mastna koža (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

smigli -> mastna koža (31.8.2007 10:53:26)

Mene pa zanima, kako kozmetiko uporabljate za zelo mastno kožo? Sedaj uporabljam VIchi-jevo kremo, ampak nism zadovoljna.

alexia1983 -> RE: mastna koža (31.8.2007 11:46:48)

jst uporabljam tonik in mleko od afrodite in sicer kamilica.baje je to najbol zdravo za mastno kožo, skoraj vsak dan si pač s tem očistiš. oboje skup pa stane okrog 8 €.

nora -> RE: mastna koža (31.8.2007 12:05:25)

jaz imam mastno kozo. Afroditovi izdelki niso pomagale. Zdaj ze ene 7 mesecev uporavljam Vichy in sem super zadovoljna. Rezultate sem opazila sele po 1 mesec pa pol. 

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (31.8.2007 12:26:18)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

smigli -> RE: mastna koža (31.8.2007 12:27:31)

Sm bla tudi na Afroditi, pa mi ni ustrezala.

Nora, uporabljaš morda Vichy-jevo nočno kremo proti nastajanju ogrcev, v temno zeleni podolgovati tubi? meni ravno ta nič ne pomaga, kljub rednemu čiščenju imam velik ogrcev, pa ne vem kako se jih rešit. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Anonimen -> RE: mastna koža (31.8.2007 14:32:51)

Vichy zelo izsuši kožo. Tk da če nočte bit čez par let k 50letnice gubaste bi jo jst odsvetovala. V bistvu je tako z vso kozmetiko ki ima alkohol na prvih treh mestih. Začasno pomaga, dolgoročno pa škodi.

Jaz imam zelo mastno kožo in jo čistim z gelom od schellerja z algami za občutljivo kožo, z tonikom Aok(muller) za mastno občutljivo kožo, ponoči uporabljam avene kremo proti ogrcem, čez dan pa sivkin fluid od l`occitana. Koža se mi je v enem mesecu zelo popravla. Sem zelo zadovoljna. Pa piling delam enkrat tedensko in takrat tudi masko za čiščenje kože(garniere pure).
To mi je svetovala sestra k je kozmetičarka in sem resnično zadovoljna.

smigli -> RE: mastna koža (31.8.2007 15:08:47)

Karin, hvala!

pa lep vikend vsem puncam

Stran: [1]