alesha -> RE: 3 mesečniki (30.8.2007 13:45:16)
|
Naša je imela ravno ta teden tri mesece. Rokice si prav tako že nekaj časa tlači v usta. Igrače nad sabo opazuje, se jim smeji, včasih se na njih jezi, jih udarja in jih šlata. Nekatere igrače že vzame v roko, vendar jih tudi hitro spusti. Prav tako si nekatere igrače tlači v usta, kar pa ji ne uspeva ravno najbolje. Zelo rada se nosi in opazuje okoli sebe. Najraje ima, da se nekdo pogovarja z njo ali ji poje, takrat pri tem tudi sodeluje in spušča razne glasove in se smeji. Glavico že zelo dobro drži pokonci... že kakšne 14 dni. Kravice tudi lepo pase, ji pa to vedno ne paše. Včasih se pri tem smeji in opazuje stvari, včasih se pa pritožuje in jo moramo kar hitro nazaj obrnit. Jaz tudi mislim, da ni nič narobe, če tvojega pri pasenju kravic malo zanaša na eno stran. Pač ni še čisto stabilen, bo pa tudi to kmalu osvojil. Prav tako rada gleda v prižgane luči, kar me malo jezi. Televizija je pa tudi zanima, samo ne vedno. Mene pa zanima, kako se vaši dojenčki kaj zamotijo sami, ali mora biti zraven njih vedno akcija, jih je treba skos animirat?? Včasih mi zmanjkuje idej kako naj našo tamalo zabavam.... kaj vi počnete s svojimi cel dan, sploh takole ko je slabo vreme in človek ne more it nič ven???
|
|
|
|