|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čokoladna torta-Moj malček
30.8.2007 19:14:18   
altati
Imela sem recept za čokoladno torto iz revije Moj malček. Vem, da je teso iz čokolade, krema iz sladke smetane in čokolade, preliv iz čokolade...v glavnem čokolada na kubik.Pa ga ne najdemuser posted image user posted image . Ga mogoče katera ima? Vem da za celo torto potrebujem skoraj 0,5 kg čokolade. Ali pa kakšen drug extra čokoladen recept za torto.Hvala vsem!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čokoladna torta-Moj malček
30.8.2007 21:27:24   
saraja
Naredi nutellino, je zelo zelo dobra!!user posted image user posted image Tu imaš recept: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=3603&offset=360

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.8.2007 7:47:47   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: saraja

Naredi nutellino, je zelo zelo dobra!!user posted image user posted image Tu imaš recept: http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=3603&offset=360

to poznam, sem jo že dalala, pa ni ravno po mojem okusu.

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.8.2007 9:16:36   
pety78
Na Moj malček pošlji mail, ti bodo verjetno z veseljem pomagali. Potem pa bodi še ti tako prijazna in pomagaj še nam....user posted image Torej...se priporočamo za recept. user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.8.2007 10:01:20   
Maxica
Altati, a kaj veš, v katerem mesecu je bila revija izdana? Nekaj jih imam shranjenih doma.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.8.2007 10:05:40   
Maxica
Drugače jih imaš TUKAJ en kup, poglej, morda se ti bo katera zdela primerna.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.8.2007 18:10:44   
altati
Maxi - hvala! Saj tega sem se v končni fazi poslužila, ker sem tisti Moj malček ponesreči vrgla stran. Moj malček je bil star vsaj kakšno leto in poluser posted image .

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Magnezij in železo v nosečnosti
V nosečnosti se poveča potreba po določenih mineralih v telesu in med njimi sta zelo pomembna magnezij in železo. Ali mo...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?