curkica -> RE: rjav izcedek na sredini ciklusa (3.9.2007 10:46:08)
|
Ko ste že ravno pri teh izcedkih, bi pa še jaz imela eno vprašanje; Prejšni mesec sem po 46 dneh končno dobila menstruacijo, tokrat brez spodbude kakih tablet. Imam namreč PCO in po prenehanju jemanja KT pred 4 leti, nikakor nisem in nisem dobila M, zato sem šla h ginekologu, ta me je poslal v ambulanto za zdravljenje neplodnosti, kjer sem dala že skozi 2 inseminaciji, ki sta bili žal neuspešni. Ampak M do sedaj še nikoli nisem dobila spontano, za vsako so mi jo "pričarali" s kakšnimi tableti (dabroston ali podobno). Prejšni mesec pa je torej prišla sama od sebe. Po 46 dneh! Ampak mene zanima nekaj drugega! Namreč danes je "komaj" 23 dan ciklusa, v soboto, na 21. dan, pa sem na WC-ju, ko sem se obrisala, opazila neko čudno temno rdečo - rjavkasto nitko. Bi katera mogoče vedela, kaj za vraga bi to lahko bilo? Znak ovulacije? Mogoče vgnezditvena? Ah, saj vem, da sem malo čudna s temi vprašanji. Ampak bilo mi je res čudno. Za vgnezditveno bi blo pri tako dolgih ciklusih skoraj malo prezgodaj. Da ne govorimo o M, VELIKOOO prezgodaj, mogoče ovulacija, ...? Ne vem! Če ima katero kakšno mnenje, ali je mogoče doživela kaj podobnega, ... Javite se kaj! LP
|
|
|
|