Pikabu -> RE: Pogovori o spontanem splavu (28.11.2007 21:24:01)
|
Že dolgo nisem bila nič tukaj, pa vidim, da ste kar pridne. Žal mi je za vse nove, ki ste se pridružile, ampak vidim, da ste polne volje in energije za nove boje. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Prav je tako, le tako naprej punce. [sm=smiley20.gif] KAHLO, jaz sem dobila prvo [sm=hudicek1.gif] po ss-ju na 40. dan, tako da ni panike, ti kar počakaj. Menda tam nekje do 6. tednov po porodu naj bi se prikazala. Me pa zdaj heca tale moja [sm=hudicek1.gif]. Zdaj drugo sem pa dobila že 23. dan, s tem, da dva dni je bilo ful čudno, enkrat na dan obilnejša krvavitev, potem pa nič. Šele tretji dan se je bolj konkretno ulilo, potem pa 5., 6. dan pa tako močno, da sem si na eno uro morala vložek menjati. [sm=zmeden.gif] Prej sem jih imela nekje 5 dni dolge, zdaj se mi pa spet vleče že cel teden, pa zgleda, da bo še kakšen dan. [sm=zmeden.gif] Pojma nimam, kaj se dogaja z mano. Drugače so mi pa odkrili še eno bakterijo v nožnici in je zelo možno, da je tudi ta povzročila splav. [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Tako sem bila zdaj spet na antibiotikih. Po M bom videla, če je kaj boljše, sicer se bom šla pa spet malo pokazat. Punce, držte se, pa držim pesti, da vse čim prej zagledate [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif].
|
|
|
|