Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Maternicni krci ali (lazni) popadki 30.8.2007 9:26:20
|
|
|
|
Ninica
|
To je eno in isto, meni je v obeh nosečnostih trebuh otrdeval že od 16 tedna Zato sem jedla 3x/dan Spasmex, vse do 37. tedna. Razlika je edino, da proti koncu nosečnosti tile krči lahko tudi bolijo, kar seveda potem pripelje do pravih popadkov
|
|
RE: Maternicni krci ali (lazni) popadki 30.8.2007 9:26:34
|
|
|
|
123a
|
RES BOLJE, DA POKLIČEŠ G.KER SE MI ZDI DA JE TO MALO HITRO DA TI TAKO PRITISKA.JAZ SEM SICER ŽE V 35 TEDNU IN ME JE ZAČELO PRITISJATI V 30 AMPAK JE BLO ZA ZDRŽATI.LAHKO PA DA JE TO NORMALNO IN TI BEBICA SAMO TAKO ČUDNO LEŽI.
|
|
|
|
RE: Maternicni krci ali (lazni) popadki 30.8.2007 9:27:06
|
|
|
|
Ninica
|
Cakam, da bo ura 9:15, da poklicem g. ja, ja ti kar pokliči...to ni hec
|
|
RE: Maternicni krci ali (lazni) popadki 30.8.2007 9:43:34
|
|
|
|
emaa
|
Ayo, ko je meni tako dol pritiskalo, se mi je začel krajšati maternični vrat, bila sem noseča 24 tednov, vendar sem takoj omejila gibanje. Pri 26 tednih, so me poslali na kratek ogled porodnišnice, s počivanjem sem prilezla do dopolnjenih 36 tednov.
|
|
|
|
RE: Maternicni krci ali (lazni) popadki 30.8.2007 10:01:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Ayo, kaj je rekla G?
|
|
|
|
RE: Maternicni krci ali (lazni) popadki 30.8.2007 13:25:15
|
|
|
|
puri
|
Sem že na eni drugi temi napisala,..... Jaz sem pa komaj v 19 tednu in mi tudi trebuh otrdeva in dol mi pritiska, pa bolečine, kot pred M imam in se grem popoldne pokazat G, ker se mi to ne zdi normalno. Zares upam, da ni kaj hujšega,...zelo me skrbi. Ayo,........je pri tebi že kaj novega,..si klicala G???
|
|
|
|
RE: Maternicni krci ali (lazni) popadki 30.8.2007 14:19:59
|
|
|
|
Ayo
|
Jutri zjutraj se grem pokazat, sicer mojega g ni, bo me pregledal en drug. Sestra mi je rekla, da je razlike med krci in popadki zelo majhna, pri popadkih je zraven trd trebuh in bolecine v krizu. Rekla je se, da lahko da je vse ok, ampak je bolje da me jutri pregleda, ker gremo potem v soboto tudi na dopust in bom bila vsaj mirna. Res upam, da bo vse v redu, vam sporocim jutri, pa drugace zelo veselo brca! puri, sporoci tudi ti!
|
|
|
|
RE: Maternicni krci ali (lazni) popadki 30.8.2007 14:48:49
|
|
|
|
AnaMaria
|
Jaz pa sploh nisem vedela, da se to otrdevanje šteje za lažne popadke, pa ne me imet za neumno. Sem v 27. tednu in včasih imam občutek, da se otrok neki obrača in pritisne na trebušno steno, tako da je pol trebuh ves trd. Skoraj lahko razločim ritko in glavico. Vse skupaj traja neki sekund. Otrok je drugače zelo živahen. A to pomeni, da imam že lažne popadke?
|
|
|
|
RE: Maternicni krci ali (lazni) popadki 30.8.2007 17:29:04
|
|
|
|
Ayo
|
AnaMaria, ni verjetno to tko misljeno, sej moj trebuscek je ze tud od kar obstaja bolj trde narave, jasno da je koza napeta in se razteza in da ni zdej vse neki mlahav. Pac cisto odvisno od , ce znas poslusat svoje telo, ti bo ze samo povedalo, ce je kaj narobe al ne. Jz se grem pac pokazat, ne tolk zarad trdga trebuha ampak zarad tega ker me "dol vlece"in odhajav na dopust, pa bi bila rada mirna. Tud sestra mi je rekla, da se to ne more kr tko ugibat, treba je pac narest UZ. Zanc je pa tle gor na RR ena pisala, da kao ce te pece zgaga, da je to lazni popadek. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......