darilo varuški (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

julam -> darilo varuški (30.8.2007 22:16:55)

Ne vem, če paše ravno na ta forum, pa vseeno.

Naš fant odhaja v vrtec, po letu in pol privat varstva. Z gospo se lepo razumemo, mlajši sinko, ki je ravno zdaj štartal pri njej, bo v njeni oskrbi eno leto.

Zdi se mi prav, da ji nekaj podarimo. Pa ne vem, kaj. Družina ima oba naša fantka sila rada, vsi so izredno topli in srčni. Nimajo pa veliko pod palcem. Torej rabijo marsikaj. Pa ne vem, ali bi jim podarila kaj uporabnega, kaj v spomin na našega falotka, kaj...?

Kakšne so vaše izkušnje?

anajmad -> RE: darilo varuški (31.8.2007 6:46:55)

Kakšen darilni bon (ala Merkur,Mercator,Hofer....)Ne vem???Mislim,da s tem ne bi ni zgrešila.

poliloni -> RE: darilo varuški (31.8.2007 9:20:38)

Za karkoli že se boš odločila, bi ji jaz zraven dala še okvirček s slikico od tamalega in na zadnjo stran nekaj napisala!

livia -> RE: darilo varuški (3.9.2007 14:42:19)

Tale s slikco je tudi meni všeč.
Jaz bi dodala kako lončnico.

Pia73 -> RE: darilo varuški (5.9.2007 21:37:54)

Jaz bi kupila nekaj za spomin in nekaj uporabnega. To so ljudje, ki so bili skoraj več s tvojim otrokom kot ti, tako da zame za te stvari ni škoda denarja. 

julam -> RE: darilo varuški (5.9.2007 22:46:01)

se strinjam, da ni škoda denarja! Ampak nimam ideje, kaj bi bilo to "uporabno". Tudi meni je simpatična ideja s slikico kot dodatek k glavnemu darilu. Za katerega še ne vem, kaj bo in kar odlašam. Se itak vsak dan vidimo, ker tamicenega zdaj vozim tja...

Hvala vsem!

silvya -> RE: darilo varuški (6.9.2007 16:32:40)

Ko sem bila jaz varuška, sem ob odhodu dvojčkov v vrtec dobila vazico z njunimi imeni. Ko jo vidim se vedno spomnim nanju, kako nam je bilo skupaj lepo. Meni je to darilce lep spomin. Dobra se mi pa zdi tudi ideja s slikico.

Stran: [1]