Mavrica32 -> RE: Pogovori o spontanem splavu (13.12.2007 19:48:33)
|
oj, ma morala sem vam napisat - mogoče zato, ker je bila ravno obletnica mojga 2 SS, sicer sem tako zaposlena, da redko mislim na to. Kahlo, mene tud niso čist prepričal glede tele prazne vrečke... pa čeprav so mi pa vsi rekli, da se to kao ne ponavlja. (zgleda, da nisem ravno zaupliva.) V 7. tednu niso nič vidli. Ravno sem na dneniku vidla tisto o operaciji raka na mat. vratu...noro, da je to pri nas mogoče....eden od 8. centrov, ej, prav ponosna sem. Vebo, in tebi so rekli, sam eno M za čakat. Noro dobr. Men je takrat rekel pol leta, potem, ko sem prosila je blo pa 3 mesece. Sam je potem prišlo nekaj drugega vmes, pa... Meni tud ne kaže,da bi blo, kej...mogoče moram pa it delat test. Od kerga dneva se ga splača it delat? pa še pol ne vem, a si ga bom upala it al ne. Pa sem vedno v drugem mesecu zanosila. Kahlo, jz bi v tvojem primeru, kar poskusila. En mesec sva se res zlo pazila, potem so bli varni dnevi, sedaj pa res čist nič... pa sej ni nujno, da ti rata. Nikoli mi ni prvič, pa sem kr tvegala. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka2.gif[/image] VSEM... soborkam ... skupaj nam je lažje...
|
|
|
|