|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Akupunktura v Dobrni
30.8.2007 11:35:50   
Taja339
Imam pa eno vprašanje oz. vas vprašam za mnenje - KAJ MENITE O NOSEČNIŠKI AKUPUNKTURI, ki jo izvaja dr. Ocvirkova (mislim, da ona) v Termah Dobrna? Ali kaj deluje ?????????

Hvala za vaša mnenja?

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 30.8.2007 16:11:21 >

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: AKUPUNKTURA V DOBRNI
30.8.2007 12:14:01   
ajtak
To pa tudi mene mocno zanima!
Me je Nemrak kar dobro "zrajcala", da je to fajn in da bo baje po novem Ocvirkova to delala tudi v Celju...
Sedaj me pa zanima mnenje mamic, ki so to ze dale skozi, je kaj pomagalo ?

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.8.2007 13:33:22   
tonja
Jaz sem samo slišala od ene mamice in se je zelo pohvalila.

Lahko da je bilo "krivo" to, lahko da bi bilo pa tudi brez tega vse super user posted image  kdo bi vedel....

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.8.2007 20:14:05   
lotty4
Ojla

Končno nekaj kar res deluje.
Jaz sem s pomočjo akupunkrure zanosila, ko kemija ni več imela kaj ponuditi smo probali še to in uspelo je. Ko sem imela nosečniške slabosti in zraven še full drugih motenj sem šla spet na par terapij akupunkture, pa je minilo. sedaj pa se menim za akupunkturo pred porodom, ker se potem lažje in hitreje odpiraš, tudi z manj bolečinam.
Zaupam terapijam in terapevtu in sem res zelo zelo zadovoljna.
Srečnouser posted image

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.8.2007 20:27:50   
Anonimen
Jaz pa samo slišim akupunktura in mi vsi lasi pokonci stojijo.

Sicer nisem bila na nosečniški, ampak protibolečinski....v glavnem meni je gospod dr. preluknjal pljuča. kako to boli in kkašen filing je, ko ne moreš vdihniti zraka...verjetno ne rabim pisat. V glavnem pri meni ne bo nikoli nihče več z nobenimi iglami po hrbtu šaril. zato se nisem odločila niti za EA, ker bi verjetno prej skupaj od strahu zlezla, kot bi oni kanal zadel.

Nop...

(odgovor članu lotty4)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
30.8.2007 20:28:37   
sisi80
Zanesljiv vir: nosečnica je hodila na akupunkturo, zmetala gore denarja, imela pa 16 urni zelo boleč in trpeč porod, ki se je končal z vakuumom. user posted image

Mogoče je katera tudi s pozitivno izkušnjo, jaz vem samo za to.

Moja fanta sta smisel mojega življenja.

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.8.2007 20:39:44   
Taja339
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

To pa tudi mene mocno zanima!
Me je Nemrak kar dobro "zrajcala", da je to fajn in da bo baje po novem Ocvirkova to delala tudi v Celju...
Sedaj me pa zanima mnenje mamic, ki so to ze dale skozi, je kaj pomagalo ?

a veš kje v Ce dela ta dr. Ocvirkova?

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.8.2007 13:36:17   
nemrak
user posted image user posted image ,
zaenkrat še ne dela v Ce.
Upam pa, da bo začela.
Glede akupunkture pa to. Vsaka ki to želi lahko gre. Nobeno ne silijo v to.
Če tudi ne pomaga pri porodu, mogoče pomaga pri psihi.

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.8.2007 13:55:47   
ajtak
Jaz sem enakega mnenja, ze zarad filinga da se bos hitreje in lazje odpiral verjetno nisi tok napet... Isto je po mojem s tem malininim cajem...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.9.2007 12:10:12   
1108
Noseča sem drugič in glede na to da sem pri prvem porodu norela od bolečin, bom v drugo preiskusila vse možne protibolečinske variante. Glede akop. sem slišala, da baje dobro pomaga pri hitrejšem odpiranju, podobno kot malinini listi. Za epiduralno slišim same kritike, da se porod večina konča z vakumom, zato bom sama najverjetneje v zadnjem mesecu nosečnosti obiskala Ocvirkovo in pila čaj. Upam da bo kaj pomagal!!!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Akupunktura v Dobrni
26.9.2007 14:44:04   
basically
Poznam veliko nosečnic, ki so hodile k Ocvirkovi na akupunkturo in rodile v manj kot treh urah. Ponavadi ima daljši porod posledice na otroku, ki se kasneje pokažejo v težje dojemanju in učenju. Tako, da akupunktura pred porodom ne skrajša le poroda in bolečin, temveč tudi pomaga vašemu otročičku.
Večini ženskam akupunktura pomaga, se pa kljub temu najde katera, ki se je ne prime. Sama sem že bila na akupunkturi pri dr. Ocvirkovi pri začetnih nosečniških labosti in me je napikala (gre za tako tanke iglice, da jih sploh ne čutiš) in slabosti so me minile. Glede na svoje skromne izkušnje in izkušnje velikih porodnic priporočam akupunkturo vsem nosečnicam.
B.

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?