Grlica -> Ali sem ali nisem srečka nosečka? (31.8.2007 11:40:52)
|
Sem nova na forumu in vse lepo pozdravljam! Veliko berem RR, pišem pa sedaj prvič. Pred 3 leti me je že obiskala sreča, sedaj pa se trudiva v drugo in sem malo raztresena. Imam neredne menstruacije (30 do 45 dni) in zdaj ko delava na otročku me to obremenjuje. Nimam živcev čakat na zamudo perila (ker ne vem, kdaj naj bi to bilo) pa TESTE seveda prevečkrat ponovim. In kaj se je zgodilo zdaj?! Teste ponavljam že od 36-dneva izostanka perila. In sicer je takole: 36.dan-test NEG, 38.dan-test NEG, 41.dan-test NEG, nato pa 44.-47.dneva pokaže več testov zelo rahlo drugo črtico (BC in CB). Jaz zelo srečna grem včeraj v ZD naredit ponovni test (samoplačniško), da se prepričam o nosečnosti in ŠOK – test je negativen. Danes zjutraj 48.dan test iz radovednosti ponovim in spet zagledam [sm=rozacrtici.gif]. KAJ JE ZDAJ TO? Seveda bom nekaj dni počakala in test ponovila, vendar sem bila prepričana, da v zdravstvenem domu naredijo bolj natančen test (bolj občutljiv na hormon), kakor pa se dobi v lekarni. Ostali znaki: nič nenavadnega, mogoče le malenkost povečana prsa in občasno špikanje v sp.delu trebuha in v križu. Občutek imam kakor da bo zdaj zdaj prišla [sm=hudicek1.gif]. Upam, da na rezulatate ne deluje moja psiha in obremenjenost. Zanima me, če se je že katera srečala z podobno izkušnjo? Vsem želim lep dan.
|
|
|
|