|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   srbenje
23.11.2004 20:27:22   
špička
živjo!sem v 29. tednu nosečnosti, nekaj dni nazaj pa se mi je pojavila ena nevsecnost!koža me srbi po celem telesu, nimam nobenih pikic dokler se ne začnem praskat. srbi me pa tako, da si ne morem pomagati, in sem spraskana ze do hrast. me zanima, a je res da nekatere nosecnice nevzdrzno srbi koza, al je mozna alergija na kako hrano, ceprav jem kot ponavadi?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   srbenje
23.11.2004 20:53:29   
urši77
Lahko alergija na karkoli, lahko pa pomanjkanje kalcija. Pojdi do osebne zdravnice in naj ti da pregledat nivo kalcija in nivi ioniziranega kalcija(v krvi).
LP in čuvaj se ter svojo:duda:

(odgovor članu špička)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   srbenje
23.11.2004 20:55:23   
SU
Tudi mene včasih srbi, da ne vem kaj bi. Brala sem, da je povečano srbenje okrog spolovila, po prsih, itd. povezano z večjim pretokom krvi v času nosečosti! Lahko pa, da je to tvoje srbenje karkoli---saj veš, nosečniško telo je bolj občutljivo na razno razne okužbe, alergijske reakcije, ipd. Če je pogosto, se le oglasi pri svojem zdravniku! LP, Saša (20,2/7)

(odgovor članu špička)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   srbenje
23.11.2004 22:11:18   
Pikabu
Ne morem se spomniti, kaj že to pomeni. Vem, da je dr. Pušenjak nekaj pisal o tem, zadeva ni tako nedolžna. Joj, res se ne morem spomniti, ampak jaz ti svetujem, da vsaj pokličeš svojo G.

(odgovor članu špička)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   srbenje
24.11.2004 14:10:08   
leah
vse je ok...pravijo in pišejo, da je to normalno;)

(odgovor članu špička)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   srbenje
24.11.2004 14:10:09   
leah
vse je ok...pravijo in pišejo, da je to normalno;)

(odgovor članu špička)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   srbenje
26.11.2004 13:57:56   
KL
JA jaz sem v 30t in imam enake probleme. Koža me zelo srbi - predvsem opazim zvečer ko se umirim.

(odgovor članu špička)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?