Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Doktorat iz otroskih pup? 30.8.2007 22:29:05
|
|
|
|
NEVA-1
|
naša dveletnica ima baby-anabell, brez vseh funkcij in je super zadovolna
|
|
|
|
RE: Doktorat iz otroskih pup? 30.8.2007 22:32:32
|
|
|
|
Anonimen
|
mata jih ene 5 pa nobene tut povohata ne. tko da je pr ns čist vseen a serje, al je al ma dudo al pa đojnt..boli nje đoko za pupe :) taprvi daš knjigo tadrugi pa šraufnciger pa smo čist vsi zadovolni :P
|
|
|
|
RE: Doktorat iz otroskih pup? 30.8.2007 22:35:46
|
|
|
|
klepetka
|
naša ima baby borna ,chou chou in robija .In od vseh igrač nasploh sta Robi in baby born zakon.Vedno in povsod.
|
RE: Doktorat iz otroskih pup? 30.8.2007 22:43:01
|
|
|
|
kofetek2010
|
naša ima Baby Borna, Baby Anabel (tisto, ki premika obraz, ko ima dudo in ko pije vod ji tečejo solze), Roxanne, Chou chou in še enih 10 no name (za količino nisem jaz kriva, ampak atija vsakič nagne v trgovini) Ko se igra z dojenčki se igra z vsemi, jih slači, hrani, daje spat,... Na srečo mi ni bilo nikoli potrebno doktorirat iz pup, ker jih je dobila za RD - razen BA, ki ga je dobila od mene.
|
|
|
|
RE: Doktorat iz otroskih pup? 30.8.2007 22:52:14
|
|
|
|
lea23
|
če ti kaj pomaga - jaz sem 3 tedne nazaj za prijateljičino 2letno hčerko kupila babyborna. sem pa tudi jst takrat tukaj odprla temo ker sem bila čisto izgubljena med annabell, chouchou in babybornom. no se mi zdi da sem se odločila prav, babyborn je pač najbolj popularen
|
|
|
|
RE: Doktorat iz otroskih pup? 30.8.2007 23:23:04
|
|
|
|
polona2
|
Hana ima Babyborna in ChouChou in ne dela prav nobene razlike med njima, tako da je po moje vseeno kaj kupiš, ali pa naj si izbere sama. Če pa kupuješ za darilo, je pa res vseeno, katerega od teh kupiš, ker ji bo itak všeč dojenček, ne glede na to, katere firme je. Meni je osebno Baby born še najgrši ;(((
|
|
|
|
RE: Doktorat iz otroskih pup? 31.8.2007 9:25:35
|
|
|
|
poliloni
|
Najbolje, da jo s seboj v trgovino pelješ in naj si eno izbere.
|
|
|
|
RE: Doktorat iz otroskih pup? 31.8.2007 11:03:55
|
|
|
|
thumbelina
|
PO moje čist osnoven model, karkoli boš že kupovala, da bo otrok razvijal malo domišljije. Če igrača že vse naredi, potem je zelo malo prepuščeno otrokovi domišljiji. Naša punca je dobila za darilo enega micenega dojenčka, iz škatle za sadje sem ji naredila posteljico, dala dve pampers plenički, eno staro aventovo flaško, prazno škatlico od kreme za rito in punca se je sposobna cele dneve igrat. Jaz mislim da je bolj štos v količini pripomočkov, ki jih ima otrok zraven za igro.
|
|
|
|
RE: Doktorat iz otroskih pup? 31.8.2007 14:41:34
|
|
|
|
arielca
|
Pri nas imamo ChouChou, tisto, ki se smeje in joka, zraven ima medvedka, dudo in flaško in je OK !
|
|
RE: Doktorat iz otroskih pup? 31.8.2007 22:51:41
|
|
|
|
jakaracman
|
Mi imamo Baby Ansbell, brez funkcij, ker se mi za 2 letnico zdijo jokanje in plazenje ipd. brez veze.Zelo se rada igra in jo vozi z vozičkom.
|
|
|
|
RE: Doktorat iz otroskih pup? 1.9.2007 5:13:03
|
|
|
|
skuštrana
|
Babyborn. Mi ga imamo, je super, ker ga lahko kopaš. Funkcij ne rabiš, so trenutno prej minus kot plus Naš ima goro enih funkcij, pa hoče Liza non stop vodo v njega točit, ker potem lula ( in je mokro celo stanovanje), pa ko sem videla, kako ga moraš ščistit po hranjenju..Ne, hvala, sem vse te funkcije ukinila Edino, kar je ok, je da zapre okice, ko gre v ležeči položaj oz. ko mu daš dudo. Pa obvezno ji kupi še voziček, ker ni boljšega kot baby borna peljat na sprehod.
|
|
RE: Doktorat iz otroskih pup? 1.9.2007 21:40:57
|
|
|
|
rainbow
|
Moji dve imata tudi obične pupe, s kako flaško, pa še jaz jih moram preoblačit. Se pa strinjam s skuštrano, voziček je res zakon, naši obe vozita svašta na sprehode. baby born in te zadeve pa je meni predrago. Za dveletnico je morda res dobolj običajna pupa.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?