Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prvi teden v novi vrtčevski skupini. ali ... 30.8.2007 19:20:00
|
|
|
|
piščanc
|
ja, prvi teden je še vse čudno. veliko bolje bo, če bo prišla na že utečeno okolje. če se uvaja 12 malčkov je veliko teže, kot če se uvaja samo eden.
|
|
RE: Prvi teden v novi vrtčevski skupini. ali ... 30.8.2007 19:35:17
|
|
|
|
Jančika_
|
Jaz bi jo dala še na počitnice; en teden gor ali dol. V Vasjevi skupini bo na novo en fantek, ki pride šele 10.2., ker grejo naslednji teden še na morje. Mi smo lani tudi šli še na morje po treh dneh uvajanja. Ni bilo nobenega problema.
|
|
|
|
RE: Prvi teden v novi vrtčevski skupini. ali ... 30.8.2007 20:34:19
|
|
|
|
čaki
|
tako mislim kot jančika. en teden gor ali dol.
|
|
|
|
RE: Prvi teden v novi vrtčevski skupini. ali ... 30.8.2007 20:38:55
|
|
|
|
Pobalami
|
Naš bo šel prvič v vrtec 17.9. Prej gremo na morje. Saj bo še celo zimo notri.
|
|
|
|
RE: Prvi teden v novi vrtčevski skupini. ali ... 30.8.2007 21:29:45
|
|
|
|
Mikica
|
Pri nas vsako leto manjka prvo polovico septembra, saj gremo vsako leto na dopust ob tem času. Pa ni nobene panike, dvakrat je že menjal vse komplet (vzgojiteljice, otroke in prostore), pa je šlo vse lepo.
|
|
|
|
RE: Prvi teden v novi vrtčevski skupini. ali ... 30.8.2007 22:17:41
|
|
|
|
linči
|
Polona. Pri nas je čisto enaka situacija. Naša Lin ima tri leta,dobila bo novi vzgojiteljici,novo učilnico,nove sošolce(no ne vsi,4 bodo stari) midva z možem pa sva glih ta teden na dopustu,pa sem mislila da bi kam za dva tri dni šli, pa sem vse skupaj prestavla na vikend, ker se mi zdi, da je bolje, da da to krizo(ker vem da bo ker se je ful navezala na zdajšnjo vzgojiteljico)skupi mimo z svojimi vrstniki. Ko ji zdaj samo omeniš da bo v novi skupini reče samo jaz nebom jaz bom pri Mariji(zdajšnji vzgojiteljici)in v naši igralnici.
|
|
RE: Prvi teden v novi vrtčevski skupini. ali ... 3.9.2007 19:57:45
|
|
|
|
polona2
|
Hana je šla na dopust , upam, da je bila odločitev pravilna in da ne bo težav z vključevanjem v novo skupino.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?