revma (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

smigli -> revma (31.8.2007 7:33:50)

Jutro!
Mene pa zanima, če je kje še kdo, ki ima sklepno revmo in kako se zdravi?

lp

lila114 -> RE: revma (14.9.2007 13:34:45)

Meni so že kot otroku postavili diagnozo sklepna revma. Zmeraj sem bla pri zdravnikih in na tabletah ibrupprofen zraven pa ranital za želodec. Dajali so me tudi v dolenjske toplice na razgibavanje po 14 dni. Zdaj pa sem bla pred časom pri osebni zdravnici in me je dala na ponovne preiskave in so pokazala da je nimam. Ne vem več komu verjeti. Mene sklebi bolijo skoraj vsak dan, ko ne gležnji pa kolena, pol pa komolci in členki. In zdaj ti ne morem povedat al jo mam al ne, še dohtari ne vejo se mi zdi. Ni pa fajn, je včasih kak dan ko boli za umret, da mi sploh ni za vstat. Izogibat večjim naporom na nogah pa je boljš. Zdaj nimam več zdravil in se samo bolj pazim.Zdravniki pa se naj zmenijo med sabo al jo mam al ne.

smigli -> RE: revma (2.10.2007 14:13:48)

Tudi pri meni so različna mnenja, eni pravijo, da jo imam drugi pa spet ne. Mene pa ful boli, so dnevi, ko komaj vstanem s postelje, najbolj običajna opravila so taka muka, da joj. Umivanje zob je ena sama bolečina.....
Meni je zdravnica tudi predlagala toplice sam v lastni režiji, da bi me ona poslala lahko samo sanjam.
Veliko slišim, da obstajajo neke vaje, ki izboljšajo stanje, pa me zanima če so jih tebi priporočili, ker moja zdravnica pravi, da ni fajn, pol pa bodi pameten.

lp

mojsoncek -> RE: revma (2.10.2007 14:32:26)

Zdravi oz. lajsa simptome se z razgibavanjem, raznimi antirevmaticnimi mazili in protibolecinskimi tabletami. Ozdravljivo pa ni, vsaj ne da bi jaz vedela. Naj me kdo popravi, ce se motim...

Stran: [1]