Materinska šola (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Janeja -> Materinska šola (23.11.2004 21:26:28)

Živjo nosečke in mamice :rozica:

mene pa zanima kako je z materinsko šolo v drugi nosečnosti? Pred tremi leti sva jo obiskovala oba s partnerjem zdaj pa ne vem, a je treba zdaj "ponovit vajo" :zmeden2: Men se namreč niti slučajno ne da še enkrat hodit na tista predavanja.

A je partner lahko pri porodu, če nima "novega" potrdila o opravljeni šoli? Aja, rodila bom v Celju.

:nosecka: uživajte v nosečnosti, mamice pa s svojimi sončki.
Pozdravček vsem.

Janeja

Lunca1 -> Materinska šola (24.11.2004 8:43:23)

??? Jaz bi rekla, da bi staro potrdilo moralo zadostovati, sploh glede na to da ima že prakso:) Najbolje da pokličeš in vprašaš v porodnišnico.

Lp Lunca

Dolina -> Materinska šola (24.11.2004 9:27:23)

Mislim, da mora vsakič znova partner plačati, če želi biti pri porodu zraven.

Lp, Dolina

*maja -> Materinska šola (24.11.2004 9:29:51)

Plača se vedno znova, potrdilo pa vdrugič ni potrebno, vsaj pri nas je bilo tako, pač smo rekli, da je bil že prvič prisoten in ni bilo nobenih težav. ;)

maja&m -> Materinska šola (24.11.2004 16:17:29)

Mene pa zanima kaj se plača materinska šola ali to da je partner zraven pri porodu ali da je partner zraven pri tečaju?

Hvala

LP od Maje :nosecka:

tana 1 -> Materinska šola (24.11.2004 17:15:23)

jest mislim, da plača prisotnost pri porodu. Materinska šola je pa brezplačna. Grem pa 6.12 v Lj. pa ti loh pol kej več povem.
čao :duda:

Janeja -> Materinska šola (24.11.2004 18:40:17)

Punce hvala za vse vaše odgovore. :rozica::rozica::rozica:

Maja&M materinska šola je brezplačna, bodoči očka pa potrebuje potrdilo, da je šolo obiskoval, da je lahko prisoten pri porodu. Ta prisotnost pa se plača - v Celju je 4.000 SIT (vsaj pred tremi leti je blo tolk :zmeden2: )

Sem pa danes mal vprašala tud u šolo in so mi rekli, da nama bodo dali potrdilo in nama ni treba spet na predavanja. :bravo:

Pozdravček vsem.

:nosecka: Janeja

Stran: [1]