taveliko.
Če želiš imeti stajico iz tega (ta je bila pri nas uporabna do dobrih treh mesecev), lahko dokupiš dodatek za Stokke Sleepi Mini (dno, jogi, nastavek za koleščke, nekaj šraufov...) in stojalo za baldahin.
Potem pa imaš še Stokke Sleepi Junior - tudi za to se samo dokupi dodatke... Pri nas, kolikor vem, jih ne dobiš. Ta je že za "tavelike" otroke - v dolžino ima 165cm.

Za osnovni model in "mini" (se mi zdi) daš v Baby Centru cca 150 - 160.000 SIT, kar je zelo primerljivo z 700€. Dodati moraš le še stojalo za baldahin.

Poglej si http://www.stokke.com . Tam je lepo narisano, kako je stvar uporabna - na koncu imaš dva stola...

LP
Ž.

P.S.: Moja dela v fabriki, kjer delajo Sleepi-ja, zato vem malo več o tem....

Žiga -> STOKKE firma (28.11.2004 9:17:40)

Seveda!

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Stran: [1]