Spirit75 -> RE: Pogovori o spontanem splavu (3.4.2012 9:58:39)
|
Pozdravljene punce, včasih sem bila že na tem forumu (kaki dve leti nazaj). Potem pa sem se nekako odmaknila. V tem času sem dala skozi 3 postopke ICSI, vendar na žalost brez uspešno. No kakorkoli, v mesecu marcu je tudi nama uspelo naravno zanosit. Čeravno naj ne bi mogla (vsaj glede na mojo diagnozo). No, očitno tudi diagnoza ni vedno prava, kajne. Vendar pa se je po parih tednih nosečnost končala s ss. Priznam, da tudi vedela nisem, da nama je uspelo. To je pokazal urinski test, na katerega me je poslal ginekolog. Niti pod razno nisem mislila, da je kaj takega mogoče, kajti dobila sem menstruacijo točno tako kot je morala priti. Po končanem enotedenskem krvavenju (je pa res, da to krvavenje ni bilo res tako kot pred menstruacijo - a kdo bi res vedel da sem res zanosila) sem še kar krvavela naprej in naprej. Tako sem poklicala k ginekologu, ki me je takoj sprejel. Takoj sem pristala na bolniški, a žal očitno prepozno. Je že mesec od tega, vendar je bolečina še toliko večja, kajti še vedno sva brez otročka (oba sva še starejša - 36+). Hvala da ste me brale in če mi bo katera ponudila kakšno tolažilno besedo - se vam drage moje lepo zahvaljujem
|
|
|
|