Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Naj komad vseh časov 31.8.2007 19:14:11
|
|
|
|
tjaga
|
Al sm pozabla na Fragile od Stinga.
|
|
RE: Naj komad vseh časov 5.9.2007 14:39:38
|
|
|
|
DANVARI
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjaga Al sm pozabla na Fragile od Stinga.
|
|
RE: Naj komad vseh časov 5.9.2007 14:47:31
|
|
|
|
Nikita***
|
Uf, ko jih je pa toliko... nikakor se ne bi mogla odločit samo za enega... * Never say goodbye - Bon Jovi * Sweet child o'mine - Guns'n'Roses * Creep - Radiohead * Epic - Faith no more * I was made for loving you baby - Kiss * Ne mine niti dan - Zoran Predin * Shout - Punk Covers, Disturbed (priredba Tears for Fears) * Fade to black - Metallica
|
|
RE: Naj komad vseh časov 6.9.2007 7:09:33
|
|
|
|
mišk
|
Ramones: Pet semetery Judas priest: Painkiller Manowar: Wheels of fire Nick Cave & Kylie Minouge(?): Where the wild roses grow Hellowen: Future world ... Težko je rečt. Tud dost starih komadov od recimo Status quo, Gunsov, Sex pistlosov itd. mi je zakon...
|
|
|
|
RE: Naj komad vseh časov 6.9.2007 7:21:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Proud Mary CCR, še boljši pa od Turnerjeve Tine.
|
|
|
|
RE: Naj komad vseh časov 6.9.2007 23:07:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Na soncu, Siddharta Ker je prvi ''najin''
|
|
|
|
RE: Naj komad vseh časov 7.9.2007 19:40:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Eric Clapton-Beautiful tonight
|
|
|
|
RE: Naj komad vseh časov 8.9.2007 19:42:29
|
|
|
|
natasarobi
|
Več jih je: * Bon Jovi -Always, Bed of Roses * Guns and Roses - NOvember rain * je pa en, ki se sploh ne morem spomnit - bila sem po moje prvič zaljubljena (ena balada)
|
|
|
|
RE: Naj komad vseh časov 10.9.2007 0:26:53
|
|
|
|
muki1
|
Oh, enih 100 jih je sigurno takih, brez katerih ne bi odrasla v to kar sem . Probajmo jih nekaj zbrat: Ti si mi u krvi- Zdravko Čolič Jugo-Guliano Cesarica - Oliver Dragojevič it's my life, In these Arms- Bon Jovi potem imajo David Bowie, Queeni pa Iggy Popp nekaj takih da me vedno stisne v srcu Johnny Logan - Hold me now Fugees - killing me softly Ramones - have you ever seen the rain sem rekla, da ne bom mogla vseh naštet.....
|
|
RE: Naj komad vseh časov 10.9.2007 22:41:12
|
|
|
|
skokica01
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Africa od Toto. Tudi meni je ta tudi eden od best of.
|
|
|
|
RE: Naj komad vseh časov 18.9.2007 13:23:29
|
|
|
|
Nenya
|
Neca Falk: Internat Kreslin+Šajeta Rulet Cher Walking in Memphis REM End of the world Tina Proud Mary Bowie + Queen Pressure Sting Fields of Gold
|
|
|
|
RE: Naj komad vseh časov 26.9.2007 10:36:28
|
|
|
|
tatam
|
Aerosmith-I dont want to miss a thing
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?