Mavrica32 -> RE: Pogovori o spontanem splavu (5.12.2007 22:03:00)
|
oj, čer ja, kr čudno je, kot zgodbe iz jutranjih zmedenih drobcev sanj...tak se jaz spominjam svojih dveh SS, vse kar se je dogajalo okoli...morda je to zaradi tega, ker si nisem hotela zapomniti... podobno se mi dogaja z mojo zgodovino pred mojim možem... trenutno mi nazaj prihajajo bolj ti delčki drobci ogledala Snežene kraljice... temu rečem tako, ker sem se podzavestno hotela od tega odaljit in se obvarovat, kot nekak ščit ... in postala sem kot Kay...that is history... ženske mormo it naprej... nimamo več časa za razglabljanje, kaj pa če... k vragu, vse smo še mlade... clo mlajše ste kot jaz... ne razmišljat tko kot kake stare mame... veliko zelo zelo lepega nas še čaka...samo moramo si to dopustiti, moramo upat sanjat!!! včeraj je bila na obisku moja svakinja, ki ima tri tedne staro dojenčico...kok je dela pa da nej z možem premisliva, al res želiva met otroke.... mislim ej.. če si nekaj res želiš... če je ljubezen res močna in pravijo, da je največja prav materinska ljubezen, potem ti res ni nič preveč ...pa saj si pismo doma skoraj leto...zato, da se ukvarjaš z otrokom.. kot ve si tudi jaz najbolj od vsega - hm, to je moja edina želja trenutno... da bi videla zdravega otroka na UZ. Smešna sem in počutim se malce trapasto, ko spremljam vse kar se dogaja v mojem bušijo...spremljam vsako nianso občutja.. vbila sem si v glavo, da bom ta mesec zanosila in pika... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]hm ,ja pa preživet moram do 21...čim lepše... in z ljudmi s katerimi bi jaz rada bila... to seveda želim vsem vas.... le pogumno... le zakaj pa nam tokrat ne bi uspelo?!?
|
|
|
|