naš korenjak nas preizkuša (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

KATY&TIMMY -> naš korenjak nas preizkuša (23.11.2004 21:14:03)

ojla!

moj 15 m :modri::duda: nas kar pošteno preizkuša.ima napade trme :grrr: če kaj ne doseže ali pa se :(( kot da ga tepemo??:zmeden2: vsak dan preizkuša kaj lahko oz. kaj bo s tem dosegel.:hudicek: nič seveda,ampak me že ušesa bolijo.:(( kako pa kaj vaši?:zmeden2:

lp,Katja:muca::sloncek::kuza:

malika -> naš korenjak nas preizkuša (23.11.2004 21:19:33)

Moj je star 10 mesecev, pa že ima tu in tam kakšno idejo. Takrat se mu smejem in mu razlagam kaj ali na veliko kažem lai pa mu pojem. Skratka delam se, kot da sploh ne vem kaj bi on stem rad. Včasih neha, včasih pa visokotonci:)-

Sarina -> naš korenjak nas preizkuša (23.11.2004 21:40:38)

Joj, naše enoletnica :roza::duda: je tudi začela s trmo - zdaj po enem letu je pravi :hudicek: - odpira predale, vse zmeče po tleh,.... ko ji kaj ne pustim ali vzamem pa se vrže po tleh in trmoglavi :(:((
pa tako pridna pupika je bila prej :)
kako bomo rešili pa še ne vem - bo že ...:zmeden2:

SANDY -> naš korenjak nas preizkuša (23.11.2004 21:58:15)

Pri nas zaenkrat ni tako, je pa res da je malo stvari da ji ne pustim. Pač kar prime v roke, ji razložim za kaj kej je(četud ne ve :)-), pol pa če je to nož-rečem da je ajs, pa dalinca ji ne pustim k že skor ne dela več :)!! Trmasta je, ampak za vsako stvar se pa ne meče po tleh...mislim pa da nas to še čaka :zmeden:

Anonimen -> naš korenjak nas preizkuša (23.11.2004 22:22:23)

:((:((:((Ja samo jaz bom še več sivih las naštela:((:((:((:((Zadnjič sem se razkurila in sem mu obljubila da grem jaz v vrtec on pa bo ostal doma!!:)-:)-:)-:)-:)-Pa še renčat je začel,ko kaj ne doseže:kuza:Tako da imamo sedaj še četrtega :kuza:doma:grrr:Neva

Stran: [1]